icon

Zvlaštne pocity o kňazovi

gabika2302
20. nov 2013

Ahojky , mam celkom važny problem . Moj pribeh začal asi pred cca 9rokmi a trva v podstate dodnes , a prosim vas neodsudzujte ma . Pred 9rok. som bola este skolacka , a moj pribeh sa tika nasho knaza z dediny , pred 9rokmi prisiel novy knaz knam do dediny , bol starsi . Už od prvej hodiny v skole som mu padla do oka ,usmieval sa namna , vždy ma oslovoval aj ked nebolo treba . Ja som zacala chodit castejsie do kostola aj s partiou z triedy kamaratka a neaky ministranti , a boli sme spolu kazdy den , ja som bola uplne spokojna stasta . botom som isla na strednu do ineho mesta , internat a prestala som chodit do kostola , uplne ani v nedelu . Par krat sa na mna pytal . Dnes som staste vydata mam krasneho syna , a sni onom . Krasne plne elmi velmi krasneho pocitu , ked sa zobudim neviem sa toho pocitu striast aj 3 dni , stale to citim . Tak som sa rozhodla napisat mu mail , samozrejme uz neni v dedine uz je na vyssom poste . Napisala som mu ze ho pozdravujem atd , odpisal , tak som odpsala znova ze mam syna atd a uz neodpisal , pred par dnami som ho zazela v tv a zasa ten pocit , ja to vobec nechapem . Som voči svojmu manzelovi otvorena , vsetko som mu povedala ale on ma nevie pochopit ani nema ziadnu odpoved . Uz som sa odhodlavala sem napisat skor , ale velmi som sa hanbila , bojim sa ze sa mi budete vysmievat .

zuzkat1
20. nov 2013

@irriss no hlavne ze uz sa chapeme🙂

zuzkat1
20. nov 2013

A zakladatelka je kde?

hradnapani
20. nov 2013

@gabika2302 nikomu nic nehovor a ponechaj si ten melodramaticky vyraz v ociach, ono je to celkom sexi 😉
platonicke lasky su na to, aby nam obcas spestrili zabehnuty nudny zivot, dovolili nam snivat - je to zdrave 😎

a ak sa chces dostat na zem, tak vedz, ze knazi, telocvikari a spol. maju tak stovku obdivovateliek rocne.

inak baby, ja som kvoli tomu chamberlainovi napisala pisomku z matiky na stvorku, co som sa nestihla naucit. Lebo sme kupili novy televizor, nas prvy farebny (!), a toto bol prvy film, ktory som na nom videla. Nikdy na to / neho nezabudnem 😀

svano
20. nov 2013

@zuzkat1 aj mňa to napadlo, že sa tam takí zgrupujú.😀😀

zuzkat1
20. nov 2013

@svano no mne prislo podozrive ze mu padla do oka a ze ju vyhladaval... Skolacku...😝

irriss
20. nov 2013

@svano ze zgrupuju 😀 😀 😀 groupensex 😀 😎 🤐 😵 😵
mne by zajimalo, kdo sem hodil Tema..Gabika nebo adminka?

irriss
20. nov 2013

@zuzkat1 mozna se mu zastavil cas...povysili ho..buhvi kam...treba do vezeni 😅

babaker
20. nov 2013

@irriss admini si skracuju tieto uprsane hnusne dni...ved aj oni sa chcu pobavit! ockovanie a nalepky 24 hodin denne?neeeee..chcelo to stavu! 😀

svano
20. nov 2013

@zuzkat1 možno mala dočinenia s pedofilom a ešte má na to aj romantické spomienky 🙂😀😀

irriss
20. nov 2013

@babaker no jedna vec je jista, utrela jsem si sliny a ztratila chut.. 😅
vadi mi, kdyz si tu takto nabehnu...

babaker
20. nov 2013

@irriss lepsia polovicka zaspala?to vie nastvat 😠

irriss
20. nov 2013

@babaker neeeeeeee..polovicka nezaspala...to je jeste ta horsi varianta..ale touhy se rozplynuly i s realnosti Temy 😀

babaker
20. nov 2013

@irriss sedim si na kabli 🙄

irriss
20. nov 2013

@babaker no to bude tema vtakama a trnim.. 😀

abbie
20. nov 2013

zasa sa dnes niekto zaregistroval a hned sa zacal nudit 😀 zakladatelka temy musi byt v tazkej puberte

irriss
20. nov 2013

@babaker dalsi tema bude: Zamilovala jsem se do sousedky, je starsi o 20 let...
a nebo zamilovala jsem se do sveho profesora(ky)

irriss
20. nov 2013

@abbie obavam se, ze prispevky jsou silne pubertalni 😅

aduskatt
20. nov 2013

Lepsie Vtaky v trni, ako trne vo vtaku🙂

abbie
20. nov 2013

@irriss aj to 😀

sissmiss
20. nov 2013

ja mam pocit ze autori tychto tem si napriklad vylosuju coho sa ma tema tykat alebo ake slova musia byt pouzite. Dalej ze kolko krat za den mozu do "svojej" temy prispiet a mozno aj kolkymi slovami maximalne. Podla mna pocet stran je rozhodujuci a vitaza urcujuci 😉

irriss
20. nov 2013

@aduskatt 😀 😀 😀 jen pokracuj..to je Tva zkusenost, Adi? Byla jsem on, a ted jsem ona, ale na toto NIKDY nezapomenu 😝

babaker
20. nov 2013

@irriss no ked vsetky Vtaky budu v trni....jednoznacne tu budu uz len profesorky, susedky, predavacky, ..... 😉

aduskatt
20. nov 2013

@irriss moja, ja som bola predvcerom oznacena za chlapa a baby sa o mna bili, kedze ako chlap robim vecere, peciem torty a viem sa uakzkovo postarat o dieta......ale vtaka som v trni este nemala 😀 ani trne vo vtaku............max tak vtaka niekde....... 😀.este ze je uz po 22,00 ....hm, hmmmmmmm.asi nas zasa zamknu

irriss
20. nov 2013

@aduskatt ..ale trn vo vtakovi ano..ve 22:49hod 😀 😀 😀 😝

irriss
20. nov 2013

@aduskatt vetsinou nase prispevky jsou tesne nad cervenou carou adminu: Tema byla zamknuta 😀

aduskatt
20. nov 2013

@irriss to bolo len suche konstatovanie🙂 alebo, ze by nie suche?🙂

aduskatt
20. nov 2013

@irriss sak toto, mame patent na kluce🙂

irriss
20. nov 2013

@aduskatt no nevim, jak Ty, ale ja se uz utrela 😅 😝

babaker
20. nov 2013

@aduskatt @irris zamknu. lebo sme si temu "vymysleli a sami si na nu odpovedame". 😀 😀 😀

aduskatt
20. nov 2013

@irriss no, u nas noc zacina🙂 takze uvidime, kde bude vtak🙂