icon

Zubná pasta spôsobila rodinnú hádku. Kto má pravdu?

11. feb 2024

Ahojte, prosím Vás, povedzte mi názor na môjho muža, lebo ja už fakt si začínam myslieť, že ja som tá vadná.

V práci dostal od zákazníka 6ks zubných pást. Z toho on spotreboval 3 balenia a ja jedno, dva nám ešte ostali.
Deň po tom, alo ich dostal u nás bola moja sestra na nasvtevu a ja som jej povefala, že jej jednu dám. No potom sme na to zabudli a včera keď prišla opäť, to už nám z tých 6 balení ostali tie posledné dve, tak som jej povedala, te jasne, jednu si kľudne vezmi. Lenže sme zas zabudli. Keď odišli domov, opýtala som sa muža,či môžem sestre jednu pastu dať. Vybrala som si jednu von aby som jej ju nezabudla ráno odniesť. No keď som sa vrátila v noci do kúpeľne, on pastu vymenil za druhu, ktorá je určená pre fajčiarov. A moja sestra s mužom sú nefajčiari.
Tak som ju vymenila naspäť, pretože spal a vzala tu, ktorá nie je pre fajčiarov.
Ráno som šla pastu odniesť sestre a muž mi začal vypisovať že prečo ho nerespektujem, že to boli jeho pasty, on ich dostal, že čo som ja za ženu, že som vymenila. A že on ich vymenil nárokom ako skusku pre mna že čo urobím. Vraj ho asbolutne nerespektujem ako muža a že čo som to urobila a že som glupa, keď tomu nechápem. Absolútne kvôli hlúposti. Nerozpráva so mnou, urazený, proste akoby som mu spravila niečo strašne.

Ďakujem za normálne komentáre.

dadis
11. feb 2024

@lenkakravcova 🤦‍♀️, takze keby sa zamestnala, tak by uz mohla rozhodovat vo veci zubnych past??😁

danyelia
11. feb 2024

Mňa skôr zaujalo, že sestra skoro stále niečo nosí vašim deťom a Vy im skoro nikdy nič... 🤔 A to naťahovanie sa kvôli jednej paste ani nekomentujem 😁

lenkakravcova
11. feb 2024

@dadis To nie je o zubnej paste.
To bude o denno denných záležitostiach, v ktorých ho ona opravuje ako malé dieťa (pritom on ju živí). Ak ho nechá rozhodovať sa samého za seba a bude rešpektovať jeho rozhodnutia, tak sa kvôli takýmto blbostiam nebudú hádať 🙂

beronsche
11. feb 2024

@lenkakravcova to si robis asi srandu..
Ma na to pravo? Ak je zivitel?
Kks tak toto je riadne mimo...

Tak hadam su to aj jeho deti, s ktorymi je ona doma. Hadam su rodina, zdruzena jednotka, ktora by mala fungovat spolu.
Kde to funguje tak, ze ak muz pracuje a zena je na materskej, ma ona suchat nohami a drzat hubu a krok, lebo pan tvorstva zaraba???
V normalnej vyspelej spolocnosti to teda nebude.
Uprimne lutujem vsetky zeny, co takto ziju a este viac tie, co veria, ze takto je to v poriadku.

marca12
11. feb 2024

Akoze uplne vazne???? Ja by som s usmevom domov prisla,nech ho aj roztrhne od jedu. Ja na toto ani neviem reagovat ani nic napisat,lebo takeho ...... som uz davno nezazila

jamidea
11. feb 2024

@culienka skor si myslim, ze doteraz manzelka robila co ona chce, on sa prisposoboval. Pomaly, po rockoch a krockoch mu to dochadza a chce byt respektovany. Tak to riesi ako vie, hoci je to pri paste na smiech, urcite toto nie je o paste ale o vztahu. A bude to pokracovat pokial sa nespamatate.

nurielka
11. feb 2024

A rešpektuješ ho? Normálne si mala rešpektovať, že vymenil pasty a basta. Áno je to maličkosť, ale aj na tom sa to buduje. To je ako keby si sa mu vysmiala do tváre.. smola, no určite aj tak si urobím po svojom. Urobila si si, tak si za tým stoj.

autor
11. feb 2024

@jamidea normálne som sa musela zasmiať, keďže ja už viac ako 5 rokov sedím doma, nikam nechodím, sociálny život absolútne žiaden, nechodím s kamarátkami, na deti som na 90% sama, on mi podľa jeho slov “pomáha”. A o tom, že pastu chcem dať sestre, som mu vopred oznámila, to nie je tak, žeby o tom nevedel, poza chrbat.
Všetko s ním diskutujem pred tym, než niečo urobím, vždy. Tentokrát som chcela vziať pastu, keďže sme rodina, a raz za čas môžem snáď aj ja iných potešiť tým, že im dám niečo, čoho mame dosť dostatok a dostali sme to, teda ON to dostal, zadarmo.

autor
11. feb 2024

@nurielka vo všetkom a vždy vie o všetkom čo robím, kde idem, čo kupujem, pýtam sa vopred. Absolútne nič nerobím poza jeho chrbat. Tak snáď si môžem aspoň raz vybrať niečo prvá ja, nie?

autor
11. feb 2024

Teraz sme sa o tom rozprávali a povedal mi, že to spravil naschval, aby videl, čo ja urobím. Či ju opäť vymením.

veronikaszabova
11. feb 2024

Take teatro kvoli paste?? Omg 🤦🤦
Tolkokrat si jej ju zabudla dat, ze uz si sa na to mohla vyprdnut nie? Je to LEN pasta 🤦

thoughtfulweirdo
11. feb 2024

@lenkakravcova Ak on ju živí, tak potom ona mu opatruje jeho deti a za to si zaslúži aj rozhodovacie právo 😈

taga
11. feb 2024

Podla mna sestru budu z tejto pasty zuby boloet kazdy den po umyti, tolko je v nej zlej energie 🤣 ta keby chuda vedela, trapne by jej bolo za vas oboch asi

viestta
11. feb 2024

Myslim si, ze konecne by so mala niektore veci robit aj sama, bez toho aby ti to on schvalial. A nemyslim tym, ze sama kupis gauc, ale prkotiny na urovni zubnej pasty by si mohla riesit aj sama. Vsak si dospela, svojpravna, takze nepotrebujes ani supervizora, ani opatrovatelku a ani vychovavatela. Alebo?
Nehovoriac, ze to jeho vysvetlenie, ze to bola skuska je tak infantilne, ze by sa za neho hanbili aj ziaci prveho stupna ZS. Ty fakt mas pocit, ze ten tvoj si ta vazi a berie ta ako dospelu osobu, schopnu o sebe rozhodovat?

natall113
11. feb 2024

Ak sú to není zubné pasty zo zlata tak je tvoj muž veľmi divný

vierkainka
11. feb 2024

Citam to uz asi tretíkrát a nebiem ci sa smiať ci nie....nonsens toto.....🥴A su to prodim ťa nejaké špeciálne drahé zubné pasty? Nejaké zdravotnícke na bielenie či nejaké drahé bylinkové? Ďakujem za odpoveď.

pribinak
11. feb 2024

@mamina7070 žiadne vytláčanie…..narvať s vrchnakom nech ma zážitok ten pako

timing
11. feb 2024

A ty si dopredu nevedela o co mu ide? Za mna ste obaja tvrdohlavi. Ked si vedela aku pastu mas pripravenu a potom zistis,ze je pripravena ina,naco si ju opatovne menila? Isto ducha v dome nepate,ktory by to zamenil,tal Ti malo dojst,ze pastu vymenil on z nejakeho jeho debilneho dovodu a nechat to tak,aby Ti to nemohol vycitat.
A za mato toto jeho spravanie kde ta " testuje" nebude prvykrat a preto mam nazor,ze bud nevidis o co mu ide,ze chcel vyprovokovat hadku,alebo si to vedela a zamerne si to vymenila.

koniarova
11. feb 2024

@jamidea ale trt. Čo nečítaš? Urobil zo ženy nesvojpravnu osobu,ktorá ani prdnúť nemôže, bez jeho zvolenia.

tahomi
11. feb 2024

Jeden aj druhy robite cirkus pre pastu. On sa sprava ako blb a ty si teda ako vdacne mala dat sestre nieco ine ako zubnu pastu za 7 eur.

pribinak
11. feb 2024

@lenkakravcova šibe ti? Však ona nesedí cely deň v bare s cigaretou…. Stará sa o deti, domácnosť….akoze to je menej ako chodiť do prace?

Ale aj tak….POINTA JE NIEkDE ÚPLNE INDE a to, že ten pako s ňou pekne zametá
Tu vôbec nejde o posratu pastu či 7 eur

koniarova
11. feb 2024

@lenkakravcova ty si kvalitne mimo žena.

viestta
11. feb 2024

@pribinak lepsi zazitok bude mat, ked to pojde dnu tym plochym koncom

miska1997
11. feb 2024

Manžel je dosť mimo

tykat
11. feb 2024

Precitala som 3x aby som sa uistila ze ide o pastu, o zubnu pastu 😁.
Ale ok, kebyze mi toto povedal "... ich vymenil nárokom ako skusku pre mna že čo urobím. Vraj ho asbolutne nerespektujem ako muža..." tak odpoviem "zlatko a ja som myslela ze som slepa a vybrala som omylom pre fajciarov, v zivote by mi nenapadlo ze ju vymenis ty aby si zistil ci ta respektujem..." a smiala by som sa este teraz 🤣🤣🤣

viestta
11. feb 2024

@tykat pan sa mal ozenit s Lenkou, bol by spokojny a ani by nemusel vymyslat "skusky respektovania"

pribinak
11. feb 2024
lenkakravcova
11. feb 2024

@viestta ktovie, možno máš pravdu v tom, že si mal vybrať iný typ ženy. Ale tak no, stále majú možnosť rozvodu. Určite to tu aj niektoré ženy navrhnú, aby ho poslala do kelu, takže možno bude mať možnosť hľadať inde 😀

dkethe
11. feb 2024

No bud je magor.
alebo ta pasta bol posledny klinec do rakvy - len pre pastu by ti nenakrical, ze si nahovno nerespektujuca zena.
To musis ty vediet, ci inak si milujuca zena.
Alebo napr uprednostnujes svoju biologicku rodinu pred nim (a ani si to neuvedomujes... "Vsak je to moja sestra" )

viestta
11. feb 2024

@lenkakravcova alebo ani by nemusiela hladat nic ine, stacilo by ak by poznala svoju hodnotu, mala sebeuctu a uvedomila si, ze ako manzelka ma tiez svoje prava a nie je muzovi podriadena ale je jeho rovnocenny partner so schopnostou samostatne sa rozhodovat