Zmení manžel názor na ďalšie dieťa?
Dobrý deň, Chcem sa spýtať, tie co Váš manžel už nechcel ďalšie dieťa (zatiaľ počet 2ks) , a tuho hovoril, že nie už ďalšie nie, a náhodou sa to potom pritrafilo, zmenil názor a nechali ste si ho? Či stále bol zásadne proti. Ďalšie neplánujeme, aj keď sme kedysi chceli, ale nebudeme to siliť, keď už 2 máme a aj mierne postihnuté. Takže už som časom aj ja privolila, že ďalšie teda nie. Ale ja zo zdrav. dôvodov nemôžem antikoncepciu a druhe sa splodil tak ci tak cez ňu. Prezervatív manžel odmieta, čiže stat sa môže. Napadáma tá myšlienka, čo ak. Ja som tomu stále otvorená, že keď niečo tak asi to niekto hore tak chcel. Avšak manžel o tom ani slovka nechce počuť. A vždy, keď mi mešká MS, tak mam taký kŕč v bruchu, že čo keď.... Ja nad potratom, ani neviem premýšľať, zatiaľ manžel to vidí len v tej rovine, keby niečo tak zakrok. Je reálna šanca, že by si to muž rozmyslel, keby niečo? Ďakujem za názory. Aj za tie, ktoré rozmýšľate iba teoreticky a nemáte skúsenosť
Áno treba zákrok volá sa vazektómia
Ja viem ze stoj co stoj by sme dalsie dieta nemali. Nielen skrz moje zdravotne dovody ale celkovo, aj keby som bola zdrava ,nazor nezmenim/e... takze robim vsetko preto aby som sa do tej situacie nedostala. Keby som nemohla mat antikoncepciu, tak by sa to muselo poriesit na muzovej strane
a akú antikoncepciu nemôžeš?
@anonym_autor prezervatím manžel odmieta a ty máš kŕč, keď ti mešká? Ale aký zlatý ...prepáč, ale pristupujete k tomu obaja ako pubertiaci. Keby sa pritrafilo a on by sa naštval a po čase od vás odišiel, dáš to sama s tromi deťmi? Keď poznáš jeho postoj, prečo sa nechrániš ty, alebo prečo ho nedokopeš k vazektómii?
@anonym_autor keď rozmýšľa nad zákrokom - v tvojom tele, tak ty mu navrhni zákrok v jeho tele - vazektomia.
My sme mali sex bez kondomu, len kým sme boli ok s tým, že budeme mať dieťa. Súčasne vie, že by som kvôli našej hlúposti (že nedal pozor) na potrat nešla - ani on by to oddomňa nežiadal. Takže prišiel na rad kondom. Skús s mužom vydiskutovať, že odmietaš potrat v takom prípade, možno mu dopne.
Aký zlatý, však čo je to jeden potrat hore dole, dať si kondóm alebo ísť na vazektomiu je oveľa ťažšie 🙄
To co za kretena zase...
Kokooos 2 mierne postihnute deti a ty premyslas nad tretim? Ocividne ani ten hore nechce, aby ste sa rozmnozovali, ale vam asi chyba jedno koliecko, aby ste to pochopili a patricne sa chranili.
Ja neverím , ste obaja na hlavu? Chúďata deti
@anonym_autor ty kks, tak manžel odmieta kondóm, ale teba by poslal na interrupciu ako keby išlo o preventívku. S takýmto debilom by som ani sex nemala, nie ešte deti.
Nech ide na vazektómiu, lebo on by sa naozaj už rozmnožovať nemal.
Az rozum mi zastal. Ked nemozes hormonalnu anti kvoli zdravotnenu hladisku tromboz napr su aj ine možnosti.. Teliesko tusim. Ale ak nemozes fakt nic z inych dovodov a jedine co sa da je kondom a manzel nechce lebo co? Ked nechce nech rata s dietatom, ked neráta nech nesexuje... A ne ze mna by dakto na potrat posielal bo on si nie je ochotny nasadit kondom,ked ja nic ine nemozem..
a akú antikoncepciu nemôžeš?
@biba_18 tabletky, a ýčko, teraz ma nenapadne ako sa to odborne nazve.
@anonym_autor keď rozmýšľa nad zákrokom - v tvojom tele, tak ty mu navrhni zákrok v jeho tele - vazektomia.
My sme mali sex bez kondomu, len kým sme boli ok s tým, že budeme mať dieťa. Súčasne vie, že by som kvôli našej hlúposti (že nedal pozor) na potrat nešla - ani on by to oddomňa nežiadal. Takže prišiel na rad kondom. Skús s mužom vydiskutovať, že odmietaš potrat v takom prípade, možno mu dopne.
@a0 Ďakujem, skúsim to s nim opäť prebrať.
Kokooos 2 mierne postihnute deti a ty premyslas nad tretim? Ocividne ani ten hore nechce, aby ste sa rozmnozovali, ale vam asi chyba jedno koliecko, aby ste to pochopili a patricne sa chranili.
@cyberk nemáš čo robiť, keď urážaš?? A mimochodom, čo je postihnuté dieťa/človek menej? Viem, že je to riziko, ale pýtala som sa na iné. Keby je hneď i tretie a hneď keby je i mierne postihnuté, tak ja osobne ho chcem, lebo je to moje a nikto nemôže za to, aký sa narodí.. Tvoje zmýšľanie je nemiestne. Trosku sa obzri koľko je na svete postihnutých a koľký su šťastný a žijú si krásny život.
Ja neverím , ste obaja na hlavu? Chúďata deti
@anonym_929593 vážne? Prosím ťa, zamysli sa nad sebou, pretože tvoje zmýšľanie zjavne nesiaha do výšin. Prečo majú byť deti chudata?
@anonym_929593 vážne? Prosím ťa, zamysli sa nad sebou, pretože tvoje zmýšľanie zjavne nesiaha do výšin. Prečo majú byť deti chudata?
@anonym_autor lebo sa obaja spravate nezodpovedne
@cyberk nemáš čo robiť, keď urážaš?? A mimochodom, čo je postihnuté dieťa/človek menej? Viem, že je to riziko, ale pýtala som sa na iné. Keby je hneď i tretie a hneď keby je i mierne postihnuté, tak ja osobne ho chcem, lebo je to moje a nikto nemôže za to, aký sa narodí.. Tvoje zmýšľanie je nemiestne. Trosku sa obzri koľko je na svete postihnutých a koľký su šťastný a žijú si krásny život.
@anonym_autor no schvalne kolko? a ako dlho? kym ziju rodicia/opatrovnici a maju na to? Nehnevaj sa, chapem tuzbu po dietati, je to v poriadku, ale ak dieta nechcete, mate nejake predispozicie na nejake postihnutia alebo cokolvek (nevyznam sa), ja vhodne to riesit a bez vyhovoriek. Alebo nesexovat. Ci lepsie kazdy mesiac trpnut? a co ked chlap sa potom zdvihne pri tretom a necha ta s nimi samu? Neverim vyhovorkma, ze antika nefunguje.Ano ma iste rizika a clovek ma o nich vediet, ale v drvivej vacsine velmi dobre funguje. Potom je tu moznost vazektomie, ale aj zenskej sterilizacie atd.
cize idete naplno bez ochrany a ked otehotnies mas ist na interupciu, toto je vyhra na prve miesto v imbecilite, to tak nechas so sebou zametat?
@anonym_30c778 celkom by ma zaujímalo ako vie že ju nemôže keď ju ani nevie pomenovať .. 😒
@anonym_autor tiež ako prvé ma napadlo, "keby niečo zákrok", takže šup šup muž na zákrok. Ešte niečo škaredé som chcela napísať, ale škoda času...
Ľudia, prečo nadávate na chlapa? Tá sprostá je tu očividne najmä žena. Ona sa totiž vedome nechráni, lebo by ďalšie decko chcela, hoci jej muž ho odmieta. A je mu to jedno, veď jeho sa to netýka. On nebude rodiť, ani sa starať, prinajhoršom od nich odíde. Ale táto žena je tak hlúpa, že by dokonca ochotne porodila ďalšieho postihnutého chudáka. Veď čo, štát jej bude platiť, decko sa nejako pretlčie, ona pri ňom, hlavne, že jej už nikdy nebude hroziť žiadna práca. Takýchto ľudí by som kastrovala a nedala im žiadne sociálne dávky. Vedome rodiť postihnuté deti a ešte sa z toho tešiť a brať to ako nejakú životnú výhru? Fuj, to je úplne dno ľudskej debility.
@anonym_11e28b ale no taaak
@anonym_autor Mne ako prve napadlo, ze ked sa nieco stane, tak zakrok. A to ta na zakrok bude posielat vzdy, ked sa nieco "stane"? 2-3-4x, kazdeho pol roka ci ako? 🤔🤔
Toto mate mat tak silno vydiskutovane,ze az.
Nikdy by ma muz nenutil na potrat a ani by som nikdy nesla,a ano tym,ze mame prerusovane,moze to 0.0001 vystrelit a bude aj 6te.Ale nema tam zivotaschopne,jedine co sa stane biochemicke ale deti vzdy ked sme chceli a dlhsie snazenie.Takze tam u nas je mala sanca aj ked je,vieme obaja,ze ho/ju prijmeme.
Nespala by som s ním. Nech sa páči nech ide na vazektómiu. To už nie? Ale posielať ženu na potrat bez problémov, že? Či ty dúfaš že keď otehotnieš tak sa bude tešiť? On musí byť riadny sebec
@anonym_autor lebo ste obaja nezodpovední. Nechránite sa otehotnieť , znova a znova a znova? Chcela tretie a potom čo časom aj štvrté? Čo ak budeš mať štyri postihnuté deti? Alebo ťa bude chlap stále posielať na potrat? Však je oveľa lepšie každý mesiac trpnuť a byť v kŕčoch či sakra mrcha dôjde.
Ľudia, prečo nadávate na chlapa? Tá sprostá je tu očividne najmä žena. Ona sa totiž vedome nechráni, lebo by ďalšie decko chcela, hoci jej muž ho odmieta. A je mu to jedno, veď jeho sa to netýka. On nebude rodiť, ani sa starať, prinajhoršom od nich odíde. Ale táto žena je tak hlúpa, že by dokonca ochotne porodila ďalšieho postihnutého chudáka. Veď čo, štát jej bude platiť, decko sa nejako pretlčie, ona pri ňom, hlavne, že jej už nikdy nebude hroziť žiadna práca. Takýchto ľudí by som kastrovala a nedala im žiadne sociálne dávky. Vedome rodiť postihnuté deti a ešte sa z toho tešiť a brať to ako nejakú životnú výhru? Fuj, to je úplne dno ľudskej debility.
@anonym_11e28b tebe by mali zakazat internet

Nech ide na zákrok manžel a máte po nervoch, keď sa odmieta chrániť. To je z jeho strany strašne sebecké.