Zničená dôvera
Ahojte, nechcem vystupovať pod svojim menom tak preto anonymne..
Strašne nedôverujem partnerovi, je pravda, že ma sklamal...klamal mi a keď som na to prišla stále to popieral, nakoniec to priznal a povedal, že klamal lebo chcel mať doma kľud (sebec)...teraz ide o to, že ja mu vôbec neverím nič, aj keď sa snaží...trápim sa a necítim sa vo vzťahu vôbec šťastná, som skôr stále nervózna a smutná (v hlave si predstavujem, že mi opäť klame a že ktovie čo a kde robí)...možno je aj manipulátor ja už neviem čo si o ňom myslieť...potrebujem si nejak pomôcť, lebo zničím seba a aj deti...na záver nemám zatiaľ odvahu odísť :(
Podobná žiarlivosť ničomu nepomôže.
Ak je to len kamarátstvo a majú len rovnaký koníček, tak fakt chceš dospelému chlapovi zakazovať stretávanie s inými ženami?Pričom myslím spoločné tréningy,sútaže a pod.
Ak je to niečo viac, týmto sledovaním veľa nezmôžeš.
Autorka, potrebuješ sa skľudniť.Potrebuješ odstup.
Skús sama pre seba nieco pekné a dobré urobiť. Dopraj si,čo máš rada.
Istá tým, že ťa nepodvádza budeš až vtedy, keď už nebude tvojim partnerom. Sklony pravdepodobne k tomu má, keďže uz na začiatku vzťahu si potreboval vypisovať s inou. Ty musíš vedieť, či dokážeš byť bez neho aspoň ako tak spokojná a po čase začať úplne odznova, alebo je pre teba menšie zlo zostať s nim a čakať, kedy prídeš na ďalšie klamstvo.
@joesvk ja si to aj uvedomujem že v podstate som to robila doteraz také sledovanie a ničomu to nepomohlo skôr k hádkam medzi nami...len sa neviem od toho odosobniť... presne ako píšeš potrebujem nájsť nejaký kľud...len toto neviem docieliť
Dobre,že si to uvedomuješ. Je to už prvý krok k tomu, odnaučiť sa to.Bude ti oveľa ľahšie.
@joesvk len je to len to že si to uvedomujem potom príde nejaká situácia a už zase som nervozna utrápená a plačem...a samozrejme mám k tomu domyslený príbeh
Je to partner a nie manzel, mozez kedykolvek odist.
Vsak vysvetli co urobil? Ak je to nevera uz mu nikdy nebudes verit,
@kittykat22 mám prácu..dosť psychicky náročnú keďže takéto podobné situácie riešim v práci

@kvetinka75 tiež mám v okolí kamarátku ktorá taktiež ide s chlapmi lebo majú spoločnú aktivitu ide na školenie príde ju niekto pozrieť a tiež to veľakrát mužovi nepovie...a berie to ako normálne že sú partia