icon

Zmenili sa vaše city voči partnerovi po pár rokoch spolužitia a deťoch?

usiko
2. apr 2011

Ahojte,

Mozno banalna tema.....ale kedze som vyrastala v rodine, kde otec bol jedna jednotka a my s mamou druha jednotka, a nikdy som nevidela ze by sa ti dvaja objali,tiez sme sa doma nikdy nebavili o citoch medzi mamou a ocom...otec mne ziadne city neprejavoval, vlastne ani mama ma neobjimala,otec sa vobec nestaral ze co robim, nic o mne nevedel......tak neviem...ako to ma byt......

Ide mi o to, aby som si precitala naozry ostatnych a skusenosti ostatnych na tuto temu.......proste na zaciatku vztahu je iskrenie, velikanska zalubenost, vynasate toho druheho na piedestal a urobili by ste pre toho druheho vsetko.......po case, ako sa tak spoznavate, par rokov zijete spolu...toto opada ...... stretli sme sa pred cca 5 rokmi,na zaciatku sme boli velmi zalubeni,vraveli sme ze sme si sadli ako zadok na serbel.......po case prichadzali nedorozumenia, hadky ako v kazdom vztahu...ked hadky neboli, bolo super.......no a prislo dieta....nasa dcera .......a moj muz je skvely otec...fakt ukazkovy...ja som takeho nemala, ani on takeho nemal.....ale problem je v tom, ze po tych rokoch, po tych hadkach a po tom vsetkom,co sme si v nich povedali, po tom, co sme sa spoznali celkom dobre, ved spolu zijeme......a po tom, ako sa narodila nasa dcera a lasku venujeme jej.....ja si myslim,ze uz k nemu necitim to, co by som mala, necitim tu lasku ako na zaciatku.......ani zdaleka.........ano,mam ho rada, ale proste nie je to taka laska ze mu viem hovorit 'lubim ta' , ako mi on hovori.....proste ja ked to poviem tak citim, ze to pravda nie je......zaujem o sex s nim uz velmi nemam, proste on je dobry clovek, ale nie.....nestara sa o seba, velmi vela a tvrdo pracuje a tak na to nema cas.....dalsia vec je,ze asi pred 2 rokmi sme sa chceli vziat,ale v podstate sme sa nedohodli ani na svadbe.....okrem toho,jeho matka si myslela, ze prenho nie som dost dobra....a teraz si myslim, ze uz ked mame dieta, tak si ho uz nechcem vobec vziat.....pretoze manzelstvo pre mna nemalo nikdy vyznam, a teraz uz vobec nie,lebo prichadzam na to, ze je zbytocne.......vo vseobecnosti, nie manzelstvo s nim.....

Chcem s nim mat este jedno dietatko, lebo ho mam velmi rada, ale niekedy mam pocit,ze ide skor o take dobre priatelstvo,nie o lasku ako taku...neviem......zmenilo sa nieco u vas tiez? alebo iba ja som vadna?...mam 33 rokov, len pre uplnost.....

Dakujem za odpovede.....

macka01
4. apr 2011

Neviem,či to padlo v tejto téme či inde,ale chcela by som povedať,že pre mňa je manželstvo posvätné,ak niekto povie,že nepotrebuje mať na vzťah papier,tak ten nevie ,čo to manželstvo ozaj je. Ak sa o tomto nebavilo v tejto teme,tak prepáčte 🙂

zuzik_p
4. apr 2011

@meleri uplne mi mluvis z duse 🙂 Taky mi obcas chybi ty casy, kdy jsem byla svobodna a bez zavazku..Nekdy si postesknu, ze uz asi nikdy nezaziju (nebo nemela bych zazit) to povestne mravenceni v brise. Manzel je skvely clovek, lepsiho bych asi nenasla, ale zas je jiny problem v tom, ze on je cizinec, zijeme tu v cr, zatim nema praci, takze vse arizuju ja, chodim do prace, nekdy je to mit jako 2 deti doma.

mafynka
4. apr 2011

ahojte,,nakukla som aj na tuto temu a nestihla som ani vsetky prispevky docitat,,pisete tak krasne az mi je z toho smutno,,tiez momentalne riesim krizu vo vztahu,,no neviem,ci je to kriza,lebo sa to taha uz velmi dlho,,,s partnerom som 2 a pol roka,,na zaciatku to bolo krasne,,bol spontanny, zabavny, nosil by ma na rukach,,hovoril mi same pekne veci,,vazil si ma,,o vsetkom sme sa rozpravali,,braval ma so sebou aj medzi svojich kamaratov,,respektoval ma,,pacilo sa mi,ze je zrely,,ze ma nazor na svetko,,ze je uprimny a vie,co chce a vie to aj narovinu povedat,,,rada spominam na tie chvile,,prve dotyky,,bozky,,prve krasne sms,,jeden na druheho sme sa tesili,no teraz mam pocit,ze je to uz vsetko prec,,a so mnou zije uplne iny clovek,,neviem kde sa stala chyba,,uz dlhu dobu sa len hadame,,a nase hadky sa uz stupnuju do takych rozmerov,ze uz su neznesitelne,,uz sme si toho preskakali spolu dost,,prisli sme o babatko,,teraz,ked sa nam konecne postastilo,a mame spolu krasneho syna,,tak nie,aby sme si ho uzivali,,ale sa len v kuse hadame,,vykrikujeme si hrozne veci,ktore viac a viac prehlbuju tu priepast medzi nami,,ja uz ani neviem kedy to zacalo,ale zrazu vedla mna zije clovek,ktory si ma prestal vazit,,pekne slovo pocujem zriedka,,uznanie vobec,,nerespektuje ma,,nie je vobec ku mne pozorny,,hoci mi hovori stale,ze ma lubi,ale z jeho slov citim,ze je to len naucena fraza,,,sam od seba nepride sa pritulit,,netuzi po mne,,a uz par mesiacov spolu ani intimne nezijeme,,a za ten cas som od neho nikdy nepocula,ze by som mu chybala,,,jedine co mi dava najavo je to,ako je so mnou po vsetkych smeroch nespokojny,,a ja potom nechapem,preco este so mnou zije,,preco sme vlastne spolu,,a ci vobec spolu chceme byt,,,mame spolu uzasneho syna,,tak preco sa len hadame? preco k sebe nemozeme najst cestu a v klude sa porozpravat,,preco sa tak vzdalujeme?a hlavne ako to napravit

drobik1
4. apr 2011

ahojte baby..precitala som skoro vsetky pribehy ale musim povedat ze ja take nieco neprezivam..aj ked nie je nas vztah dokonaly milujem svojho priatela nadovsetko a nevymenila by som ho za nic na svete..jasne ze mame aj hadky aj pekne chvile ..ale je to perfektny otec deti..aj ked spolu mame len jedno teda to mladsie nerobo vobec rozdiely a lubi ich rovnako..spolu sme skoro 5 rokov a musim povedat ze cim sme spolu dlhsie tym ho milujem viac a viac.. 🙂 v januari sme sa zasnubili a buduci rok v maji ak vsetko pojde ako ma by sme mali mat svadbu..a planujeme este tretie dieta.. 🙂 nemame to ani u nas ruzove ale hadky patria asi ku kazdemu vztahu ci manzelstvu.. 😉 cez tyzden tiez nejako moc casto spolu nespime pretoze on je unaveny a eviem co tak to ani neriesim ale ked mame chut tak preco nie??a je to jedno ci je piatok alebo streda.. 🙂 😀 no ale ako sa nam narodil syn tak nas vztah to este viac utuzilo.. 🙂 nikdy ma nepodviedol ani by to nespravil lebo uz to sam zazil a vie ako to boli.. ☹ je pozorny,mily,laskavy a proste taky ako ma byt..je to muz mojho zivota a som na neho hrda a som rada ze ho mam a ze sme spolu.. 🙂 vsetkym vam prajem vela sil..

martiska
4. apr 2011

@usiko Já asi nebudu typický přispěvatel do tvé diskuse.... Jsme s manželem (pokud počítám i čas před svatbou) 22 let... Máme spolu 3 kluky - nejmladšímu je 16 měsíců..... Pořád se milujeme, pořád si sebe vážíme, pořád se respektujeme a potřebujeme. Pokud je to opravdové, nevadí, jak dlouho spolu jste. Ty roky uběhly, ani nevím jak a z mého pohledu se nic nezměnilo - spíš je to lepší - zajistili jsme si pohodlný život, pořídili si benjamínka, co se týče sexu, tak je to stále lepší (známe se, víme co máme rádi....)....

Takže odpověď na otázku "Zmenili sa vase city voci partnerovi po par rokoch spoluzitia a detoch?" - ne....... A přeji všem, aby to také poznaly, stojí to za to. Občas sice musíte přihmouřit oči, ale to není tak hrozné... 😉 😎

macka01
5. apr 2011

@mafynka to je smutné,že prežívaš takuto krízu,ale ako píše
@martiska niečo nie je v poriadku,ked príde vo vzťahu kríza.Treba najsť ten dôvod.Láska síce príde nečakane väčšinou,ale nemôže sa len tak nečakane vypariť,ak to teda bola ozaj láska.Vzťah si treba pestovať,aby sa nestal rutinou,aby sa nestalo,že odrazu žiješ vedľa cudzieho človeka.Je to veľmi ťažké,ja viem,ale niekedy si treba trošku hryznúť do jazyka a zachovať si chladnú hlavu.Hádka ešte nič nevyriešila,aj ked niekto tvrdí,že oživí vzťah,ja s tým nesúhlasím.My sa s mužom nehádame a nemôžem povedať,že by sme mali nudný vzťah.

mafynka
5. apr 2011

@macka01 no ja ho nechapem,,akurat mi volal,,povedal sice,ze ma lubi,,ale ze mu nechybam,,,jedno vylucuje druhe,,,neviem co mam robit,,mame spolu syna,ten stoji zato zachranit vztah

luseen
5. apr 2011

ahoj, za tuto diskuzi jsem moc ráda, protože taky mám takovéto problémy. Můj přítel je super taťka, malýho má moc rád a pěkně se o něj stará, co se týče vztahu ke mě, je taky úžasnej, je to hrozně hodnej chlap, kterej by udělal všechno pro to, abych byla šťastná, je zodpovědný, stará se o rodinu..prostě samý pozitiva...ale taky mám stejnej problém, není to jak na začátku, chodili jsme spolu jen chvíli, pak se nám narodil syn a začali jsme spolu bydlet, ani jsme neměli moc šanci užít si takový to období volnosti a zamilovanosti a o to je to ted těžší... stereotyp, začalo mi na něm vadit hodně věcí, co předtím ne... jak psala i usiko, chtěla bych, aby na sebe víc dbal, aby se víc voněl, líp oblíkal apod.... pak si zas nadávám, že jsem povrchní, že mi záleží na těchto věcech a přitom důležitý je, že je to super chlap..ale mě fakt záleží ia na těchto zdánlivě povrchních věcech, třeba jak o sebe chlap dbá... no prostě se v tom občas taky docela máchám a nevím, co bude...ted čekáme další mimi, tak nevím, jak to všechno bude... chci, aby se ke mě zas vrátila ta láska, ta vášen, co byla předtím... nebo aspon něco podobnýho 🙂

macka01
5. apr 2011

@mafynka vieš,veľa žien ktoré sú rozvedené by ti povedali,že nemá význam udržiavať vzťah kôli deťom.Môj názor je,že radšej nech vyrásta dieťa v neuplnej rodine ako v nefungujúcej.Aj ty máš právo na šťastný život,nemôžeš sa ho vzdať ani kôli deťom.Tie vyrastú,odletia z rodinného hniezda a ty ostaneš s nemilovaným mužom.
@luseen trošku nechápem,vykresľuješ svojho muža ako skveleho a úžasného na jednej strane a na druhej ti na nom toľko vecí vadí,fakt si musíš utriediť v hlave čo vlastne chceš,kým nie je neskoro. 🙂

vandavanda
5. apr 2011

@usiko ahoj, tiez mame doma 5 mesacnu dcerku 🙂 je to pre mna nadherne obdobie na jednej strane a taka husenkova draha vo vztahu zaroven. je to privela zmien. manzel do toho vela pracuje a boli i chvile, ked som mala pocit, ze nas zanedbava. obzvlast v zime, ked tych aktivit pre nas vela nebolo. urcite uz zalubeni nie sme, ale chvilkami prichadzaju pekne momenty a ja viem, ze ma ma rad. nie je to, co to byvalo a vlastne to uz ani take nemoze byt. prajem nech najdes rovnovahu. ono tazko sudit a tazko radit - vztahy su velmi jemne a dolezite su castokrat i detaily. ja si vzdy vravim, ze treba zacat od seba a potom sa mi lahsie akceptuju nedokonalosti druheho. ja mam tych svojich pozehnane.. tolko k teorii, prax je niekedy podstatne tazsia :D

meandra
6. apr 2011

@mafynka Takhle bych si lásku nepředstavovala. Důležité je, jak se k tobě partner chová a ne jestli ti říká, že tě miluje. A jak to napravit nevím. Nejjednodušší je si s partnerem sednout a promluvit si o všem, co ti vadí (a samozřejmě i jemu). Může to pomoct trochu pročistit atmosféru mezi vámi. Nevím, kolik je partnerovi let, jestli se nemůže sžít s miminkem a třeba s tou zodpovědností, kterou by měl mít a má pocit, že mu něco uteklo.
Jinak začátky vztahu jsou vždycky nejhezčí a jiné, vztah se pak posouvá někam dál. Je jasné, že vzájemné jiskření později už není tak žhavé, že si nebudete psát zamilované SMS,když žijete vedle sebe, ale mělo by to být hezké zase jinak, měl by být klid a pohoda. Máte malé dítě, tak už jsou starosti a na vše, co bylo na začátku už možná není nálada,čas, nevím.
Píšeš, že o jedno děťátko jste přišli, teď už máte syna. Vypadá to, že skoro od momentu, kdy jste se poznali, jste se pokoušeli o miminko. Tím jste asi ten průběh vztahu nějak urychlili. Ale zkuste si spolu jen tak sami dva někam na dvě hodinky sednout na večeři, o všem co vám vadí si promluvit, hlavně v klidu a bez hádek. A uvidíš, buď to k něčemu bude, nebo můžeš odejít. Pro dítě je určitě lepší být třeba jen s mámou, ale v klidu, než v úplné rodině plné křiku a hádek.

usiko
autor
6. apr 2011

jooo, baby je to presne ako pise vandavanda, husenkova draha.....proste mam obdobia,ked si poviem ze do kelu...nejako mi je cudne, muz na nas nema cas, vidime sa len vecer ale aj tak si najde par minut na mojkanie s dcerkou......a mam pocit ze nic nie je ako byvalo...teraz napriklad mam pocit, ze je to najlepsi muz na svete a nemenila bysom.....oslovujeme sa svojimi menami sukromnymi, a je nam spolu nadherne...ale viem, ze zas pride obdobie,keby som najtadsej usla...je to cudne....chcela by som mat hormony ako muz...na jednej level a vzdy by som pocitovala to iste...... 😉

sonije
7. apr 2011

Ahoj, jdu se zapojit do Vašeho tématu. S manželem jsme spolu skoro 8 let, máme dvě děti.. Na začátku to nebyla láska, ale léčili jsme si bolavá srdíčka po předchozích vztazích, až z toho nějak vyplynulo, že jsme spolu. Manžela mám ráda, ale... Když mě chtěl podvést a dal si na seznamku inzerát, došlo mi, že už to prostě není ono. Teď pojedeme na dovolenou, zkusíme si to vyjasnit, ale myslím, že oba potřebujeme pouzu. Chci mu navrhnout, že spolu budeme dál žít a vychovávat děti. Neumím si totiž představit, že bychom si je předávali jak v knihovně. Zároveň mu ale chci umožnit poznat i nějakou jinou ženu, užít si a to samé budu já chtít po něm, prostě si od sebe odpočinout a pak uvidíme, co dál. Měla bych ráda funkční rodinu, ale nejde to lámat donekonečna. Tak to vidím momentálně po několikaměsíční úvaze já, ještě uvidím, co na to manžel... Nespali jsme spolu 14 měsíců, minulý týden jsem to s ním zkusila a nic.. Prostě už mě to s ním nebaví a jeho se mnou taky ne. Navíc mě čeká plastika spodku, takže bude další období, kdy spolu sex mít nebudeme. On je skvělý táta, dobrý muž, hodný chlap, kterého by mi mohla kdejaká holka závidět, ale prostě už to neklape, tak s tím musíme něco dělat, než se pozabíjíme 😀

macka01
7. apr 2011

@sonije myslíš si ,že tento vzťah má budúcnosť???ja myslím,že nie.bohužial.Ak chceš dať mužovi šancu poznať aj iné ženy,....no to si neviem predstaviť.Mne by to strašne vadilo,preto,že ho milujem.Myslím,že vo vašom vzťahu láska už nie je.Byť dobrým otcom ešte neznamená byť dobrým manželom a partnerom.Ľudia,ktorí sa milujú nepotrebujú si dávať pauzy 😔

brinzulka
7. apr 2011

Ahojte baby...nestiham citat ....ale mam odlozenu a rozcitanu knihu:
ako vztah prechadza fazami...ako rocne obdobia....
http://www.martinus.sk/?uItem=40628

fidka79
Odpoveď bola odstránená
andysok
7. apr 2011

Obdivujem vzťahy kde sa dvojica najprv zosobasi a až potom začnú spolu fungovať v jednej domácnosti

beruska2x
7. apr 2011

Necetla jsem diskuzi teda...ale myslim si ze kazdy vztah se nejak vyviji, partneri se vic poznavaji, ruzne veci vztah proveri a upevni - a nebo taky ne, takze urcite se vztah meni .. meni se priority - nejdriv to je uzit si zabavu, pak starost o deti, pak si zvyknout na zivot bez deti kdyz vyrostou 😉 proste kazde udobi ma sve...
kazdopadne by se ale oba meli mit radi, mit v sobe duveru a urcitou toleranci ....

je desny jak cas strasne rychle utika a myslim ze celkove by silidi na sebe meli vic udelat cas - byt sami, povidat si, jit do kina... atd..
my spolu s MM porad dokazeme prokecat hodiny - nezapnem Tv, otevreme si vino a povidame a myslim ze nam to hodne pomaha... 😉

fidka79
Odpoveď bola odstránená
zeleny_cajik
7. apr 2011

@sonije myslím, že pauza v je v tomto prípade dobrý nápad, možno potrebujete ten odstup, aby ste si uvedomili, čo chcete a či je to spoločný život. Možno je to posledná šanca, ak ešte nejakú máte. Znie to smutne, ale každopádne je super, že máte obaja záujem o deti a urobíte všetko pre to, aby trpeli čo najmenej. Radšej sa kultúrne rozísť, ako žiť v domácnosti so stresom a bez lásky.

beruska2x
7. apr 2011

@fidka79 😉 myslim ze tohle lidi hodne podcenuji , moje mama nechape proc musim MM vsechno "vykecat" a ja zase nechapu proc bych mu mela neco tajit 😅 ...
no kazdej to ma zarizeny jinak..

miranda77
7. apr 2011

@sonije ahojda, jsme s manželem 7let manželé, známe se 9, máme dvě děti ... každý vztah se vyvíjí, i ten náš ... to co dříve"vadilo" trošku a člověk přehlédl i ze zamilovanosti, teď najednou vadí hodně ... vášně ubývá ... ale oba to chceme společně řešit. Oba najdeme na druhém věci, pro které si ho vážit a pro které se má smysl snažit vztah udržet ... a můj názor: NA PAUZI NEHRAJTE!!! Buď si to řekněte do očí"nemá to cenu"nebo to řešte společně. Kvůli dětem se snažte oba žít"šťastný"život s láskou ... to je to nejcennější, co je můžete naučit.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sonije
13. apr 2011

Holky, on má každý jiný pohled na věci, já se nebráním nekonvenčním řešením. Nerada se dívám na svět černobíle, takže ani na vztah nechci. Právě, že mě připadá, že když se ve vztahu nedaří, všichni to řeší buď rozchodem nebo nějakým zalepováním. Třeba se to i povede, ale co když existuje i jiná cesta? Žít spolu, vychovávat děti a přitom mít volnost mi přijde jako ideální varianta. Určitě není pro každého, ale myslím, že mě za současného stavu věcí nebude vadit, pokud si manžel někoho najde a stejnou volnost dopřeje i mě s tím, že na prvním místě ale budou samozřejmě děti🙂. Jsou ženy, které takto žily a žijí. Třeba Annie Gierardot celý život manžel zahýbal, tak si udělali volný vztah a žili spolu dál. A když její manžel zemřel, byla z toho zdrcená..
No pokud se k sobě vrátíme nebo se rozejdeme, budu aspoň vědě, že jsem udělala maximum a zkusila všechna možná řešení😉
Uvidím ještě co na to manžel 🙂

usiko
autor
13. apr 2011

@sonije ahoj, je mi luto, ze to mate vo vztahu az takto....nemyslela som, ze ked otvorim tuto temu, tak pride tolko prispevkov od zien, ktore maju fakt vazny problem vo vztahu v porovnani so mnou...inak, ja zdielam tvoj nazor, pretoze je lepsie ak deti vyrastaju v rodine, kde sa nikto nehada a maju pocit ze su uplne normalna funkcna rodina, ako ked su dvaja rozvedeni a deti si pohadzuju, alebo sa vecne na niecom skriepia a je dusno...akurat, ze ak zijes v dedine alebo malom meste tak sa to roznesie a deti coskoro prestanu zit v sladkej nevedomosti...ale ako mozne riesenie niektorych vztahov to je podla mna dobre....

hlavinka
13. apr 2011

Ahoj, tak se pridavam ke skupine.
S manzelem jsme spolu celkem 7 let, manzele skoro 6 let.
rekla bych, ze u nas se to hodne zmenilo po narozeni Adelky. byla jsem vyrizena, ponorka z toho, ze jsem jen s ni a nemela jsem sanci si odpocinout. Manzel je typ, ktery chce byt porad s nami, takze mam pocit, ze se dusim a chtela bych byt nekdy sama.
ted cekame druhy dite a ja mam totalni krizi. manzel chtel vic, nez ja a ja ustoupila.
Jinak dobry, vychazime spolu, jedinej a velkej problem je sex a neznosti. nejsem zrovna typ, co by fyzicky kontakt vyhledaval. Takze kdyby bylo na mne, sex bych brala 1x za rok a mozna ani to ne. Proste sex a kontakt nepotrebuju, necitim vzruseni, vasen, nic. Manzel je samozrejme opak. Ted v tehu je to jeste horsi, chute nemam uz vubec a ukecat mne je problem. Stve mne to. Navstevovala jsem uz lecitele, psychology, sexuology a nikde nic. Asi to mam proste vrozeny a musime se s tim smirit. Ja bych se s tim smirila hned, kdybych nebyla vdana, ze, nebot jsou holt manzelske povinnosti, ehm.
Snazim se to zmenit, ale proste mi to nejde. Uz to bohuzel prerusta spis v odpor a to je fakt blby. Nevim, jak to resit a je mi jasny, ze az se druha mala narodi, lepsi to nebude, spis jeste horsi.
Manzel jinak doma pomaha, to jo, ale mam pocit, ze nejsem "svobodna", ze se dusim, potrebovala bych vic sveho casu.

Je mi jasny, ze zamilovanost vyprcha, ze na vztahu se musi pracovat, necekam, ze zas budu mit ruzovy bryle, ale proste chci byt aspon na bode 0 a ne hluboko pod nim. Taky je mi jasny, ze v manzelstvi pak muze jit klidne o dobre pratelstvi, na stary kolena je to spis vyhoda. Rozvadet bych se nechtela (navic o tom samozrejme nepadla ani rec), ale proste mne vyse popsane trapi.

Je to divny, ze muzsky, co sex nechteji maji vetsinou zensky, co ho chteji a naopak. Pouceni pro mne do pristiho zivota, najit si muze z rad asexualu, jako jsem ja, a bude klid 😀 jenze na prvni pohled a v zamilovanosti to clovek stejne nepozna, jaky kdo ma sexualni apetit, nebot je ovlivnenej hormonama.
A taky mi prijde divny, ze kazdej vymysli tabletky pro podporu sexualni apetence muzskyho, ale na zensky se kasle. verte mi, ze kdyby se prodavala zenska viagra, hned bych byla odberatel 😀 Ale bohuzel, nic takoveho neni.

hlavinka
13. apr 2011

@sonije Taky bych to asi zkusila v Tvem pripade. Zas hned se rozchazet je blby, kdyz jsou deti. Na druhou stranu se rika, ze deti poznaji, kdyz doma neco neklape....Ale zkusit se to muze, lepsi nez totalni rozchod nebo jen dusno doma. Tak drzim palce - hlavne Tobe, protoze ne vzdycky to zenska unese, ten volny vztah.
Uprimne, neumim si predstavit, ze by muz mel milenku a ke mne se vracel a eventuelne by byl sex....brrrr. Ale bydlet vedle sebe by asi slo.
Vztahy jsou tezky a meli by k nim davat manual hned po narozeni, co? 😀

hlavinka
13. apr 2011

@brinzulka Ten stejny autor napsal i 5 jazyku lasky, coz je taky dobra knizka. http://www.theofil.cz/detail.php?id=ND978-80-72...

miranda77
13. apr 2011

@sonije asi neni zadne univerzalni reseni ... ale nejdulezitejsi jsou deti a to jaky mate vztah oni okoukaji ... svym vzorem ji ukazujete, jak zit ve vztahu... takze si myslim, ze nejlepsi reseni je to, pri kterem budete oba stastni!!! Pokud to bude ve vztahu k jinemu muzi ci zene uz tolik neva ...

miranda77
13. apr 2011

@hlavinka a to jsi to vzruseni necitila nikdy? netousila po"fyzickym kontaktu"? My jsme s manželem začali společně číst http://www.kosmas.cz/knihy/139851/mars-a-venuse...
prislo nam to oboum zajimave!!!