icon

Zúfalosť z mamy: Dlh, klamstvo a osamelé deti

veronika342948
Dnes o 00:01

Dobry den, potrebujem poradit ohladnd velmi chulostovej temy. Zo sestrami si uz nevieme dat rady. Ide o mamu, pred par rokmi zobrala uver ktory nesplaca vobec, ma dlhy, dlho to tajila pred otcom. My sme boli samozrejme vtedy male a nevedeli sme o tom. Lenze sa to prejavilo ked jej zacali chodit posty od exekutora. Nasledne sme to povedali otcovi, ten nebol nadseny. Prscoval v nemecku a jasne ze sa to nemal odkial dozvediet, tak sme mu to my povedali. Ona mu stale klamala s niecim. Ale ako isli roky, zacala byt totalne mimo. Zacala si vypisovat s cudzimi muzmi, s podvodnikmi a zacala im posielat peniaze a zamilovane sprsvy. Zacala kradnut otcovi peniaze. Rodinne pridavky na detie tiez. Preslo par mesiacov cca od toho a otcovi zistili rakovinu. Ten zial pred mesiacom umrel. Ale aj ked lezal vedla nej v bolestiach tak si tam vypisovala s nimi, jeho tazko zarobene peniaze kradla. Na pohreb sme ledva mali a aj tak im poslala peniaze. A jedle ani nehovorim. Vcera mala ist s nou sestra do mesta kvoli umrtnemu listu, ale ona rychlo sama sadla na autobud a povedala jej ze nemusi chodit. Toto sa stalo uz po druhy krat. Vobec nas nepocuva. Nevieme co s nou mame robit. Raz ked sme jej nasli peniaze co ukradla tak sa rozplakala ze aj ona chce mat peniaze. Uz sme fakt zufale z nej. Telefon pred nami schovava, idemw okolo jej telefonu tak ho rychlo zoberie.

Strana
z3
0silvia0
Dnes o 08:14
@dominikamacakova

@0silvia0 narcista ti nikdy v živote nepôjde ku psychiatrovi/psychologovi. Ich doslova teší pozornosť, podľa mňa to robí aj naschvál. Závisť, nenávisť k vlastným dcéram - toto je realita narcistu.

@dominikamacakova ja viem ako funguje narcista, k psychiatrovi pojde az ked raz bude mat uzkosti a panicke ataky, ale svoju diagnozu nikdy neprizna. Vlastne nikdy neprizna, ze on ma problem. U narcistu maju problemy vsetci ostatni a on je dokonaly.

petronelag
Dnes o 09:04

Toto je 53 ročná žena (pomerne mladá), pracuje, ona u psychiatra nenájde riešenie, ona si hľadá priateľa, len by si ho mala hľadať vo svojom okolí a nie na rôzných social.sieťach, kde je veľa takýchto, ktorí píšu ženám pekné slová a čo vyzistia, že by chceli počuť, lebo to sú obyčajní podvodníci. Už nato mohla aj prísť.

januska2
Dnes o 09:48
@veronika342948

@januska2 ked zomrel otec vymazala si whatsapp. Hovorila si ze si s nimi nepise uz lebo sme ju hresili ze pri nom v akom stave bol toto dokaze robit. No aj tak nas oklamala a stale to robi. Chvilku bolo ticho. Ze jej sa s nimi dobre pise. Chceme ju zobrat k psychiatrovi. Lebo uz fakt by bolo riesenie tiez sa na nu vykaslat a prestat s nou udrziavat kontakt. Raz ked sestry boli na prechadzke tak sa videli z dialky. A ona ako ich uvidela sa rozutekala prec pred nimi. Strasne je v tomto prefikana.

@veronika342948 aj nasa zatajovalq prisahal a kade co uz som jej pivedala ci jej staci napísať ze ju niekto miluje a uz pozicky preňho berie. Oco sa musi v hrobe otáčať a nam zase zacala robit peklo zacala si na nás vymýšľať a ohovárať nas zato ze jej chceme dobre takže sme rezignovali pride o byt naberie si velke pozicky a potom bude volat mala si pravdu hovorim komu niet rady tomu niet pomoci chcela som dobre ostala som zlá tak uz kašlem nato ale je velmi smutne ze vymenila deti a vnúčatá za imaginárne zlodeja co uz

tiezjedna
Dnes o 09:56

neurobíte vôbec nič...

anonym_bb066a
Dnes o 10:24
@januska2

@veronika342948 aj nasa zatajovalq prisahal a kade co uz som jej pivedala ci jej staci napísať ze ju niekto miluje a uz pozicky preňho berie. Oco sa musi v hrobe otáčať a nam zase zacala robit peklo zacala si na nás vymýšľať a ohovárať nas zato ze jej chceme dobre takže sme rezignovali pride o byt naberie si velke pozicky a potom bude volat mala si pravdu hovorim komu niet rady tomu niet pomoci chcela som dobre ostala som zlá tak uz kašlem nato ale je velmi smutne ze vymenila deti a vnúčatá za imaginárne zlodeja co uz

@januska2 keby sa telesne poškodzovala, tak už ju berú na psychiatriu
keď sa ekonomicky poškodzuje tak už to je slobodná vôľa a nikoho do toho nič

anonym_a83dbd
Dnes o 10:30
januska2
Dnes o 11:36
@anonym_a83dbd

@anonym_a83dbd presne

Strana
z3