Zminené problémy v manželstve a živote
Mam 27 rokov no pocit ako keby som si pokazila zivot:( s muzom som sa stretla pocas strdnej skoly a hned po skole sme sa zobrali, on vted yuz robil tak nam rodina pomohla financne so svadbou. Odisli sme do najmu kusok od nas do mesta a konecne sa mi podarilo najst pracu v administrative kedze mam len SS. Ale byt bol maly a proste sa nam tam nepacilo tak sme sa dohodli s mojimi rodicmi ze prenechaju cast zrahrady a tam psotavime dom, co mi prislo super. Tak sme dostali hypoteku a zacali stavat, vela pomohli rodicia aj finanacne aj co sa stavby tyka tak to islo rychlo, no v praci som skoncila tak sme isli naspat k rodicom byvat lebo nemalo zmysel ostavat v byte. Neskor som zistila ze som tehotna tak som pracu prestala hladat, zial mi nevysla materska. Zili sme skromne ale tak sustredili sme sa na ten dom, halvne muz. Starala som sa o dieta u rodicov ktory pomohli, muz bol v praci alebo robil na dome, netravili sme vela casu spolu. Po cca 2 rokoch sa narodila dcera a neskor sa uz aj dokoncil dom tak sme sa oknecne don nastahovali. Ono potom ked uz sme mali prve dieta uz som si zacala uvedomvoat ze to nie je take ruzove a sme teraz prikovany k domu v casti obce kde nic nic nie je, najblizsi obchod skoro 10 min autom a praca naokolo ziadna. Dtarsie dieta nemam v skolke lebo ho tam nemam ako vodit, muz ma auto ale to potrebuje do prace ja nemam vodicak a druhe auto si aj tak nemozeme dovolit. Muz sice zarobi ale vsetko ide na splatky benzin a jedlo no a uz aj to jedlo zacina byt stale drahsie a drahsie. Vztah medzi nami dost ochladol, uz spolu ani netravime cas, o deti sa staram hlavne ja, ani sa nemame o com rozoravat spolu. Ked ma cas tak je na mobilea radsej ani nechcem vediet co tam robi. S rodicmi uz su vztahy tiez horsie lebo sa stale starala hlavne mama do vsetkeho do deti, otec zas s muzom mal nejake nezhody, proste vsetko zle. Coskoro si budem musiet zacat hladat pracu ale rposte tu nic nie je ani sa tam nemam ako dostat, aj keby som deti nechala mame pocas toho ako budem v praci tak proste o 7 autobusom do prace a o pol 5 z rpace autobusom. Ani nemozeme predat ten dom lebo kto by to kupil na zahrade na konci sveta. Rodicov by asi porazilo. A potom pozriem na net a vidim najlepsiu kamaratku zo zakladnej skoly ako je kazdu chvilu niekde na vylete a uziva si zivot lebo studovla adalej a odstahovala sa. Mam pocit ako by som zila 50 rokov v minulosti.
Žena takto,vzdávam sa, dávam vám za pravdu,s tak dutou hlavou je nemožné žiť plnohodnotne.
Ty píšeš, že pôjdete do mesta napadlo Ta, že keď si plánujete dom nechať musíš platiť za neho poplatky?ty zostaň kde ste a rozmýšľaj kde nájsť prácu.Muz pracuje na smeny to znamená, že keď má voľno vie postrážiť deti a ty môžeš ísť niekam na brigádu aj Ta vie odviezť, zaviesť.Ty sa podľa mňa bojíš vystrčiť nos z dediny a začať konečne žiť ako dospelý clovek
Ty tie kopce opisujes ako keby ste žili na vrchole mount everestu😃
To ste mimo civilizácie, či co?
Chudence deti.. Majú aj kamarátov, rovesníkov.. Stretávajú sa, vidia aj iné deti?
To do škôlky prídu ako opičky..
Návrhov si dostala milión, každý normálny človek by si vedel vybrať aspoň niečo čo vie spraviť aby sa situácia zlepšila.
Ty proste nechceš, tak ostaň doma vyplakávaj a spoliehaj sa ďalej na rodičov a muža. Pozeraj na sociálnych sieťach kamarátky ktorá sa majú dobre lebo vedia v živote normálne fungovať.
Mať drahé auto a nemať na konci mesiaca na jedlo?
Mať dom a chcieť ísť bývať do mesta len preto lebo ty si pohodlná 2 hodiny denne precestovať?
Chcieť od muža aby šiel do zahraničia a nebol z rodinou len preto aby si ty mohla sedieť doma?
Toto všetko o niečom svedčí.
Neda sa to citat po tebe normalne. Lebo ty len nechces, nemozes, nevies, preco by si to robila. Dam ti radu: hladaj ako mozes nieco urobit...ja sa ani necudujem, ze sa s tebou nik nebavi, ked len sedis doma. Ja denne dochadzam do BA, mam 1 dietatko a koncim velmi tazku VŠ, vieš prečo? Lebo si zvyšujem kvalifikaciu. Najprv som chodila vlakom, ale hrozne maskaju a nebola som schopna dochadzat nacas a vystrojit aj dieta do skolky, tak chodim autom. Co uz, vydrzim. Ide o moju buducnost. A este to dorabam s vyraznymi zdravotnymi tazkostami...takze sed len v klidku domka a lutuj sa ako si si dobabrala zivot
@luccija práveže mne sa zdá aj ten muž pripeceny. Koncom mesiaca nemajú čo jesť a on jej povie ze budu riešiť potom. Však aj on ju má nakopnúť ze urob si vodicak lebo takto sa to nedá. A vodicak nie je za týždeň. Treba poriesit kam s deťmi lebo písala ze mame ich nechce stále dávať. Však vidí ze nemá taký plat aby ona mohla byť doma. On si robí okolo domu co ho baví kúpi si paradne autíčko do kopca aby išlo a jej povie ze potom budú riešiť potom. A všetky sa jej tu divia ze jej sa nechce do roboty 🤣. No hocikomu by sa nechcelo za takýchto podmienok, ze on sa bude pohodlne vyvážať v 4x4 po kopcekoch a ona bude bude s dvoma deckami dobiehať autobusy co 4 krát za deň chodia po dedine 🤣
Muzovi som este nic nehovorila lebo sme sa nerzpravali zatial ale dnes som pisala bratrancovy ci ma cislo na niekoho cez koho sa da ta praca poriesit. Tak uvidim
🤣
@autorka citujem ta: "Keby tu nebol by som si to ani nevsimla taka je pravda." - to si napisala o svojom muzovi. Ze by si si nevsimla, keby tam nebol?? 😂😅 Ale veru vsimla...kto by vsetko platil a zavazal ta do obchodu a deti ku lekarovi, atd, atd. Samozrejme, ze by si si to vsimla. Ved tebe sa NIC NEDA. Ako by si zarabala a vsetky potrebne veci riesila, keby tam tvoj muz nebol? Sorry ale ty si hrozna zenska, fakt. Zijete z ruky do huby ale ty radsej muza posles do zahranicia ako by si mala ist pracovat a chodit autobusmi 🙄
Kks ja nechapem co si to ty vlastne dovolujes vobec riesit muzovi robotu v zahranici cez bratranca ked si sa s nim o tom ani nerozpravala
muž by mozno aj isiel do toho zahranicia, ale to je este dalej ako do tej vasej skolky :D hore kopcom, dole kopcom a cez uzke chodniky. a co budes robit ty, ked deti budu v skolke /v skole? ved po ceste mozu aj nakupit, aj seky poplatit, no nie?
A keď muž pôjde pracovať do zahraničia, ako budeš fungovať? Veď ani do obchodu sama nevieš ísť, nehovoriac deti k lekárovi ak by niečo nebodaj?
Ved mu len zozeniem cislo on uz nech si to riesi len tak ho poznam ze keby som to nechala na nom tak kasle na to a len sa vyhovara. Zavolat si tam uz bude musiet sam.
nehovor, vyhovaral by sa? :D nechapem ludi, čo na vsetko maju vyhovorky :D :D: D
Ze bude musiet 😂😂😂 on co ma 6 rokov a ty si jeho mama? Vies aj take, ze on vobec, ale vobec nemusi a nemusi ani chciet? Potom co spravis?
Je dospely a svojpravny
@sima234 no par mesiacov by sme nejako prezili kym by sme neodisli do mesta byvat potom uz sa bude lahko chodit do obchodu . Dovtedy by asi mama strazila deti a ja by som isla busom do obchodu aj ked je to tazke s taskami sa terigat po busoch
mna by zaujimalo, aku mate vy dvaja skončenú školu, lebo toto vyzera tak na povinnu skolskú dochadzku, maximum. Tvoj muž bude tiež asi nesvojpravny, lebo normalny chlap by s takou zenskou nezil. Pravdepodobne obaja pochadzate z nie velmi vysokeho iq a eq prostredia a takto sa to posuva z generacie na generaciu. Len vas prosim, uz sa viac nemnozte.
Ešte mi napadla jedna možnosť,choďte do zahraničia vy a muž sa postará o deti,veď odvezie,zavezie 🤷
ale chudiatko, ked uz to mama platí, prečo to rovno aj nenakupi a neprinesie. :D
A ty si myslíš, že za zopár mesiacov sa dostanete do mesta? Veď potrebujete nájsť byt, zložiť niekoľkomesačný depozit za ten byt + platiť všetko to, čo platíte doteraz. Manžel tiež nejkaé peniaze bude potrebovať na štart v zahraničí + na život tam. Veď to minimálne rok na to potrebujete.
@sherynkamalinka ja to skôr vidím ze rodicia boli súrodenci, lebo ona je ako z pomocnej školy. Dookola to isté ako obohrata platna
Bože, toto musí byť troll 😭🤣 takáto hlupaňa predsa nemôže naozaj niekde existovať 😩🥲
Ja si myslim, že ty si z nás robíš srandu.
Tvoje odpovede sú.. Tak jednoduché, rozmýšľaš vôbec?
Dúfam, že muž nepôjde nikde, a dobre ti nakope tu lenivu prdel.. Aby si sa konečne zdvihla.
A tvoji rodicia sú ďalší hlupáci ze ti všetko strkaju pod hubu.. Fakt, nemám slov, ty si iná "hviezda"
@misicka31 Čo siii 😁...nedá sa,bo jazyk,pas, úzke chodníky,kopce, zákruty a ?... mne už aj vypadlo,čo všetko 🤣

@luccija jednoduchší ľudia radšej poriešia dieťa.. Predsa, pôrodné, prídavky.. To hned vyskočí..
Verím, že chlap ma viac rozumu..