Zmenený partner aj svokrovci
Zienky poradte mi.Mam to dost zlozite mam 25r. a 4r.dcerku manzel a otec mojej dcerky zomrel 2 r.dozadu.Asi po roku som si nasla priatela vsetko bolo o.k. rozumel si s mojou malou aj ona s nim aj svokrovci boli v poho.tak sme sa rozhodli spolu zit a kupili sme si byt na hypoteku.ale dlho nebolo dobre dozvedela som sa ze jeho mama ma nema rada.ale som si povedala ze sa to casom zmeni stretavali sme sa chodili sme na spolocne vykendi len nec
h ma ma rada.ako tak sa to zlepsilo.svokor v pohode.ale dobre to neni.nakoniec ani svokor ma nemusi zevraj viac ludi z rodiny a ja neviem preco to im tak badi to mojedieta?ved nemame chorobu nic.pekne sa staram o vsetko celu domacnost neflakam sa z kamoskami do prace chodim.a najhorsie je to ze do oci mi to nepovedia a ja sa moc hadat nechcem ale uz mi asi puknu nervy aj priatel im kolkokrat povedal svoje.a teraz uz zacali aj moju rodinu urazat a aj moje dieta a ze ju zle vychovavam a pid.ale vsetko pozamoj chrbat.a vlastne priatel tiez uz nieje taky ako pred tym ani si nas nevsimne ziadnu spolocny program ze mi taja ist niekam len krcma od piatka do nedele a ze on chodi do roboty tak moze.ze on nema peniaze na vylety.dokonca ma aj raz napadol jeho sestra ma zachranila.uz sa to neopakovalo ale aj tak mam strach ked ma vypite som opatrna co mozem povedat a co nie.ked je triezvy tak v poho ale aj tak kym som sama doma s dcerkou je klud staci ze otvori dvere na byte ze prichadza z prace a uz je u nas stres skoro za vsetko nas pokarha.malu si vsimne len ked spravi nieco zle malokedy sa jej venuje ze pride sam od seba za nou a vsimla som si ze uz ani ona moc nechce s nim byt lebo ked je doma je stres a stale a hadame.ja chcem len kludny a pokojny zivot pr malu kedze sbojho otca uz nema to chcem tak vela?
Ahoj,asi to bude zniet odomna ako okukany film,ale odid. Dieta nieje jeho,on sa zmenil k horsiemu,jeho rodina ta nechce.Niesi stastna a ani spokojna.Mate s dcerkou stres,ked ma chlap dojst domov,toto v poriadku nieje. Naozaj zvaz odchod ,podla mna by to bolo najlepsie pre vsetkych,drz sa! ☹
No ono je to tak ze v zachvate zurivosti povie aby som si pobalila kufre a odisla nada mi do kadejakych aj pred malou a inokedy ze zas odide on a ze ja mozem zostat v byte to by som bola najradsej lebo nemam kam ist.len sa bojim po financnej stranke.ja do stavam vdovsky a sirotsky okolo 400eu plus 200eu co zarobim ale aj tak tie popletky su dost vysoke jedine si niekoho nastahovat kdo mi bude financne pomahat lebo ja uz fakt nevladzem
Zo 600 eur sa dá zatiahnuť byt a jedlo...s oblečením sa za nejaký čas dá uskromniť, kým prídeš na nejaké riešenie
ja len jedno prepáč.prečo si si kúpila byt s niekym s kým si možno rok ak dobre rátam.nemohli ste ísť do podnájmu zatial.čo teraz ako s bytom?
Ja viem tiez si teraz hlavu triezkam o stenu ze po roku a hypoteka ale co uz teraz je zbitocne sa nad tym uz rozculovat.cez tyzden nepije niekedy sa stane ze po robote na pivo.ale tie vykendy hroza aj teraz je v krcme a ja sama doma smalou.aj vcera bol a prisiel o pol 2 v noci.
Ak mate spolocnu hipoteku takto pr no nieje len tak ze ti ju hodi a on si bude zit lazo plazo.ak mas odist s toho bytu tak masdve moznosti bud ta viplati a budes splacat polovicu hipoteki alebo odides bez prachov stim ze mu zocstane celi byt a teba odbremeni od hipoteki.no alebo byt prdas a viplatis hipoteku.no ja viem je to trochu blbe ale ja by som to tak riesila.jetam to dieta a ono za to nemoze ale zivot je taki tak ja len tocosi mzslim.
V prvom rade mysli na dcéru. Ona si takýto život nezaslúži. A nečakaj, kým ťa začne biť, nebodaj malú. Same dve to zvládnete lepšie a hlavne bez stresu. Druhý krát pri výbere partnera by som bola opatrnejšia, radšej si ho niekoľko rokov preverila ako spravila zlé rozhodnutie. Lebo za tvoje zlé rozhodnutie nezaplatíš len ty, ale aj tvoja malá. Veľa šťastia.
Z ekonomického hladiska do budúcnosti by som ja chcela aby mi ostal byt aj hypo. On nech sa odsťahuje k maminke 😝
Vieš, to čo ste doteraz platili je len tvoje plus. Neviem kolko izbový byt to je ale dá sa prenajať jedna izba a tým pádom by ti to finančne mohlo pomôcť. Poprípade predať byt a hypotéku preniesť na menší byt a rozdiel vrátiť banke a mala by si nižšie splátky. Porozmýšlaj aký názor by mal tvoj zosnulý manžel. Zaslúžiš si naozaj niečo viac. Držím palce.

Od takého chlapa ruky preč. Je jedno, čo ste spolu prežili. Nie je otcom tvojej dcérky a predpokladám, že chceš pre ňu len to najlepšie. Jednostranná snaha nestačí a teda ak sa máš kde odsťahovať, urob to čo najrýchlejšie. Alkoholik, ktorý sa zaujíma len o seba, nie je pre teba a tvoju dcérku žiadnym prínosom.