icon

Zväzovanie a disciplína, dominancia a submisivita, sadizmus a masochizmus

zoey88
8. okt 2017

Ahojte zienky. Zaujima ma, ci je tu niektora z vas, ktora ma dlhodoby vztah ci manzelstvo nesuce sa v duchu BDSM. Nemyslím tým len čo sa týka sexu, ale aj vzťahovo, teda fungujete 24/7. Sama mam takyto vztah, kde ja som ta dominantna, ale tento vztah zatial netrva prilis dlho a teda ma zaujimaju skusenosti inych zien, ktorym to takto klape uz viac nez len par mesiacov 🙂

silverrko
12. okt 2017

@tiper24 mozno budu casom aj ine farby kto vie....ale ak je tvoja obubena ponechaj si ju. Fandim ti

nelinka2009
12. okt 2017

Ej ej sa dajak dobre poznate...

silverrko
12. okt 2017

@nelinka2009 nie sranda musi byt😉

nelinka2009
12. okt 2017

@silverrko urcite... Inak som rada, ze som na tomto fore nasla aj normalnych ludi... Na materskej to dost pomoze, ked clovek trosku povtipkuje a pokeca aj s dospelym... Moj muz, ze nejak kvitnem za poslwdne dni... Ale teplaky mam stale... Zelene

silverrko
12. okt 2017

@nelinka2009 zelena je fajn

silverrko
12. okt 2017

@nelinka2009 No nechcem porusovat pravidla odbocili sme od temy....a ja utekam krasny den Neli

juriva
12. okt 2017

no ako to tu skoncilo? koho kto bije?

kobylamodra
12. okt 2017

poznam kopec bdsm parov a funguju uplne normalne, ako ostatni, len si sex uzivaju po svojom 😁

nelinka2009
12. okt 2017

@kobylamodra no ja teda tak z minulosti poznam jeden a nieje to len o sexe... Je to zivotny styl. Napr my s muzom sme to nedali a prestali sme,sa s dotycnimi stykat. Fakt clovek nevedel ci sa niekedy smiat, alebo zacat plakat... Nam to proste prislo strasne divne. Bolo to velmi citelne na spolocnej dovolenke. Ako niesom puritan, ale toto bolo na mna uz moc.

juriva
12. okt 2017

@nelinka2009 heee
tak sa smejem;)))

silverrko
12. okt 2017

👍

franica
13. okt 2017

@nelinka2009 nemáš nejakú konkrétnu scénku z tej dovolenky, nech sa zabavíme? 😀 Mňa ani nenapadlo, že dakto takto môže bežne fungovať, ešte v posteli ok, viem, že sú, ale stále??
Nakoniec vysvitne, že môj dedko ani nebol obyčajný frfľoš na babku?? 😂

nelinka2009
13. okt 2017

@franica 😁😂😁😂 no to radsej nie, nerada by som niekoho takto verejne urazila. Je to ich vec... Ale tam bol on dominantny, takze niekedy to posobila vselijako... Napr aj take objednabie vecere. Ona jedla, co jej on objednal a nakazal..

0silvia0
13. okt 2017

@nelinka2009 no možno bola len permanentne nerozhodná a on jej to uľahčoval 😉

franica
13. okt 2017

@0silvia0 nie si ty neliečiteľný romantik? 😀

0silvia0
13. okt 2017

@franica ale čoby, veď sa liečim 😎

nelinka2009
13. okt 2017

@0silvia0 no mne niekedy prislo, ze az nesvojpravna 😁😂

kamikadze_88
Odpoveď bola odstránená
kamikadze_88
Odpoveď bola odstránená
kamikadze_88
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
20. dec 2018

@kamikadze_88 ty si si dnes zabudol dať ranné lieky?

celo
20. dec 2018

@0silvia0 oznac jeho prispevok a nahlas ho za nevhodne spravanie a nepustaj sa s nim do konverzacie.

0silvia0
20. dec 2018

@celo už sa stalo hneď ráno, len zatiaľ admini nereagujú 😉

podkovickaa
20. dec 2018

@0silvia0
@celo
@kamikadze_88
Preco by ste hned niekoho nahlasovali za jeho nazor?Niekto ma rad BDSM a niekto fekalie.
Ved ked chcete diskutovat iba dve,tak si piste sukromne spravy.Ja som tazky romantik,ale nebudem tu udavat tych ktorych vzrusuje kopanie do gul.Chalan len proste nema rad take zeny.

0silvia0
20. dec 2018

@podkovickaa a ty si vôbec čítala príspevok pridaný o 6:22? Tak tento príspevok k téme teda nebol ani náhodou😉

podkovickaa
20. dec 2018

@0silvia0 citala,ale ved jeho vec a jeho nazor.Koksy my sme fakt narod bonzakov.

0silvia0
20. dec 2018

@podkovickaa toto je bonzovanie? Ked niekto porusuje pravidla a vulgarne sa vyjadruje? Prepac, ak ty si zvyknuta na vulgarizmy a blbe reci tak ok, ale vacsina ludi sa hadam takto primitivne nevyjadruje a nikto na to nie je zvedavy. Nazor hoci iny sa da napisat normalne a slusne.

celo
21. dec 2018

@podkovickaa To naozaj nie je nazor. Plus, da sa to aj bez nadavok.

kamikadze_88
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
21. dec 2018

@kamikadze_88 nech sa paci, aj tebe krasne Vianoce😉