Zúfalstvo v manželstve
Ahojte. Popravde ani neviem či chcem radu. Alebo skôr sa len vyžadovať. Z manželom sa poznáme 9 rokov. 3 roky sme manželia. Pár mesiacov som prišla na to,že chodí na pokec. Našla som mu profil na mobile. Cítila som, že to nie sú slušne spraví. No spýtala som sa, čo to má znamenať. Vyjadril sa, že len si srandu robí. Nič viac. No mne to vŕtalo v hlave. Pár dní po Tom sa mi snívalo, že mi povedal hrozne veci. (Že sa mám pozrieť ako vyzerám. Že áno podvádza ma a tak) Bolo to nad ránom. Hrozne ma to vydesilo. Rozplakala som sa. On ma objal a prisahal, že to boli len správy. Išli sme do obchodu. A ja som zase cítila ten zlí pocit. Išla som mu do emailu. A tam mal videá. Hrozne ma to vytočilo tak som ho donútila aby mi ukázal tie správy. Písal tam ako by ich.... A také uchyľne veci. Po pár dňoch mi ukázal pásku z roboty. A dosť ma zaskočila jedná vec. Nesedeli mu odpracované dni. Predo mnou zavolal do kancelárií. A prišla som na to, že nebol v robote. Ale u mami. Robí v Tom meste kde aj pred tým býval. Teda to mi tvrdil. Ale nakoniec jeho mama to potvrdila. Zase prešiel určitý čas. Našla som znova ako mal zoznamky v mobile. Ale boli to tie ako hry. Hrozne sme sa pohádali. Lebo som mu neverila. Keď ma také ďalej pokračuje v Tom. Spravil z mňa psichiatku. Že už som chorá. No a čo sa stalo teraz? Dva dni pred vianocami? Pozabudla som da. Bol na vcku. Neklopala som. A vletela mu do kúpeľný. Hrozne sa zľakol. A rýchlo zamkol telefón. Znovu som dostala ten pocit. Večer keď spal som zobrala telefón. A po dlhom hľadaní našla zase ďalší profil. Po tomto som hrozný cirkus spravila. Ale? Čo môžem? Deti ho strašne zbožňujú. Nedokážem ho vyhodiť. Ďalšia vec máme tri deti. Bývame v dome. Sama sa o dom nedokážem starať. A ďalšia vec. Opatrujem mamu. Pár týždňov pred vianocami dostala rakovinu. Dosť sama sa trápi. A mám jej ešte aj ja pridávať. Ona je jediná ktorá stojí pri mne. Nechcem aby sa trápila ešte aj kôli mne. Preto som to zahrala tak, že som krik robila kôli deťom a mama pravdu nevie. Mi sme sa dohodli
@anonym_autor no a teraz nám porozprávaj tú o Anne a Elze...... dnes je 24.12. a ty píšeš:
No a čo sa stalo teraz? Dva dni pred vianocami?
Ďakujeme za príbeh, daj si kúpeľ a šup do postele.
A pointa?
Mám to rovnako.Vypichne mi oči že to sú len moje fantázie a popri Tom som to videla na vlastné oči samé zoznamky a k....Dúfam že každého kto toto vo vzťahu robí dobehne karma
Mám to rovnako.Vypichne mi oči že to sú len moje fantázie a popri Tom som to videla na vlastné oči samé zoznamky a k....Dúfam že každého kto toto vo vzťahu robí dobehne karma
@tinka3435 ja už nevie. 5 klamstvo za rok? Dúfam aj ja, že sa stane zázrak a budem ja tá ktorá mu to vráti.. Za každú jednu slzu.
@tinka3435 ja už nevie. 5 klamstvo za rok? Dúfam aj ja, že sa stane zázrak a budem ja tá ktorá mu to vráti.. Za každú jednu slzu.
Nemusíš mu to vrátiť ty môže to byť iná ....ja som na tieto a kadejake klamstvá prišla keď mala dcéra pol roka a teraz čo ?kam ísť čo robiť ....zrutil sa mi svet ale zocelilo ma to aj keď viem že to robí ďalej
Nemusíš mu to vrátiť ty môže to byť iná ....ja som na tieto a kadejake klamstvá prišla keď mala dcéra pol roka a teraz čo ?kam ísť čo robiť ....zrutil sa mi svet ale zocelilo ma to aj keď viem že to robí ďalej
@tinka3435 no veď práve to. Najprv som chcela že teraz keď to urobil tak ho vyhodil. Ale potom som si uvedomila čo detí? Ok dom je môj ale čo v ňom sama? Drevo? Financie. Všetko? Mám tri deti a kto by mi pomohol mama ktorá je po havárii? To nejde. A deti majú s ním krásny vzťah. A ja mám sa rozviesť? Nedá mi to. Nedokážem byť taký sebec. Aj keď viem, že už má za debila a urobí to znovu.
A preco by si sa akoze rozvadzala ? 🙄 Ak cakas ze cely zivot bude partner verny tak sa zobud. Za prve niektore to stastie maju ale vsetky teda nie. A za druhe jecto amater. Ti sikovni si na to prist nedaju. Cize tie co si myslia ze ha my doma vsetko v cajku len na to neprisli. Nezmenis ho ak je blbec, ale mozes zacat vuac zit PRE SEBA A DETI a dat mu to vyzrat. Vec povedz doma robis vsetko? Je na zoznamke? Tak kym neskonci nepohni ani prstom. Ani prat ani varit ani sa onho starat a kazdy krat ho posli za cicami na pokec.
@tinka3435 no veď práve to. Najprv som chcela že teraz keď to urobil tak ho vyhodil. Ale potom som si uvedomila čo detí? Ok dom je môj ale čo v ňom sama? Drevo? Financie. Všetko? Mám tri deti a kto by mi pomohol mama ktorá je po havárii? To nejde. A deti majú s ním krásny vzťah. A ja mám sa rozviesť? Nedá mi to. Nedokážem byť taký sebec. Aj keď viem, že už má za debila a urobí to znovu.
Viem presne o com hovoris tiež neviem čo ďalej ale viem že vo mne to už skončilo
Ja by som sa tiež prihlásila na pokec a začala si písať s chlapmi a vôbec by som to pred mužom netajila. Keď môže on, môžem aj ja. A som zvedavá, čo by urobil potom.
ked budes robit take, ze budes naschval pisat s chlapmi, ulavi sa ti chvilkovo, ale odcerpava to vela energie. Aj to, ako ho moc sledujes. Podla mna chodi na pokeci pre to, ze si niekedy pride vo vztahu osamely ci niecim nenaplneny, a mozno je na pokeci niekto, kto ho vie pochopit ci podporit, ale nepovie ti to, lebo vie, ze by si take nieco neobhajil pred tebou. Ale. dnes uz na pokec chodia hlavne chlapi za inym ucelom, takze nejaku zenu snaziacu sa najst chlapa tam sotva najde.
@anonym_autor 5te iba preto, že si mu nato prišla. Ale dobre, odobrila si si, prečo s nim ostaneš. Takže je vsetko vporiadku, detičky majú ďalej otecka a ty si šťastná. Takže všetko splnilo svoj účel.
@anonym_autor prepáč, ale načo sa mu hrabeš v mobile a robíš scény, keď s tým nič nechceš urobiť? Takto škodiš sama sebe, a pred ním si stále väčšia zúfalka o ktorej vie, že nech urobí čokoľvek, tak si pokričiš a idete ďalej. On sa takto len učí, ako si dávať väčší pozor, aby si nerobila scény. A možno, keď je tak neschopný, že to extra netají pred tebou, je mu to jedno, lebo si je tebou 100% istý. Ako sa vraví, čo oko nevidí, to srdce nebolí....
Máš dve možnosti. Buď sa s tým nauč žiť , a zbytočne sa netráp tým, že ho kontroluješ, lebo však je super otec, alebo druhá možnosť je tá, že žiaľ svoje šance premarnil a pošleš ho do prdele...
Ale takto sa dobrovoľne trápiť a nič s tým neurobiť je šialenstvo. A deti a chorá mamina sú len výhovorky. Prepáč, ale kto chce, hľadá ako, kto nechce, hľadá výhovorky prečo nie...
@anonym_autor zaves mu 3 deti na krk a posli ho s nimi do kina, na ihrisko, na turistiku, hned mu vajcia daju pokoj
co znamena, ze par mesiacov som prisla na to, ze chodi na pokec?
aj moj travil cas na pokeci, ja som sa zrutila, chcela som rozchod, prestal tam chodit, ale uz ho vnimam ako cudzieho cloveka,.ktory ma extremne zradi. Vyjadrila som sa, najdem jednu spravu, jednu debilnu fotku, alebo konverzaciu, rozvod, dost sa zlakol. Zi svoj zivot a vobec na nho neber ziadny ohlad
@anonym_autor vrat mu to, mne to dobre padlo a este som neskoncila
Nezmyselny pribeh...mama je teda s rakovinou po nehode? Ty vies jeho heslo?
Uplne zbytocne tam vynakladas energiu a hladas spravy, ked s tym vlastne nic nerobis... daj mu deti nech ich trochu obriaduje, nebude mat cas... ale to je tak ked si daka zena bez rga nastahuje domov pindura, necha si urobit deti a ofukuje ho tam... hlavne, ze mas domcek a on narube trochu dreva lebo ozaj nadludsky vykon a cez zimu by ste bez neho pokapali
Nechceš sa rozviesť? Tak mu neloz do telefónu. K čomu to je?
Môj muž ma podvádzal na pokeci , hádam čo sme sa zobrali . Prišla som na tom naivná hlupaňa možno po 5 rokoch , koľko ich pretiahol neviem , ale dosť ich bolo . Veľmi rýchlo som pochopila odkiaľ som mala tie výtoky , chlamýdie a tak . Ja som sa však nerozviedla , mám tri deti malé potrebujú byť zabezpečené a vydržím to až do ich dospelosti . Vrátila som mu to niekoľkokrát a neľutujem ani jedného razu . Samozrejme sa to dozvedel , bol celý bez seba a ja som si v kľude robila svoje, len som mu povedala, každá jedna štetka bude vyvážená mojimi dvoma bokovkami . Nebudeš ma podvádzať nebudem ani ja teba, ale viac ku mne do postele nelez . Žijeme vedľa seba bez seba. Najmladšia má tri roky do 18 tky , skončí strednú školu a potom sa rozvádzam . Dom aj pozemok je veľký ak sa predá obaja máme na dvojizbáky.
@anonym_autor nechápem, prečo má ženatý otec troch detí potrebu tráviť svoj čas na zoznamoch a vypisovať si tam so ženami ľahkých mravov. Stará sa o deti? Koľko času im venuje? Ja budem mať o pár dni druhé a aj to jedno mi zaberie popri robote toľko času, že na nič iné (okrem MK 🙂 ) nemám čas.
ked budes robit take, ze budes naschval pisat s chlapmi, ulavi sa ti chvilkovo, ale odcerpava to vela energie. Aj to, ako ho moc sledujes. Podla mna chodi na pokeci pre to, ze si niekedy pride vo vztahu osamely ci niecim nenaplneny, a mozno je na pokeci niekto, kto ho vie pochopit ci podporit, ale nepovie ti to, lebo vie, ze by si take nieco neobhajil pred tebou. Ale. dnes uz na pokec chodia hlavne chlapi za inym ucelom, takze nejaku zenu snaziacu sa najst chlapa tam sotva najde.
@ivan105 otec troch malých detí je na Pokeci hlavne preto, že má príliš veľa voľného času. Keby si po príchode z práce pol hodinku pri káve oddýchol, potom zobral všetky deti na hodinu, dve von na ihrisko, do plavárne a pod. prišiel domov, deti osprchoval, kým žena sprace po večeri a uložil, tak by nemala čas na kraviny, K tomu nejaký šport, tréninf dva, tri krát do týždňä, počas víkendu do ruky mop, vysávač a po uspaní detí čas na pokec so ženou. A osamelý sa cítiť môže, to je fakt, lebo kým osamelo sedí s mobilom v ruke, tak jeho partnerka varí, pečie, upratuje, perie, skladá v´bielizeň, stará sa o deti. Keby to robili spolu, majú čas aj jeden na druhého
@anonym_autor nechápem, prečo má ženatý otec troch detí potrebu tráviť svoj čas na zoznamoch a vypisovať si tam so ženami ľahkých mravov. Stará sa o deti? Koľko času im venuje? Ja budem mať o pár dni druhé a aj to jedno mi zaberie popri robote toľko času, že na nič iné (okrem MK 🙂 ) nemám čas.
@pr85 áno on sa im naozaj veľmi dobre venuje. Majú skvelý vzťah. Preto je veľmi ťažké pre mňa rozviesť sa.
@ivan105 otec troch malých detí je na Pokeci hlavne preto, že má príliš veľa voľného času. Keby si po príchode z práce pol hodinku pri káve oddýchol, potom zobral všetky deti na hodinu, dve von na ihrisko, do plavárne a pod. prišiel domov, deti osprchoval, kým žena sprace po večeri a uložil, tak by nemala čas na kraviny, K tomu nejaký šport, tréninf dva, tri krát do týždňä, počas víkendu do ruky mop, vysávač a po uspaní detí čas na pokec so ženou. A osamelý sa cítiť môže, to je fakt, lebo kým osamelo sedí s mobilom v ruke, tak jeho partnerka varí, pečie, upratuje, perie, skladá v´bielizeň, stará sa o deti. Keby to robili spolu, majú čas aj jeden na druhého
@anonym_d53a9e tak to nie je tak. Venuje sa deťom. Pomáha mi. A to veľmi. Veľa krát on uvarí. Ja sa venujem staršiemu. Čiže kúpem obliecť a tak. A on toho menšieho. Tak že čas nemá. Len že problém je ten, že ako náhle deti zaspia koniec. Sadne za mobil. A nepohne sa od neho. Do 1-2 je na mobile. Neraz som mu povedala ale úplná ignorácia.
@anonym_d53a9e tak to nie je tak. Venuje sa deťom. Pomáha mi. A to veľmi. Veľa krát on uvarí. Ja sa venujem staršiemu. Čiže kúpem obliecť a tak. A on toho menšieho. Tak že čas nemá. Len že problém je ten, že ako náhle deti zaspia koniec. Sadne za mobil. A nepohne sa od neho. Do 1-2 je na mobile. Neraz som mu povedala ale úplná ignorácia.
@anonym_autor a ty si tam s ním a on má v ruke mobil? A to si si s ním urobila tri deti? Nepíš, prosím ťa, že pred tým prvým, najneskoršie druhým mal mobil len na telefonovane, takýto muži sa nemenia
@anonym_autor och Boze, škoda citat, škoda pisat. No trp ďalej s debilom. Čo si si vybrala to máš. A ozaj, nezabudni si s ním urobiť ďalšie dieťa. To štvrte ho zmení.
aj moj travil cas na pokeci, ja som sa zrutila, chcela som rozchod, prestal tam chodit, ale uz ho vnimam ako cudzieho cloveka,.ktory ma extremne zradi. Vyjadrila som sa, najdem jednu spravu, jednu debilnu fotku, alebo konverzaciu, rozvod, dost sa zlakol. Zi svoj zivot a vobec na nho neber ziadny ohlad
@anonym_0b2104 a vies, co robil na pokeci, ked sa citis byt tak velmi zradena?
Ja Ti to zhrniem. Toto, čo robi tvoj super partner je nelátkova závislosť. Bude vyhľadávať zeny stále. Ty si už spoluzavisla-tažko sa Ti bude rozvádzať, lebo otec je skvelý. Lebo každým rozvodom sa automaticky konci aj rodičovstvo, všakže? Dobre, tak si odobrila, prečo po sebe necháš šliapať. A mimochodom, on sa deťom nemá čo venovať v zmysle, že Ti pomáha, alebo nebodaj chudák navarí-deti aj domácnosť su aj jeho!A tipujem, že syna mate, takže nejaká ďalšia zničená duša si v budúcnosti narazí neho, že v domácnosti stačí raz za čas pomôcť a zvyšok patologických klamať a vypisovať mickám. Už mi Ťa ľúto nie je. Sama si to dovolila.
Ja by som sa tiež prihlásila na pokec a začala si písať s chlapmi a vôbec by som to pred mužom netajila. Keď môže on, môžem aj ja. A som zvedavá, čo by urobil potom.
@marci9 boze rada za 100. Co ak to nechce? Ak by bol.alkoholik.mala by pit aj ona?

@anonym_autor keď niesi šťastná ty, čo očividne nie si, tak nebudú šťastné ani deti ani mama. Možno si myslis, ze si to nevsimnu ale najmä deti vycitia vsetko z matky. Sama to vsetko zvladnes. Ver si a nenechaj sa tak klamat. Radsej sama ale stastna ako s niekym s kym ti ti zato nestoji. A ostavat s niekym len kvoli detom, domu a situacii, tiez nie je riesenie