icon

Zo dňa na deň mi povedal, že ma neľúbi

marry1989
22. júl 2016

Ahojte,chcela by som poprosit o radu.Neviem co mam robit moj uz terajsi byvaly priatel mu z dna na den povedal ze ma uz nelubi,comu nechapem,pretoze este 3 dni pred tym mi povedal ze ma miluje.Ja som z toho psychicky aj fyzicky vycerpana,za necele 2 tyz.som dchudla 5kg...strasne ho milujem a neviem co mam urobit aby som ho ziskala spat,he tazka povaha

Strana
z2
marisola
23. júl 2016

pozor (!) v hádke sa dá všeličo vykričať, mýlite sa, že sa nedá vykričať, že " nemilujem ťa, nenávidím ťa" dá sa to kľudne vykričať počas obrovskej hádky, ked sú vystupnované emocie, aj ten, čo lubi dokáže toto povedať,
ale ak ti to povedal s odstupom času po hádke, tak to asi myslí vážne a chlap by to nemal hovoriť, lebo žena je tá impulzívnejšia a tá taká hysterickejšia, toto môže povedať, ale nie akože chlap. chlappi to nezvyknú len tak hovoriť, to bude čosi iné v tom. asi iná korisť ?možno...ktovie.možné je všeličo...len už nevedel, ako ti to dať najavo, a ver tomu, že z ničoho nič to nebolo. to cítil už dlhšie. len teraz to vyšlo napovrch. a to "miluem ťa ",ti proste povedal zo zvyku

cicka33
23. júl 2016

Asi je zbytocna kazda rada, prezila som to raz najintenzivnejsie, ale viackrat sa mi to stalo aj v inych vztahoch. Darmo ti niekto povie :" bud hrda".. aj tak budes dufat, ze si uvedomi, ako ta miluje a vsetko sa vrati spat... kaZdopadne zivot to vzdy zariadi tak, ze aj keby sa to stalo , pride to v case ked uz budes nezavisla a nadobudnes opat silu. Prajem ti aby si si co najskor nasla konicky alebo hocico v com sa "najdes", co ta bude bavit, ci uz sport, umenie, praca,hocico, ale najma zit "spokojna sama so sebou".... Ten pravy pride 😇

bublinkamoja
23. júl 2016

Prave to prezivam tiez a to sme prisli o babo pres 2 mes....

majcika
24. júl 2016

@zaba1234 presne viem co myslíš ;) a dobre to robíš

erika272
24. júl 2016

hlavu hore takych k*****u bola a aj bude vzdy vela :D Moj ex bol tie prejabany :D zacnete odsudzovat ale ja som mala 17 on mal 31skoncilo sa to po roku :D raz ano potom ne raz ano potom ne vzdy som plakala jak blba potom prisiel den kedy sa dal do vztahu z inou :D a to den pred tym este vasnivo miloval mna :D domysli si ako som sa citila :D slak nech ich trafi celych chlapou :D ale vzdy si hovorim keby nebolo takeho debila nemam teraz najlepsieho muza na svete a najkrajsieho synceka 🙂

Strana
z2