Zničenie rodiny a psychicky teror zo strany vlastnej sestry
Pekny večer prajem, neviem či sa to tu bude hodiť ale neviem najst ani jediny príspevok s podobným problémom na celom internete, tak trosku si "vylejem srdce" a snad nejakú radu dostanem...
Moju rodinu by som opisala ako priemernu, dobre vztahy,mama otec vždy zamestnaní, ja som vyštudovala VŠ, brat ženaty( má vlastnú rodinu,štastný) a mam mladšiu sestru 22 ročnú,... prispevok sa tyka vlastne jej osoby. ukončila sš s vyučnym listom, od ukončenia školy nepracuje, kedže otec ju nenúti ani nemotivuje aby chcela, posledné mesiace jej kupuje bez problémov cigarety, spolu si vypijú pivo po večeroch, ( čo nieje normálne to viem!) no sestra využiva nejak akurat tuto ich spoločnú zalubu vo fajčení a pití, že otca uplne obrátila proti mne i mamine, je agresívny, vrieska s nami, a najhoršie je, že sestra napadla maminu teda normálne ju kopla a facku dala, nie raz nie dva krat sa to stalo, samozrejme ked som tam bola, zakrocila som, ale nakoniec i ja som dostala zopar faciek(kedze ja som nevedela nikdy tak udriet spať ako ona nás lebo mala som pred sebou že to je moja sestra, ale ona sa mlatila ako nejaký cudzi človek) no a večer ked otec dosiel z práce domov, alebo ked pocas takejto situácie som mu volala nech príde domov lebo sestra sa správa nenormálne, tak nakedy prisiel domov, sestra akokeby na povel pustila slzy, s velkym placom sa stazovala že ona nič nerobila ,len presla okolo nas na chodbe a my sme zacali skakat do nej, že ona ani ruku nedvihla, klameme a proste uplne presný opak narozprávala otcovi nez bola realita a on jej veril.
toto sa zopakovalo viac krát, este aj pred pár dnami. Medzi týmto po nociach telefonovala s nejakým pre mna uplne neznamym chlapom a tak isto sa mu stazovala s kalmstvami, mna ohovárala, maminu tiez, že sme priživnicky( ked aj mamina čo je na dochodku 62r! pracuje doteraz, a ja tiez pracujem a vkladám peniaze do chodu domácnosti)a ona v zivote nepracovala kydá na mamu co 40rokov ma skoro odpracovanych, a podlo sa raduje do telefonu ze ajtak nas dostane prec z domu, lebo toto je jej dom( jej, nie otca a matky!-podla jej uvazovania), teraz po novom otca zacala vydierat citovo ze sa obesí lebo toto s nami doma nezvláda, ze ju nicime( jej den pozostáva: okolo 13,00-14,00 sa zobudí, potom cca do 18,00tej si teledonuje a len tak je, potom ked dojde otec vyjde von na dvor hodinku okolo neho skace ci mu zohraje veceru a tak, potom okolo20,00-21,00 vojde dnu do domu s otcom, dovtedy si v letnej kuchyni na dvore pozeraju filmy na notebooku alebo len tak pofajcia a pivkuju, potom skoro do rana niekedy presne do rána sa rehoce nahlas do telefonu, zabava sa a kasle na to ze druhy clovek rano do prace vstava... no a otec jej toto vsetko toleruje lebo nechce sa HADAT, a my ked si otvorime usta ze toto nieje normalne a takto sa existovat neda, ani do práce chodit ani nic tak on aj ona utocia na nas, otec s tym ze nech sestru nechame na pokoji, a ze nech je ticho lebo on chce spat lebo onmusi pracovat a ze nech ideme do riti že furt len nasu hysteriu pocuva, a s tymto je to vybavene... po tomto sa sestra krasne uškrna na nas a smeje ze "haha tu mate co ste chceli, ja vam ukazem, tu nemate co robit v mojom! dome...
proste akokeby je vtedy stastna ked otec s maminou sa hadajú, mamina ked hovori poda o rozvod tak sestra krici konecne nech už tak urobí, že je zvedavá kde pôjdeme my dve lebo dom je jej a otca a my mame palit do ....
a nejnepochopitelnejsie je pre mna, že pred otcom toto vsetko vie tak otocit a pretocit a zahrat a neviem co vsetko ze proste on iba jjej slovu verí, ( pritom klame neustale a viditelne ale akoby otec to nechcel pochopit lebo vtedy by musel byt rodicom, a spravat sa ako rodic a to je pre neho asi prilis namahave,- teda ja to takto vidim) ona zo sekundy na sekundu zmeni spravanie a zahra obet ci chuderu pritom ked ju akurat otec nevidí pekne nahlas a zrozumitelne bez moznosti zleho vysvetlenia si jej prejavu dá najavo tu skodoradost a neviem ako to nazvat ale to, že neviem čo spravit s tym že otec verí jej klamstvu a nie pravde ktorá mu leží pred očami....
ani neviem čo či aku radu cakam, len asi som musela aspon cast z tejto neskutocnej situacie zo seba dat von....
ospravedlnujem sa ak to som nepatrí, ked treba zmazem to ci to zmaze admin, neviem ako to funguje...som tu prvy krat ako registrovany clen 🙂

Kde je Tamira????