Zminené problémy v manželstve a živote
Mam 27 rokov no pocit ako keby som si pokazila zivot:( s muzom som sa stretla pocas strdnej skoly a hned po skole sme sa zobrali, on vted yuz robil tak nam rodina pomohla financne so svadbou. Odisli sme do najmu kusok od nas do mesta a konecne sa mi podarilo najst pracu v administrative kedze mam len SS. Ale byt bol maly a proste sa nam tam nepacilo tak sme sa dohodli s mojimi rodicmi ze prenechaju cast zrahrady a tam psotavime dom, co mi prislo super. Tak sme dostali hypoteku a zacali stavat, vela pomohli rodicia aj finanacne aj co sa stavby tyka tak to islo rychlo, no v praci som skoncila tak sme isli naspat k rodicom byvat lebo nemalo zmysel ostavat v byte. Neskor som zistila ze som tehotna tak som pracu prestala hladat, zial mi nevysla materska. Zili sme skromne ale tak sustredili sme sa na ten dom, halvne muz. Starala som sa o dieta u rodicov ktory pomohli, muz bol v praci alebo robil na dome, netravili sme vela casu spolu. Po cca 2 rokoch sa narodila dcera a neskor sa uz aj dokoncil dom tak sme sa oknecne don nastahovali. Ono potom ked uz sme mali prve dieta uz som si zacala uvedomvoat ze to nie je take ruzove a sme teraz prikovany k domu v casti obce kde nic nic nie je, najblizsi obchod skoro 10 min autom a praca naokolo ziadna. Dtarsie dieta nemam v skolke lebo ho tam nemam ako vodit, muz ma auto ale to potrebuje do prace ja nemam vodicak a druhe auto si aj tak nemozeme dovolit. Muz sice zarobi ale vsetko ide na splatky benzin a jedlo no a uz aj to jedlo zacina byt stale drahsie a drahsie. Vztah medzi nami dost ochladol, uz spolu ani netravime cas, o deti sa staram hlavne ja, ani sa nemame o com rozoravat spolu. Ked ma cas tak je na mobilea radsej ani nechcem vediet co tam robi. S rodicmi uz su vztahy tiez horsie lebo sa stale starala hlavne mama do vsetkeho do deti, otec zas s muzom mal nejake nezhody, proste vsetko zle. Coskoro si budem musiet zacat hladat pracu ale rposte tu nic nie je ani sa tam nemam ako dostat, aj keby som deti nechala mame pocas toho ako budem v praci tak proste o 7 autobusom do prace a o pol 5 z rpace autobusom. Ani nemozeme predat ten dom lebo kto by to kupil na zahrade na konci sveta. Rodicov by asi porazilo. A potom pozriem na net a vidim najlepsiu kamaratku zo zakladnej skoly ako je kazdu chvilu niekde na vylete a uziva si zivot lebo studovla adalej a odstahovala sa. Mam pocit ako by som zila 50 rokov v minulosti.
Pri akom najbližšom meste bývaš....Namestovo alebo kde...
@taksomtu presne, ja skor trpnem ci "striehnem", ze ked sem pridem o par minut, bude diskusia uz zmazana ako vzdy pri takychto skvostoch. S malou dusickou som si sla zaliat caj a objednala CD regal, vylozila tasky z dneska a ja ze diskusia tu uz nebude. Zatial je, ale normalne sa "bojim" ist aj umyt riad a osprchovat sa... 🤣🤣🤣🤭 Tiez som vzdy 3 strany pozadu, ked sem pridem a to sa snazim dost "keep up" 🤣🤣 clovek aby si normalne dovolenku vzal na tuto telenovelu 🤣🤣🤣
@lin_a čítala som všetko , ale niektoré sa tu chováte ako z osobitnej školy. Urážky , nadávky od neotretia koko... o ňu , hlúpa hus, dutá ako poleno a neviem čo . Fakt piata cenová.Čím väčšie naloženie tak tým lepšie tým si potvrdzujem svoju hodnotu. Obišlo by sa to aj bez toho . Aj tak to má minimálny účinok.
@misicka31 mama a tato musia makať aby ich po dedine neohovorili ze im dievka umrela hladom v novom dome
@vafinka presne, tiez som prekvapena, ze sa @viestta este neohlasila, mozno stratila slova uz aj ona alebo zmysluplnejsie travi cas, no a aj moja oblubena @lalenka (alebo som dala zly nick??! Zistim) vie vzdy trafit klinec po hlavicke, zotrie trefne autorku jak nikto, vzdy placem z jej komentarov a lepsie by som sa nevedela vyjadrit, vzdy mi hovori z duse 🤭🤣
Dala som sice muzovi to cislo od bratranca ale akurat co sme sa pohadali ked on pracu nechce menit a nechce otrocit do zrahranicia. To ze tu ma dve deti a dom ho asi nezaujima hlavne ze tu ma auto a ze co by mu stalo na dvore kym by on cestoval niekde prec. A co ste tu pisali ze chodia vlaky kazdu chvilu tak hej chodia ale sa nejako treba k nim dostat a to uz prestupovat zas problemy navyse ked stale nieco meska. Zmeskam posledny autobus kvoli tomu ze vlak sa pokazil a som v ...
Ty si este ani nikam nesla, ale uz ti meska spoj domov...
Aspon to skus, hm?
Este si to ani nevyskusala, ani jednu moznost, a uz vsetky rad do radu zavrhujes.
Ako sa hovori, za skusku nic nedas a mozno sa ti to aj zapaci a budes lutovat, ze si sa na to nedala skor (napr. moj pripad, lutujem, ze som nezacala brigadovat popri pracach uz o par rokov skor, aj ked sice vikendy som venovala vyske, ale aj tak by sa tam dalo este kadeco vtesnat a bolo by mi byvalo vtedy financne lepsie).
@proste0monika 😄😄😄 tak tento konentar presne vystihuje autorku aj celú tuto diskusiu
Autorka, keď už si tu, tak sa prosím vyjadri k tomu zdieľanému cestovaniu
Preco to aspon nevyskusas?
Vyskusat sa predsa DA, ved skuskou nezavazujes dusu diablovi do konca zivota.
Vsetko beries strasne negativne a tragicky.
Skus si prenastavit hlavu a vsetko pojde lahsie
vek ked ma postaveny dom tak naco by spal po ubytovnach....na kratko by mohol ale inac.....skor brigada ked tak
@heidi4 ani nevrav,ja som normálne v prdeli už od včera a to vsimaj, koľko príspevkov za dva dni 🤪 🤭. Teraz pocitajme,ak ešte autorka prispeje pár vetami,typu nedá sa atď,do týždňa aj 5000 padne 🤣🤪
@heidi4 len tak pre zaujimavost som hodila random stranku, ze precitam Vo Co Go. 4 komenty od autorky mi stacili na par zisteni:
1. v politickych diskusiach sa snazim byt slusna a korektna, tu by som vypenila ovela skor a hrozil by mi vyhadzov z MK
2. uplne zbytocne by som minala energiu, pretoze toto je presne ten typ cloveka, ktory nepochopi co hovoris ani ked nakreslis
3. vyplytvala som kopu casu vysvetlovanim ako to v zivote chodi inemu podobnemu "tazkemu pripadu", kamaratovi OMG**** a aj tak si stale isiel svoje, takze aj tu je upne zbytocne drat klavesnicu.
4. toto je pripad, ktory len zdovodnuje preco to nejde a nehlada sposob ako by to islo

Ale spomínala že skoro to tam padlo, to meno obce,a tam písali že Zázrivá Lutiše a podobne