Zuby - dôvod na rozchod

11. jan 2024

Ahojte, mám partnera ( nie sme zobratý ani deti nemáme)
až na pár detailov je to dobrý chlap no hrozne mi vadí jedna vec, má hrozne zničené zuby, sem tam mu nejaký chýba v predu má jeden čierny no hrôza. Nie je žiadny sociálny prípad slušný biely chlap má 35r 😁 už sme sa o tom veľa krát rozprávali prosila som ho aby si to dal spraviť, tvrdil že jasne že to plánuje už dlho. Sme spolu 3 roky a ani ho nehlo. V lete mi tvrdil že už je objednaný na konzultáciu v septembri a nič, asi ani objednaný nebol. Baby som v koncoch, nie som žiadna harpia ani si nezakladam na vzhľade ale zuby sú pre mna taký symbol čistoty. Neviem čo mám robiť rozmýšľam aj nad rozchodom. Aký je váš názor?

anjelicek26
11. jan 2024

Sprav mu termin ty a daj do ruky papier a ten den a den pred Mu to pekne pripominaj. Niektori ludia su cista prokrastinacia, hlavne AK ich caka bolestiva procedura...

madeincssr
11. jan 2024

Ked ma dobru naladu, porozpravaj sa s nim o tom, pokojne, ze je to pre teba velmi dolezite, ze ti zalezi na jeho zdravi. Ze problemy so zubami mozu mat aj vazne nasledky.

lube_zna
11. jan 2024

Ahoj. Ja osobne by som to povazovala za dovod na rozchod. Niekomu to zas nevadi. Podstatne je ako to vnimas ty.

ninka297
11. jan 2024

tiez by som navrhovala, aby si stala pri nom a podporila ho v tom..normalne ho objednaj a chod tam s nim..mozno ma strach po tolkych rokoch navstivit zubara

mable123
11. jan 2024

Do zubov treba investovať. Sme v 21 st. a úsmev je veľmi dôležitý. Je to dôvod na rozchod, pretože by ma natiahlo pri pohľade na neho vo vzťahu. Srdce nie je všetko, treba sa o seba aj sem tam trochu starať.

jarkap1
11. jan 2024

"sem tam mu nejaky chyba a vpredu ma 1 cierny" moze byt kludne drahy spas min za 2 tisicky. Plus ratam , ze sa najdu aj obyc.kazy, tj dalsie prachy . Ma na to chlapec financie?
Moze toto byt hlavny problem🙄

sheila121
11. jan 2024

Keď ste sa dali dokopy tak ti tie zuby nevadili? Lebo nechápem. Keď sa mi na niekom niečo nepáči, tak to riešim hneď. A keď to neriešim vtedy tak to neriešim už nikdy.

madeincssr
11. jan 2024

@jarkap1 ak by to bolo o extremnych peniazoch, mozno by sa oplatilo popytat sa ludi na webe na nejaku zubnu turistiku niekam. Bud nejaky vidiek, alebo aj cenovo prijatelnejsie zahranicie.

dominikamacakova
11. jan 2024

@jarkap1 2tisic za jeden zub

kitycat
11. jan 2024

Sesternica sa s dlhorocnym priatelom kvoli zubom rozisla. Boli spolu no snad aj 8 rokov, ale tie zuby... tiez bez deti

Uz ma ineho s normalnym chrupom aj deti k yomu

jarkap1
11. jan 2024

@dominikamacakova ten tych zubov potrebuje viac, podla opisu.

domkakvet
11. jan 2024

Zuby su drahe, je mozne aj to, ze nema na to peniaze.

autor
11. jan 2024

Viem koľko zuby stoja, mamine robili komplet fazety. U priateľa rátam minimálne 5-8tis€ peniaze na to má. Rozprávali sme sa o tom sľúbila som mu že ak by bolo treba rada mu doložím ak by mu pochybilo. No príde mi že pre neho sú to vyhodené peniaze však sú to “len” zuby.

autor
11. jan 2024

@sheila121 keď sme spolu randili pýtala som sa ho na to tvrdil že to už rieši aj peniaze ma na ne našetrené no skutek utek

sheila121
11. jan 2024

Tá asi mu musíš pohroziť, nemám rada keď niekto niečo sľubuje a skutek utek. To potom utekam aj ja.

autor
11. jan 2024

@sheila121 ach už aj take bolo nadhodil svadbu tak som mu povedala že si ho rada vezmem ale iba ak bude mať chrup v poriadku

sheila121
11. jan 2024

Aj na tu by si cakala podľa mňa tak dlho ako na zuby.

mirkam3
11. jan 2024

Neviem si predstaviť bozkavat niekoho s dobrovolne zanedbaným “zhnitým” chrupom, ani by som sa s takým človekom neukazovala medzi známymi či u rodiny, proste mi ti príde ako jasná stopka. A to fakt nie som žiadna povrchná pipka. Na tvojom mieste mu dám ultimátum a nech sa rozhodne ako s tým naloží, to nie je iba estetický problém… a ináč, ake mal zuby keď ste sa dali dokopy? Lebo do takého stavu sa nedostal za pár rokov, predpokladam, že tam celková hygiena chrupu ”pokulháva”...

16zolik16
11. jan 2024

Napísala si to jak keby len cigan bol neslušný

deniska2706
11. jan 2024

Mne osobne by to fakt vadilo a neviem si predstaviť bozkávať sa napríklad

lulu1812
11. jan 2024

Moj ich mal podobne..predtym krasne proste sa mu zacali rozsypat.
Prisla som s vetou.. ked nebudes mat pekne zuby nevezmem si ta 😉 aktualne ma este par terminov na asi 4zuby a bude ready

gabrm
11. jan 2024

@autor
Nič v zlom,ale ty si taká stopercentná a dokonalá? Či prišlo by ti úplne normálne,keby ti partner povedal,že keď si nedáš urobiť prsia,zadok,alebo nos,resp celulitídu,tak sa s tebou rozíde? Zvláštne to hodnoty v živote..🤔

nenne27
11. jan 2024

@gabrm porovnavas neporovnatelne...

jj298
11. jan 2024

@gabrm nie sú to zvláštne hodnoty. druhá strana ťa musí priťahovat. a ked sa muž na teba usmeje a vyzerá ako po zápase v nhl a bridí sa ti pozkávat ústa s hnilými zubami je to doležité. chceš mi povedat, že by ti nevadilo dotýkat sa tváre napr s brutálnym mokvavým akné alebo fúzatú ženu atd atd.

aktak444
11. jan 2024

@gabrm to snáď nechceš porovnávať zuby s umelými prsiami. Pokazené zuby nie sú iba estetický problém. Môžu spôsobiť dosť zavazne zdravotné problémy.

zuzana76
11. jan 2024

pokazene zuby maju vplyv na celkove zdravie, uz sa preukazuju suvislosti medzi pokazenym chrupom a alzheimerovou chorobou. Pre mna by to stopka bola.

tiezjedna
11. jan 2024

@gabrm zuby nie sú ani prsia, ani celulitída. Zuby sú jedným z piliérov zdravia.

vreckovka2
11. jan 2024

tu ani neide o cistotu a krasu, ale predovsetkym o zdravie. Ked si predstavim vsetky tie bakterie, ktore odovzda pri bozkavani. Och. A este ak planujete deti. No neviem. Staci jeden zapaleny zub a moze sa mu ten zapal dostat do celeho tela. Nie je to uplne sranda. Skor by som sa snazila zistit, preco si ich nechce dat spravit. Boji sa? Nechce na to vyhadzovat peniaze? A nasledne s nim riesila dalej. Ale s tym, ze mne by islo skor o to zdravie. Aj keby mal byt strbavy, tak vzdy lepsie ako s pokazenymi zubami.

nevenka
11. jan 2024

@anjelicek26 Boze, hej...moj muz jeden zub uz taky hrozny, az strach, darmo so neho hucim...od covidu sa to vlecie, v kise, ked mal termin, tak sople, kasle. Ja uz mu vravim, ze mu tu dvojku uz aj vytrhne...A popritom ma sonicku kefku, cisti aj nitou, vodu ustnu pouziva, ale totoooo...🥺
Ja mam pochopenie pre nie celkom krasne zuby, ja mam plomb vela, aj krive, kedysi som strojcek nosila taky vykladaci a to efekt ziadny. Ale toto, ze nejde si dat spravit kaz, tak uff. A potom tuto ako autorkin chlap, s ciernym zubom 😔.

sense
11. jan 2024

Toto je niečo co by som ultimatovala skórej ako po trojročnom vzťahu. Nejde len o estetiku ale o celkové zdravie.
Teraz by som mu dohodla termín a nasla si čas tam ísť s ním, ak by sa výhovoril dostal by ultimátum.
Celkovo to nemôže byť vôbec príjemné niekoho takého bozkavat