icon

Zničená torta

7. dec 2022

Ahojte ja ani neviem kde zacat proste ..mozno si mnohe z vas poviete ze na co riesim takuto banalitu ale neda mi to a ked uz nenajdem riesenie aspon sa vykecam..tuto sobotu oslavoval moj manzel 40 tku..oslava bola u jeho rodicov ktori ziju cca 10 km od nas v dedinke v rodinnom dome..samozrejme na kazdu riadnuu oslavu patri aj torta a kedze moj manzel je od malicka milovnikom folkoru (ucinkoval aj v subore) dala som mu u nas v meste v cukrarni upiect krasnu poschodovu tortu na tento motiv zaplatila som zalohu a v den oslavy kedze som nestihala tak sa svagor so svagrinou (muzova sestra) ponukli ze oni skocia po tortu, dala som svagrinej peniaze zhodou okolnosti byvaju hned vedla tej cukrarne..ze teda tortu vyzdvihnu a pridu s nou k svokrovcom..ešte rano mi cukrarka ktora je moja dobra znama poslala fotku torty po dokonceni a uz ani nemohla byt dokonalejsia..strasne som sa tesila na reakciu manzela..kedze tie ludove motivy sa im tam podarili krasne ešte tam urobili aj umele postavicky v krojoch a podobne..prosste nadhera..prisiel den oslavy..uz bolo vsetko pripravene len sa cakalo na tortu, ja som chystala zakusky a pitie..v tom prisli svagrovci tortu vylozili na stol tak som ju isla otvorit ze ju dam na podnos.ked som otvorila krabicu skoro ma ranila mrtvica..torta uplne domackana, akoby do nej niekto skocil, nikde ziadne postavicky, opadana poleva proste torta takmer znicena..najskor som volala do cukrarne pytam a ze co to ma znamenat ze ved ta torta je uplne znicena ( stala ma 160 eur)-tak uplne zaskocena cukrarka mi vravi ze ona ju odovdzala svagrine v poriadku ešte otvorila krabicu aby jej ukazala ze torta je ok, presne taka aku som si zelala.tak som sa ospravedlnila pytam sa svagrinej ze co robili s tou tortou ze je uplne znicena ona na mna vybehne ze nic nerobili ze jej to cukrarka podala v zatvorenej krabici zobrala od nich peniaze a isli prec..tortu cely cas drzala na kolenach v aute kym neprisli k svokrovcom a potom mi ju podala..hovorim svagrinej ze vsak ale cukrarka tvrdi ze vam tu tortu odovdzala v poriadku ze ešte otvorila krabicu..hned ma umlcala ze ziadne take ze im to podala zatvorene a krabicu neotvarala ani ona ani oni, z torty som potom nakrajali aspon tu cast ktora sa dala..chutovo bola dobre..ale proste neviem sa preniest cez to sklamanie..

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dilino
7. dec 2022

@saxana000 nie nebola čosi nikdy v obchode som nebola.😂

dilino
7. dec 2022

@elizabet173 áno cena je vyššia ale ked viem že niečo také dám urobiť tak si idem pre to sama.

qetka
7. dec 2022

poschodovu tortu drzala na kolenach?

a postavicky boli v krabici, ci tam vobec neboli?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
lasoli
7. dec 2022

a manzela
sklame ze nemal peknu tortu?Smeisne jeho postoj,ja by som nad tym
mavla rukou a nekazila den ani muzovi ani svagrovcom,tak sa stalo,maju deti svagrovci?Ich konanie tiez nieje ok ,ja by som sa priznala
a skodu nahradila,vzhkadom na ich reakciu co uz narobis?Nic mohla si nam aspon poslat foto torty ored a toety po na posudenie a forku aku ti doniesli si mala poslat aj cukrarke.
Ale tiez nerozumiem
sklamaniu tvojho manzela,ma kolko 15r?

vler
7. dec 2022

Nabuduce, ked je torta taka dolezita, a tolko stala, zorganizuj si den tak aby si po nu mohla ist osobne...nedeleguj inemu

1fifinka1
7. dec 2022

Ale ved keď máš fotku torty, ukážem svagrinej, torta bola ok a hotovo. Jasne, že sa neprizná.

tykat
7. dec 2022

Daj fotku torty. Od cukrarky a ak mas tak aj to co doniesla svagrina.

deniseee
7. dec 2022

Kazdy kto pecie tortu a odovzdava ju, tak ju ukaze pred prepravou osobe, ktorej ju odovzdava. Taktiez upozorni viac raz, ako tortu drzat a na co dat pozor. O to viac, ak ide o poschodovu tortu. Ak bola znicena, tak rozhodne nebola znice na od cukrarky, pretoze ona si nepokazi meno kvoli par euram, lebo by si u nej nedal viac nikto piect. Kedze mas fotky od cukrarky, ako tortu spravila a ako vyzerala hotova, tak je vysoko nepravdepodobne, ze by ju medzitym niekde rozmackla a potom ju taku odovzdala. A este v zavretej krabici. Omnoho pravdepodobnejsie je, ze torta bola poskodena pri prevoze. Staci, ak sofer nejde mimoriadne opatrne a pomaly, staci ze nabehne na velky vymol a ze svagrina tortu neudrzala v rukach. Samozrejme, priznat to nechcela. Uz to, ze namiesto soku a prekvapenia este ona po tebe vybehla hovori same za seba. Chapem tvoje sklamanie, ale s tym uz v tejto chvili vela nenarobis. Spravte si pekny vecer, urobte si radost, nemyslite na to a v buducnosti si pre tortu vzdy chod sama.

mandzula
7. dec 2022

Nedavno mi svagrina rozpravala, ako od cukrarky viezli poschodovu tortu na svadbu, pricom bola len potreta kremom, kedze mala byt dozdobena podla vyzdoby saly. Kedze torta nebola dostatocne vychladena, v aute na prvom retarderi sa im prekoprcla, nevestu skoro vykotilo a nakoniec sa torta jedla z dezertnych poharov.
Takze ak ani ta tvoja nebola dostatocne vychladena, mohlo sa stat, ze transport proste neustala.

mimi3008
7. dec 2022

@veronika3110 a to kde autorka pise, ze svagrina poslala fotku z auta a bola dokonalá?

veronika3110
8. dec 2022

@mimi3008 aha pardon.. cukrárka, nie švagriná…
Ale aj tak si myslím, že je to jasne.. určite cukrarka neodfotí tortu a potom ju zničí

heni79
8. dec 2022

Ja by som tú tortu chcela vidieť. Obe fotky. Nepridáš ich, prosím?

fauko
Odpoveď bola odstránená
luciade
8. dec 2022

A cukrarka Ti tortu odfotila a poslala z vlastnej iniciativy alebo si ju o to prosila? A krabica bol v ooriadku ci mala stopy poskodenia? No su tam otazocky, na ktore si treba dat odpoved. Ak by torta bola takto znicena, tak aj krabica by mala byt poskodena.... Aj mna by zaujimalo, co sa stalo. Ty si to isto za vinu neber, to kde sme to, na Slovensku, ze Ta poskodia a ostatni Ti este povedia, zw Tvoja chyba? Och joj.

luciade
8. dec 2022

Chod za cukrarkou a ukaz jej fotku twj poakodenej torty ... Aspon zo zvedavosti sa chod spytat

karolinakr
9. dec 2022

Švagrina sa nepriznala, lebo nechce ti zaplatiť 200 eur odškodne Keby stala 15 eur možno by sa priznala.A tie detinske vyhovorky - cukrarka mi dala poškodenu tortu v škatuli 👀 kto už len tomuto uveri.Mne raz robili v Terne za 15 eur taku s kremom a mandarinkami, to bolo este 100 rokov dozadu, a bola v tip top stave, tak kde ti bude cukrarka 200 eurovu tortu omačknutu davat bez figurok, este ked pošle foto Švagrina je pekna ježibaba, stavím sa, že ešte aj figurky ukradla...jej by som už ani rožok nedala strážiť..

Strana
z2