icon

Zostať či odísť?

domcapk
1. jún 2018

Ahojte, nikdy som si nemyslela ze sem niečo napíšem ale zaujima ma vas nazor resp.ako sa hovori ked je clovek zamilovany aj v debilovi vidi boha.
Ide to ze s priatelom sme spolu 4 roky a mame dve deti dcera 2r syn 3 mesiace.No a tu je kamen urazu. Nevidim v nom ziadnu podporu, s detom sa sprava ako s prepacenim hajzel zo mna si vecsinou len utahuje ziadna romantika ziadne pekne slova

Strana
z4
patrik262
2. jún 2018

@beky1813 bývame u jej rodičov nie v podnájme...neviem čo moja priateľka vyššie písala pretože sa mi to nechce čítať...ak si myslíš že si niekto z nás vymíšľa tak neodpisuj. Nechám to ma tebe ;)

patrik262
2. jún 2018

@beky1813 ten dom pôvodne predávali za 19900€...kto vie zjednávať má 👏

beky1813
2. jún 2018

@patrik262 super si zjednal 😂😂😂😂 veru, tvoja priatelka by mala odist. Potrebuje vedla seba chlapa, co sa postara. A staci si dat google a zistis, ze domy idu v Hurbanove za 60000 tisic a vyssie

patrik262
2. jún 2018

@beky1813 tak si pozrite niekde na nete domy na maďaroch a zajte si tam cenu do 20 000...

beky1813
2. jún 2018

@patrik262 to nie su domy na byvanie ale na zburanie, v podstate sa plati za pozemok. Urcite nic pre mladu rodinu bez penazi

patrik262
2. jún 2018

Ten dom sme kupovali s tým že si ho prerobíme...nie že si kúpime už hotovú vec ako by chceli podaktoré dievky.

beky1813
2. jún 2018

@patrik262 tak preco neprerabas? Zistil si, ze to nevies a potrebujes na to aj financie?

patrik262
2. jún 2018

@beky1813 nie zistil som že ten dom je zlý čo sa týka statickej stránky...pozrite sa čo sa s takými dommi robí...keby je to OK, tak už ho mám prerobený

lienka737
2. jún 2018

@patrik262 no a kde teda byvate? Preco pisete kazdy nieco ine?

patrik262
2. jún 2018

@lienka737 bývame u svokrovcov... priateľka asi myslela tým podnájmom toto. Ale toto neprajem nikomu z vás... niektorá vyššie spomínala niečo typu "ak si z rodicmy vychádzate" to je tak že jej vlastná mama jej v pohode povie že je jeb*utá alebo nezodpovedná mater a podobme...s nimy sa ani vychádzať nedá nakoľko sa medzi sebou všetci navzájom ohovárajú a keď sú spolu sa tvária akoby nič...a potom nech sa čuduje že som nervózny keď prídem s práce...no samozrejme keď musím byť pod jednou strechou s takýmito ľuďmi...

lienka737
2. jún 2018

@patrik262 no vyskakovat moc nemozte. Preco si sa s nikym neporadil pri kupe toho domu? Ved za 14000€ nekupis u nas ani garaz, nie dom.

dominika7990
2. jún 2018

@patrik262 mna nezaujíma dom atd. Zaujíma má či je podľa teba normálne povedať na dieťa že jedni ho o stenu...

zooeynka
2. jún 2018

@dominika7990 podla mna je dolezitejsi barak a byvanie ako nejaka hlaska o buchnuti o stenu v afekte...v zlosti clovek povie hocico. To ako sa vie/nevie postarat o rodinu je ovela zavaznejsie....

dominika7990
2. jún 2018

@zooeynka podľa mna sú takéto veci dôležitejsie. Vypovedá to čo to o človeku. A o tom ako sa bude k ním chovať v budúcnosti. Podľa mna nieje normálne toto povedať deťom ani v afekte . je veľa ľudí ktorý žijú v podnájme u svokrovcov a majú krásny vzťah tvoria normálnu rodinu...

asia83
2. jún 2018

@domcapk Prepáčte, ale čo chcete od 21 ročného muža? Veď to je decko. V tejto dobe. Pred 40 rokmi, to je niečo iné. No žijeme v súčasnosti a títo mladí muži sú brutálne deti, ako malí chlapci, do minimálne 30. veku. To psychicky sú na úrovni 12 ročných chlapcov. Žiadne záväzky, zodpovednosť. Neviem, či ste prvé dieťa plánovali, ale akokoľvek, sú len dve možnosti. Buď s ním zostanete a budete ho trpieť kým dospeje alebo od vás neodíde sám. Alebo od neho odídete a zariadite si život sama s deťmi.

lonsdaleka
Autor odpoveď zmazal
zooeynka
2. jún 2018

@dominika7990 ja teda nepoznam nikoho kto zije dlhodobo u svokrovcov a nemaju ziadne problemy medzi sebou...ved je to neprirodzene aby zili nahromade 2 rozne rodiny, a riesili veci okolo jedneho domu....ale o tom tato diskusia nie je.

patrik262
2. jún 2018

Nakoľko ma nepoznáte tak asi nepoznáte ani môj humor 🙂 ak sa ma spýta priateľka že prečo stále môže plakať alebo že čo s ním tam len tak ako sa hovorí "z prdele" zadrem jebni ho o stenu tak to nemyslím vážne ale naozaj zo srandy 🙂 veľa krát niekomu poviem napríklad jebni sa o zem alebo niečo...proste každý má iný štýl humoru... snáď si nemyslíte že by som naozaj dieťa jebol o stenu?? -_-

beky1813
2. jún 2018

@patrik262 ze humor, tak pre 15 rocneho sopliaka a nie otca deti a toboz takyto slovnik k detom nepatri. Krasny vzor si pre ne

mala_katie
3. jún 2018

@patrik262 ako a cítiš sa ako zodpovedný dospely? Bezhlavo si si zobral úver na dom, ktorý tak ľahko nepredas, o deťoch sa vyjadrujes akoby si bol podráždený starší brat, ktorý už nechcel súrodenca.. Keď dieťa plače, namiesto formulky jebni ho o stenu, je vhodná formulka daj, ja ho skúsim utíšiť.. Keby sa správaš ako milujúci chlap a otec, asi by tvoja priateľka nezvazovala od teba odísť.. Tiež mám s manželom problémy akékoľvek, tiež mame chvíle kadejaké, ale toto by si nikdy nedovolil.. Plus, neviem kde si robil strojara, ale určite sa tam zarába viac ako opisujes.. Manžel je strojar, mame kopec známych tam, aj keď áno, namakaju sa tam, ale je to jedno z najlepšie zarábajúcich odvetví.. A to príde domov, navarí a pomáha s deťmi.. Takže len jedno.. Keď si si tie deti narobil a ľúbiš svoju priateľku, skús sa nad sebou zamysliet.. A tie tvoje vtipky by si si mal odpustiť.. Žiaľ je to dosť nevhodné...

Strana
z4