icon

Zvládanie nevhodných pripomienok pred operáciou

12. mar 2025

Ahojte, o pár dní ma čaká operácia, nebudem tu písať aká, v podstate je to bežný zákrok, tak hodinový..ale tak nie je mi všetko jedno, pán doktor mi ju dokonca presunul, čiže len odvčera viem, že na tú operáciu vôbec idem o chvíľu.
Niekto z rodiny sa to dozvedel, lebo som to musela napísať zas jej neveste, ze sa nam neda stretnut sa cez vikend...nakolko sme ich my pozyvali min vikend, vyhovorili sa, ze sa im neda.. (nebudem to tu rozpisovat vsetko) už mi písala nazvime ju Helenka, ako sa mame co nove,, dlho som sa drzala, nechcela som s nou o tom rozpravat. Ale jednoducho vedela som, ze o tej operacii vie, tak som jej to potom napisala, asi po polhodine pisania.Bola to samozrejme chyba.. to zvladnes, aj ja som zvladla ja som bola fit za 5 dni, to ani neboli, uvidis.. daj si potom tieto a tieto tabletky..budeš si pichat aj injekcie do brucha, to som nezvladla, to mi pichal Jozko (jej manzel)..a to uz akoze som mala dost. Jednoducho som jej napisala, ze ked mala ona operaciu, toto som jej ja nepisala, tieto bohovske rady a nikoho som nestrasila, a ze to prosto nie je fer. Tak mi napisala, ze ona sa uz nejde zaujimat a nevedela som, ze sa tak strasne bojis... cista provokacia.
Ja sa len pytam, ze preco. 🙏 preco su ludia k sebe takito. 🤧 Mi je zle z toho.

dota6
13. mar 2025

Silno odporúčam obmedziť sociálne siete a komunikáciu, ak v tom neviete chodiť. Čo nechcem nehovorím na počkanie cudzím ľuďom a basta. Podľa toho, čo z toho vášho písania cítim, ste veľmi citlivá na svoju osobu a presne takí ľudia ako vy, to majú jednoduchšie ak nezdieľajú nič zo svojho života. Písali ste, neplánovala som to nikomu hovoriť. Nabudúce sa toho aj držte. A ešte jedna bonusová rada úplne zadarmo. Zablokujte si tú osobu, resp. nech vám neukazuje správy od nej. Zjavne to nie je kamarátka, takto budete mať pokoj navždy. Nemáte za čo.

ina2405
13. mar 2025

Ľudia sú pre druhých buď darom, testom, alebo trestom.
Hádaj, ktoré si ty.

stanulienkat
13. mar 2025

Podakovala by som sa za zaujem a dobre rady. Nie je tam nic provokacne, skor ta povzbudila, aby si sa nebala

aurinia
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
13. mar 2025

Uf naozaj z toho robis takuto vedu a z obycajnych inekcii ,ako z coho mas taky strach ,operaciu chapem ale inekcie,uplne zbytocne sa stresujes

autor
Autor odpoveď zmazal
sara07
13. mar 2025

ked máš problém s poznámkami obmedz alebo vypni proste mobil
snád to vieš nie ? a máš vyriešene

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
bonboniera
13. mar 2025

Každopádne držíme palce nech to všetko dobre dopadne 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
13. mar 2025

Nic zle na tom nevidim.

minenkaa
13. mar 2025

Myslim ,ze jedine co bolo zle, ze ty si nezvladla svoj vlastne stres,pekne to vidno v poslednom prispevku.Nemas muza co by poriesil potom domacnost ,svet sa nezruti ked budes par tyzdnov lezat ,zbytocne sa stresujes,ja som zvladla v pohode dve operacie,ze som sla do nemocnice s tym ze mozno bude treba operaciu,z oboch som bola na druhy den doma v pohode doma ,operacia bezna hodinova co ty pises,nie je nic strasne,pospis si zoperuju co treba a si doma

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
ma77
13. mar 2025

Zvládneš v pohode ja som bola na takých hodinových operáciách už 5 krát na druhý deň som bola v pohode teraz naposledy január posledná hodinová a pred 2 týždňami veľká operácia hospitalizácia a manžel mi pichá fraxiparin už 2 týždne a ešte 2 bude dá sa to zvládnuť 😁

ina2405
13. mar 2025

@ma77 toto nechce počuť, to jej vravela tá známa...

ma77
13. mar 2025

@ina2405ano viem lenže nikto jej nič iné nepovie čo jej majú povedat že bože bude to strašné to nezvládnes

ina2405
13. mar 2025

@ma77 ona nechce nič ohľadom operácie počuť, považuje to za blbé poznámky. Ani dobre mienené povzbudzujúce slová.

bielasovicka
13. mar 2025

A to nepotrebuješ ani predoperačné vyšetrenie, keď ti volali tak narýchlo? Ja som mala stanovený presný deň operácie, a 3 týždne predtým som začala vybavovať predoperačné.

ina2405
13. mar 2025

@bielasovicka predoperačné si urobíš v priebehu 1 dňa, odbery sú za 2h a zvyšok je tiež rýchlo..

ma77
13. mar 2025

@ina2405 Nie je to celkom tak aspoň u nás ja som mala jeden deň ráno odbery ak nemá RTG pľúc aj to trebalo výsledky 2 dní a potom s výsledkami k dr.cize predoperačnéi trvalo 4 dní a druhýkrát keď už som mala RTG pľúc tak ráno odbery EKG tlak a o 2 dní k dr.pre papier

ina2405
13. mar 2025

@ma77 väčšinou treba rtg...však ide aj o to akú operáciu, ale dá sa to rýchlo obehnúť aj s rtg.

bielasovicka
13. mar 2025

@ina2405 no neviem, u mňa to tak nebolo.Ale nehadam sa.

ina2405
13. mar 2025

@bielasovicka my často na oddelení urobíme ekg, príde anesteziológ a spraví sa predoperačné, keď treba akútne operovať. Ja som so sebou tiež obehla za jedeň deň všetko. Ale je mi jasné, že nie všade to tak ide.

grof_monte_christo
13. mar 2025

K operácii držím palce, nech to dobře dopadne. A k ostatnému.... nemyslim si, že tu zafungoval stres, si taká povaha a popracuj na sebe, lebo sa ti ľudia začnú vyhýbať oblúkom.

andreatytler
14. mar 2025

@ma77 No ty si jej dala. 😀 Nie si ty ta jej rodina?😀

taktotedanie
14. mar 2025

Akoze ty si riadne mimo..tu je ten problem

ma77
14. mar 2025

@andreatytler 😁😂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor