icon

Zvládanie nevhodných pripomienok pred operáciou

12. mar 2025

Ahojte, o pár dní ma čaká operácia, nebudem tu písať aká, v podstate je to bežný zákrok, tak hodinový..ale tak nie je mi všetko jedno, pán doktor mi ju dokonca presunul, čiže len odvčera viem, že na tú operáciu vôbec idem o chvíľu.
Niekto z rodiny sa to dozvedel, lebo som to musela napísať zas jej neveste, ze sa nam neda stretnut sa cez vikend...nakolko sme ich my pozyvali min vikend, vyhovorili sa, ze sa im neda.. (nebudem to tu rozpisovat vsetko) už mi písala nazvime ju Helenka, ako sa mame co nove,, dlho som sa drzala, nechcela som s nou o tom rozpravat. Ale jednoducho vedela som, ze o tej operacii vie, tak som jej to potom napisala, asi po polhodine pisania.Bola to samozrejme chyba.. to zvladnes, aj ja som zvladla ja som bola fit za 5 dni, to ani neboli, uvidis.. daj si potom tieto a tieto tabletky..budeš si pichat aj injekcie do brucha, to som nezvladla, to mi pichal Jozko (jej manzel)..a to uz akoze som mala dost. Jednoducho som jej napisala, ze ked mala ona operaciu, toto som jej ja nepisala, tieto bohovske rady a nikoho som nestrasila, a ze to prosto nie je fer. Tak mi napisala, ze ona sa uz nejde zaujimat a nevedela som, ze sa tak strasne bojis... cista provokacia.
Ja sa len pytam, ze preco. 🙏 preco su ludia k sebe takito. 🤧 Mi je zle z toho.

Strana
z3
dzulli1980
12. mar 2025

A ako Ťa straší? ... veď Ti v podstate poradila, veď zažila to isté, či? ... už to, že si úzkostlivá, je Tvoj problém ... ja osobne by som z toho žiadnu drámu nerobila, keď to musíš absolvovať, jednoducho musíš ... aj pichať injekcie do brucha, čo je na tom?

thereisabear
12. mar 2025

Nechápem, čo také zlé ti napísala? Kde ťa strašila? Áno, sú to nevyžiadané rady, ale tak proste sa chcela podeliť o svoju skúsenosť.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
bonboniera
12. mar 2025

Ty mas očividne problem s tým človekom vseobecne a prečo, to vieš už len ty sama. Prečítala som si to trikrát a nechápem kde ta straší ani prečo by ti malo byt z tých správ zle.

janababana
12. mar 2025

Takto ako to citam, skor ta chcela podporit a povedat ti, ze tu operaciu zvladnes a sa nemusis trapit tym, ak sa budes bat pichat si injekcie, ze nie si jedina kto sa toho boji a ze treba poprosit o pomoc blizneho a ten ti to pichne. Len zial ty si asi typ, ktory si to chce udrzat v sebe a nediskutovat s nikym. Budes vediet do buducna…

pribinak
12. mar 2025

Ja tiež nič zle na tom čo ti napísala nevidím.
To čo napísala je v podstate tak všeobecne že naozaj nič hlúpe ani rypave či provokačné tam fakt nie je

Ty sa tak trochen drama queen? Že?

rozkvet1
12. mar 2025

Nehovoriť nikomu na akú operáciu idem. Je to moja osobná vec. Aj ja idem, v práci vyzvedali, jasne som povedala že idem na operáciu, dlhšie sa z toho budem zotavovať, nebudem prítomná, bodka.

autor
Autor odpoveď zmazal
dzulli1980
12. mar 2025

No strašne si povýšenecká ... a keď Ti doktor po operácii povie, že si musíš pichať injekcie do brucha, tiež to budeš brať za "blbú pripomienku"? ... veď je to úplne bežné po operáciách kvôli riedeniu krvi.

autor
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
12. mar 2025

Nemusela si jej vobec nic pisat o operacii, ked si taka precitlivena a predposrata.

pribinak
12. mar 2025

Ale prosím tá …..fraxiparin sa picha úplne bežne. Zvladaju to tehotné stari ľudia ….nic dramatické

Pichnúť tuto injekciu nie je naozaj nič ťažké. To nie je žiadne strašenie, proste po operáciách sa bežne picha ako prevencia proti tromboze

Keď ti bolo jej vypytovanie nepríjemne, tak si to mala zastaviť a jednoducho pivedat: vieš čo Eva? Zmeňme tému, dosť bolo chorôb a operácii
Bodka. Výbavene

pribinak
12. mar 2025

Držím palce nech to dobre zvládneš a máš pokoj 🍀

autor
Autor odpoveď zmazal
kremlicka250
12. mar 2025

Ocividne sa bojis operacie jak cert kriza, ak toto povazujes za provokaciu a drzost.
Znama sa ti skor snazila pomoct, poradit... ono ked si tuto situaciu pozries spatne neskor, uvidis, ze tvoja reakcia je zbytocne prehnana ....asi zafungoval stres.
Kazdopadne, drzim palce.

nika11103
12. mar 2025

Inak , ja autorku chápem , čo týmto mienila , myslela . To ako keď napríklad trepnem Plackova napíše niečo , alebo pridá fotku syna . Minule tam riešili že ma plienku ešte . Ale to vôbec nebol zámer len proste pridali nejaké video . A zrazu pod tým videom osemtisíc komentárov buď na štýl že ma stále plienku , alebo potom tam premotivovane mamičky začali ako “my sme mali plienku do 7 rokov “, “nás syn “ “naša dcéra” , pomaly tam opisovali konzistenciu hovienok , i keď sa ICH NIKTO NA NIČ NEPÝTAL a o ŽIADNU RADU NEPROSIL . 🤣 čiže trošku to chápem … a áno známe osobnosti s tým musia rátať , ale neni zakaždým nutne vypisovať v litaniach svoje skúsenosti dopodrobna ( tým myslela autorka to pichanie injekcii manželom ), keď o to nemám záujem …. Držím ti autorka palce nech to dobre dopadne

mandzula
12. mar 2025

Ja stale netusim, kde je problem.

autor
Autor odpoveď zmazal
januska12323
12. mar 2025

Keď ti debata nerobila dobre mala si ju ukončiť, nie je na tom nič zlé. Len si sa zbytočne sama vystresovala, nie ona. Želám veľa zdravia

euka210
12. mar 2025

Hod to za hlavu...ona si myslela, ze Ti tym pomoze a prd Ti pomohla, lebo toto si proste pocut nechcela. Clovek moze brat, ze ok, operacia, je nutna atd, ale clovek sa boji...viac ci menej. Moj manzel ide na neurochirurgicku operaciu, logicky vsetko prijima, ok, ale aj tak mal na zaciatku strach a obcas sa objavi. Verime, ze vsetko dopadne ok, ale clovek uz to chce mat za sebou.
Ja som si teraz kvoli zlomenine pichala mesiac fraxiparin a pre mna to lahke nebolo, bola som happy ked som uz nemusela a obdivujem svagrinu, ktora si pichala cele 2 tehu.
A ked ti take reci vadia, tak skus zmenit temu alebo kludne ukonci nejakou vyhovorkou rozhovor. Kazdy to prezivame inak.
Drzim prsty!

autor
12. mar 2025

@euka210 tak mas moj obdiv, ze si to zvladla, to pichanie, aj celkovo zlomeninu, tiez prajem manzelovi, nech to dobre dopadne. A dakujem.

marca12
13. mar 2025

Nic zle ti nenapisala,praveze ta podporila. Len ty si nejaka precitlivena a v kazdom vidis len to zle. Rob so sebou nieco. Tvoje spravanie nie je adekvatne veku.

andreatytler
13. mar 2025

Zaujimalo by ma ako by si si predstavovala debatu o nastavajucej operacii z ktorej by si mala dobry pocit?
Mne keby niekto povdal to co tebe, tak by som sa potesla. Boli to vsetko dobbe veci.

autor
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
13. mar 2025

Ty si presne ten typ ľudí ktorých fakt nemusím - najlepšie sa k tebe neozvat a ak už musím tak musím poriadne premyslieť a vážiť slová aby sa ta naaahodou niečo nedotklo. Ale ľudia ako si ty, si vždy nájdu niečo čo ich urazí, naserie, čo uplne otočia a použijú proti niekomu,....
Ak nechcem niečo povedať tak to nepoviem

chupakabra
13. mar 2025

Mário svatá...s tebou to musí byť ťažké dobre vychádzať.

amelie2017
13. mar 2025

Ja som to pochopila ako baby predo mnou - chcela ta povzbudit, ze to zvladnes..a ak by si si musela pichat inekcie, ze je normalne, ak to nebudes moct robit ty, ale poprosis niekoho. Ano, pridala nevyziadane rady o liekoch, ale nic zle..zbytocne rozpitvavas uplne normalnu konverzaciu ludi pred operaciou.

mamina7070
13. mar 2025

fuuu myslim ze ona uz dobre olutovala ze s tebou hovorila zjavne si taky typ s ktorym par viet o pocasi a dost

fraxiparin sa bezne pichava a aj dlhsie obdobie ale teda s tebou by som nechcela komunikovat to musi byt des ked sa ta dotknu uplne normalne veci

nika23t
13. mar 2025

Ty si taká domyšlava. Sama si jej napisala, lebo si vedela, že ona vie, že ides na operáciu a bla bla. No poviem Ti, že nemala si písať a mala by si pokoj. Ty sama chces pozornost, aby si potom mohla hucat, že nechceš. Dopletena si úplne.

Strana
z3