icon

Zvládanie nevhodných pripomienok pred operáciou

12. mar 2025

Ahojte, o pár dní ma čaká operácia, nebudem tu písať aká, v podstate je to bežný zákrok, tak hodinový..ale tak nie je mi všetko jedno, pán doktor mi ju dokonca presunul, čiže len odvčera viem, že na tú operáciu vôbec idem o chvíľu.
Niekto z rodiny sa to dozvedel, lebo som to musela napísať zas jej neveste, ze sa nam neda stretnut sa cez vikend...nakolko sme ich my pozyvali min vikend, vyhovorili sa, ze sa im neda.. (nebudem to tu rozpisovat vsetko) už mi písala nazvime ju Helenka, ako sa mame co nove,, dlho som sa drzala, nechcela som s nou o tom rozpravat. Ale jednoducho vedela som, ze o tej operacii vie, tak som jej to potom napisala, asi po polhodine pisania.Bola to samozrejme chyba.. to zvladnes, aj ja som zvladla ja som bola fit za 5 dni, to ani neboli, uvidis.. daj si potom tieto a tieto tabletky..budeš si pichat aj injekcie do brucha, to som nezvladla, to mi pichal Jozko (jej manzel)..a to uz akoze som mala dost. Jednoducho som jej napisala, ze ked mala ona operaciu, toto som jej ja nepisala, tieto bohovske rady a nikoho som nestrasila, a ze to prosto nie je fer. Tak mi napisala, ze ona sa uz nejde zaujimat a nevedela som, ze sa tak strasne bojis... cista provokacia.
Ja sa len pytam, ze preco. 🙏 preco su ludia k sebe takito. 🤧 Mi je zle z toho.

Strana
z3
karolinakr
14. mar 2025

ty si bola uspata? tak sa nečudujem, že si sa bála, to by sa bál každý

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
14. mar 2025

😅 👏 👍

clementisa
14. mar 2025

Nechápem čo ti povedala nevhodné

minenkaa
14. mar 2025

@karolinakr musim ti oponovat nie kazdy sa boji pred operaciou a tu aj vidno ze sa netreba zbytocne stresovat .Samozrejme myslim taketo male zakroky

Autorka vies nabuduce ,ze to nie je nic strasne a teraz sa uz lieč ,oddychuj a uzivaj zdrave Tilly

minenkaa
14. mar 2025

@minenkaa zily

aurinia
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3