Zúfalí ľudia robia zúfalé veci
S manželom sa budeme rozvádzať...
Nevydržím s nim už ani deň. Síce sme spolu pomaly 9 rokov, niekedy mám pocit že som cele tie roky bola slepá, naivná, nepoznám ho....
Mam nutkanie napísať jeho bývalej a popýtať sa, čo bolo príčinou ich rozchodu a ci som ja bola celý ten čas taka uoa, naivná, echala sa vydierať, klamať, ponizovat, zametat sl sebou...
Samozrejme, podľa spoločne prežitých rokov by člocrk myslel, že je to už hodne dlhá doba, neporovnateľna s uza uzavretou minulosťou...
Ja to ale mam nutkanie spraviť. Síce je to ponižujúce, netaktne, zvláštne, hanbím sa.... No mam pocit, že síce som so svojím manželom dlho, absolútne ho nepoznám... Nespoznávam. Možno to potrebujem vedieť pre vyrovnanie sa so svojím životom,časom odpustiť sebe, minulosti? Neviem..
Ďakujem. Za každú kritiku.
@dadis áno,aj tomu by som rozumela,že nemusel byť len o sexe,no napriek tomu by som ja osobne nenabrala odvahu hneď sa stahovat k cudziemu chlapovi. Ako užiť si sex,spoločné chvíle ok,ale to je tak všetko. Nerozumiem tým ženám,ktoré dobrovoľne prichádzajú o svoje súkromie s ešte navyše nerozvedenym chlapom. To by som nedala ani za peniaze nieže zadarmo. 🙂

@anita6666 nemyslim, ze ten pomer bol iba o sexe