icon

Zničená dôvera

10. aug 2023

Ahojte, nechcem vystupovať pod svojim menom tak preto anonymne..
Strašne nedôverujem partnerovi, je pravda, že ma sklamal...klamal mi a keď som na to prišla stále to popieral, nakoniec to priznal a povedal, že klamal lebo chcel mať doma kľud (sebec)...teraz ide o to, že ja mu vôbec neverím nič, aj keď sa snaží...trápim sa a necítim sa vo vzťahu vôbec šťastná, som skôr stále nervózna a smutná (v hlave si predstavujem, že mi opäť klame a že ktovie čo a kde robí)...možno je aj manipulátor ja už neviem čo si o ňom myslieť...potrebujem si nejak pomôcť, lebo zničím seba a aj deti...na záver nemám zatiaľ odvahu odísť :(

Strana
z2
autor
10. aug 2023

@kvetinka75 tiež mám v okolí kamarátku ktorá taktiež ide s chlapmi lebo majú spoločnú aktivitu ide na školenie príde ju niekto pozrieť a tiež to veľakrát mužovi nepovie...a berie to ako normálne že sú partia

mandzula
10. aug 2023

@autor potom je tvoja ziarlivost pochopitelna. Dovera sa obnovuje velmi tazko, vacsinou je vsak neobnovitelna. Je na tebe, ci chces zit v takomto nastaveni alebo sa chces pohnut dalej - s niekym, komu budes moct verit.

joesvk
10. aug 2023

Podobná žiarlivosť ničomu nepomôže.
Ak je to len kamarátstvo a majú len rovnaký koníček, tak fakt chceš dospelému chlapovi zakazovať stretávanie s inými ženami?Pričom myslím spoločné tréningy,sútaže a pod.
Ak je to niečo viac, týmto sledovaním veľa nezmôžeš.
Autorka, potrebuješ sa skľudniť.Potrebuješ odstup.
Skús sama pre seba nieco pekné a dobré urobiť. Dopraj si,čo máš rada.

katkati
10. aug 2023

Istá tým, že ťa nepodvádza budeš až vtedy, keď už nebude tvojim partnerom. Sklony pravdepodobne k tomu má, keďže uz na začiatku vzťahu si potreboval vypisovať s inou. Ty musíš vedieť, či dokážeš byť bez neho aspoň ako tak spokojná a po čase začať úplne odznova, alebo je pre teba menšie zlo zostať s nim a čakať, kedy prídeš na ďalšie klamstvo.

autor
10. aug 2023

@joesvk ja si to aj uvedomujem že v podstate som to robila doteraz také sledovanie a ničomu to nepomohlo skôr k hádkam medzi nami...len sa neviem od toho odosobniť... presne ako píšeš potrebujem nájsť nejaký kľud...len toto neviem docieliť

joesvk
10. aug 2023

Dobre,že si to uvedomuješ. Je to už prvý krok k tomu, odnaučiť sa to.Bude ti oveľa ľahšie.

autor
10. aug 2023

@joesvk len je to len to že si to uvedomujem potom príde nejaká situácia a už zase som nervozna utrápená a plačem...a samozrejme mám k tomu domyslený príbeh

domkakvet
10. aug 2023

Je to partner a nie manzel, mozez kedykolvek odist.

vorkola
10. aug 2023

Vsak vysvetli co urobil? Ak je to nevera uz mu nikdy nebudes verit,

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
11. aug 2023

@kittykat22 mám prácu..dosť psychicky náročnú keďže takéto podobné situácie riešim v práci

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2