Zmeny v sexuálnom živote
ahojte žienky chcem aby ste mi poradili resp. napisali vas nazor ci je mozne aby sa zmenil partnersky sex.vztah na lepsi, sme s muzom uz dlho mame rodinu a poznate to praca deti, domacnost a vecer sa vam uz niekedy pri pomysleni na sex ani nechce . Nie preto ze by ste nelubili len jednoducho ste unavena z celeho dna. Ja neviem co sa stalo ale od sviatkov sa nevieme nabažit jeden druheho, ledva cakame kym deti zaspia..... je to normalne prislo to tak prirodzene ze sa z toho smejeme ze sme ako mladí zalubenci, cez den si zavolame ze sa tesime na vecer, alebo vymenime dake steklive sms, a ked sme doma len sa ocami ideme "zožrat" vsetko zrazu tak funguje ulozime deti spolocne a potom sa začinaju "nase chvile" zrazu sex zacal chutit tužbou vašnou nenasytnostou toho druheho a nie len partnerskou povinnosťou, (doteraz to nebolo take vasnive). Kazde dalsie rano si slubujeme dalsi pekny vecer ja fakt nechapem ze co sa stalo ci sme uz daky posadnutí alebo co....🙂 ale sme velmi šťastní ja to fakt nechapem ze sa stalo...
@digysa ano, je velmi dolezite polemizovat, ktora tema je v ktorom suflicku. poviem ti pravdu, ja to ani nestudujem, ani po tom nepatram. asi idem na to priliz jednoducho, dam si iba temy, kde sa diskutuje 😉
ku fotoblogom, hmmm donedavna z skoro kazdeho fotoblogu trcal vianocny stromcek, naskladanee rodinky a nastajlovane darceky 😖. o par tyzdnov skoro z kazdeho fotoblogu budu trcat velkonocne vajcia....
ak sa ma niekto fajn, tak je to fajn. ak sa ma niekto naprd a nema dobru naladu, tak to nie je fajn. tato tema sa lepsie cita, ako tema, kde si kupim vymalovavanky, mam 19 rokov a rada vyfarbujem 😝...
Ja jsem si teda taky rada precetla pro zmenu, ze nekdo ma z neceho radost....

@digysa baby poradte v poslednom case som strasne stastna, boli ste aj vy? co ste stym robili? :D