Zmizli nám svadobné dary
Ahojte žienky,
chcela som napísať na moja svadba.sk, ale pozerám že to tam už niekoľko rokov nežije a nikde som ani nenašla podobnú diskusiu. Neviem ani ako mám tento príspevok nazvať a celé je to taká trápna situácia že až a nikdy by som si nemyslela, že toto budem riešiť. V utorok sme mali svadbu (kvôli sviatkom a voľným termínom), mali sme obrad v kostole a po ňom sme prijímali gratulácie pred kostolom od hostí aj od gratulantov, ktorí prišli iba na obrad. Dávali nám okrem kvetov rovno aj dary (vecné dary aj finančné), po našom boku stáli družičky a preberali dary a keď niekde nebolo meno, tak pridali menovku alebo podpísali obálku, družbovia potom všetko nosili do áut (tých kytíc bolo strašne veľa a dostali sme aj objemné veci) a po gratuláciách sme sa presunuli do sály cca 10 km vzdialenej. Družbovia potom vyložili dary do jednej miestnosti, ktorá sa zamkla (ja som mala od nej kľúče počas celej svadby) a my sme ďalej na to už nedozerali, pretože sme mali vtedy fotenie. Na svadbe bolo všetko v poriadku a včera keď sme sa zobudili, sme boli upratať a odovzdať kulturák a vzali sme si dary domov a pootvárali. Zistili sme však, že chýbali dary cca od 40 hostí. Mali sme 100 hostí plus asi 20 gratulantov, keď nám všetci podávali ruky, tak som úprimne ani nevnímala, čo nám kto podával a hádam celý čas som plakala. Ja neviem ako to mám teraz riešiť alebo či niečo riešiť, lebo mi nejde o dary, ak sa rozhodli nič nedať, tak je to úplne v poriadku, ale bojím sa, že to pri takom čísle nie je náhoda a niekde sa stratili. Dnes ráno sme boli zase v kulturáku, či tam predsa niečo nezostalo. Hneď som písala družičkám a družbom do skupiny, aby skontrolovali, či nezabudli vyložiť autá (hlavne kufre). Manžel si robí srandu, že to zistíme už iba keď dostaneme fotky z gratulácií, či nám tí ľudia niečo podávali alebo nie. Ja neviem či mám teraz tých hostí, od ktorých nič nemáme kontaktovať, lebo to bude trapas ako Brno, ale potrebujem vedieť, či si namýšľam alebo ozaj niekto tie veci ukradol, dostali sme napr. sušičku a umývačku a tie máme, ja si myslím že skôr zmizli obálky. Pýtala som sa aj družičiek, či omylom niečo nezaložili do kabelky, veď stane sa, ale zatiaľ sa nič nenašlo a od najbližšej rodiny, ktorej by som sa nehanbila opýtať nám nezmizlo nič. V kulturáku samozrejme kamery nie sú a že vraj sú od tej miestnosti iba jedny kľúče. Snažila som sa popísať situáciu čo najpresnejšie, nemáte niekto s tým skúsenosť? Nenapadá vám, kde by sa tie dary mohli ešte založiť? Spýtali by ste sa hostí, či vám niečo dali alebo by ste sa cítili tak trápne ako ja? Lebo ja to na jednej strane nechcem riešiť a máme teraz veľa iných vybavovačiek a len som v strese, na druhej strane ak na nás minuli peniaze a zmizlo to, tak mi to je strašne ľúto a neviem či sa teraz ešte niečo vyrieši. Sedím tu teraz vystresovaná a neviem čo mám robiť.

Podľa mňa ti nič nechýba . Mala si 100 ľudí od 40 ľudí píšeš že ti chýba dar . Tak pravdepodobne keď budem rátať že o 2 tak si mala dostať 50 darov cca takže dokonca máš o 10 darov viac 😁.
A teda jedine k čomu sa vyjadrím je kľúč neverím že je iba jeden .čo ak by si ho stratila to ako by sa otvorili 😂