Zmení sa rybárska závislosť rybára po päťdesiatke?
Ahojte,
su tu zeny rybarov? 😅
Moj muz sa po patdesiatke rozhodol, ze si najde novy konicek - a vybral si rybarcenie. Najprv som si hovorila, super, bude na cerstvom vzduchu. Lenze odvtedy mam doma vsade navijaky, udice, krabicky, hacky, gumene rybicky, v chladnicke nejake krmivo alebo co to je, vsade somariny 🙈
Kazdy druhy vikend je pri vode a ked nie je pri vode, tak studuje rybarske videa alebo objednava dalsiu "nevyhnutnu" vybavu.
Povedzte mi uprimne - prejde ho to, alebo sa mam zmierit s tym, ze odteraz budeme mat doma malu pobocku rybarskych potrieb? 😂
@anonym_autor y okolia - nie, neprejde a vekom sa zvyrazni.
@simsalabim Ako na jednu stranu som rada, na druhú ma ide poraziť 👍👎
@anonym_autor aj mna by islo porazit 😇
@anonym_autor pociatocna euforia prejde a potom sa to môze ukludnit.Ryby neberu stale a dobrych revirov je malo.Ja posledne roky chodim na par dni do Luhacovic, na priehradu.Velmi dobre zarybneny rybnik,super prostredie.
Vyhraďte mu doma miesto, kde to môže odkladať. Neprejde to tak skoro, ak vôbec.
Nie, bude to este horsie, mame v rodine.. uz nechodia ani na dovolenky, len tam kde sa daju chytat ryby 😑
To v chladničke radšej bližšie neskúmaj 🤣. Otec je rybár. Keď som bola malá, vyrážal často na ryby, občas na celý víkend, niekedy na celý deň, kým sme boli ako rodina na chate… Potom mal dlhé roky pauzu a teraz na dôchodku sa k tomu vrátil. Je to podobné ako u vás, plus obohatené o vozík za bicykel a podobné veci, čo ako mladý nemal 😀. Teraz začína spomínať rybačku na sumca, tak už fičí na videách a treba na to samozrejme iné háčiky i silon… 😁. Ja som rada, mohlo mu “šibnúť” aj oveľa nepríjemnejším spôsobom 🙂.
manzel je rybar aj dcera uz je rybarka, ver ze ta vybava nema konca. 🤣 avsak ja to milujem tiez, idem s nim vezmem knizku a pohodicka. mame vlastne postele a spacaky takze aj na vikend chodime. zberame kvety robime si s malou herbar a tak. ja som to otocila na uzitocne a oddych pre nas vsetkych
@anonym_autor čo by dali za to také ženy, čo majú doma alkoholikov, gamblerov, tipérov alebo feťákov! Buď rada!
@anonym_autor nezmení. A čím viac sa do toho ponorí, tým viac vecí bude mať. Ber pozitívne to, že začal až po päťdesiatke, nemáš to celý život 🙂.
Nasad stuky do bazena a nech lovi doma. 🙂
@anonym_autor čo by dali za to také ženy, čo majú doma alkoholikov, gamblerov, tipérov alebo feťákov! Buď rada!
@lucimichi Neviem či by to menili. Väčšinu rybárov čo vidím pri jazerech a čo počúvam z okolia, sú to obyčajné ožran párty, ktoré sa zastierajú za rybársku vášeň. Sú to alkoholici ktorí sa tri dni váľajú pri jazere a tvária sa, že lovia ryby. Jasne, ze nie vsetci. A ten bordel co po nich zostáva.
@lucimichi Neviem či by to menili. Väčšinu rybárov čo vidím pri jazerech a čo počúvam z okolia, sú to obyčajné ožran párty, ktoré sa zastierajú za rybársku vášeň. Sú to alkoholici ktorí sa tri dni váľajú pri jazere a tvária sa, že lovia ryby. Jasne, ze nie vsetci. A ten bordel co po nich zostáva.
U nás je rybár syn, no a na tie ryby chodíme s ním, ja maximálne milujem oddych pri vode, ten kľud a pokoj. Už máme booknute ubytko na Šírave 🤫🫣. Ja to mám rada, ale nerada spím v stane.
@anonym_4f96c6 nájdu sa samozrejme aj takéto partie, ale ja vidím veľa partií, kde sú celé rodiny, aj s malými deťmi, čiže toto nie je pravidlom. Syn má vždy pri sebe vrece na odpad, čiže bordel nezostáva. Ale áno viem, že sú ľudia, ktorú nato kašľu
Jedno z najhorších hobby a ešte k tomu poľovníctvo .Nie už by som ho netolerovala…

@anonym_autor y okolia - nie, neprejde a vekom sa zvyrazni.