icon

Zvlaštne pocity o kňazovi

gabika2302
20. nov 2013

Ahojky , mam celkom važny problem . Moj pribeh začal asi pred cca 9rokmi a trva v podstate dodnes , a prosim vas neodsudzujte ma . Pred 9rok. som bola este skolacka , a moj pribeh sa tika nasho knaza z dediny , pred 9rokmi prisiel novy knaz knam do dediny , bol starsi . Už od prvej hodiny v skole som mu padla do oka ,usmieval sa namna , vždy ma oslovoval aj ked nebolo treba . Ja som zacala chodit castejsie do kostola aj s partiou z triedy kamaratka a neaky ministranti , a boli sme spolu kazdy den , ja som bola uplne spokojna stasta . botom som isla na strednu do ineho mesta , internat a prestala som chodit do kostola , uplne ani v nedelu . Par krat sa na mna pytal . Dnes som staste vydata mam krasneho syna , a sni onom . Krasne plne elmi velmi krasneho pocitu , ked sa zobudim neviem sa toho pocitu striast aj 3 dni , stale to citim . Tak som sa rozhodla napisat mu mail , samozrejme uz neni v dedine uz je na vyssom poste . Napisala som mu ze ho pozdravujem atd , odpisal , tak som odpsala znova ze mam syna atd a uz neodpisal , pred par dnami som ho zazela v tv a zasa ten pocit , ja to vobec nechapem . Som voči svojmu manzelovi otvorena , vsetko som mu povedala ale on ma nevie pochopit ani nema ziadnu odpoved . Uz som sa odhodlavala sem napisat skor , ale velmi som sa hanbila , bojim sa ze sa mi budete vysmievat .

Strana
z6
katka1981
22. nov 2013

@eviki, a ty si to ako pochopila? Ja som asi prepracovana, ja som to nejak nepochopila. Kedysi sa jej pacil a nevie na neho zabudnut, ale nepritahuje ju. Ja tomu nerozumiem asi som blba, ze cakam odpoved. Preco mam potrebu pomahat ludom? Asi si to zakazem.

nasta55
24. nov 2013

@gabika2302 odrazu ta nepritahuje, ako toto mi pride fakt pribeh neskusenej nevyburenej zeny. Mala si pred manzelstvom skusit romaniky a potom by si zistila, ze to je vsetko o tom istom. vaz si toho co mas a nevymyslaj blbosti, je to decke a naivne 🙂

libka1
1. dec 2013

No ja len nechapem naco si toto potrebovala hovorit manzelovi. Mne taketo povedat moj muz tak ma tak naserie ze az! Si ho len zbytocne ranila. Citala som len uvodny prispevok tak sa ospravedlnujem ked som nezapadla do aktualne rozoberaneho. Ved si snivaj o com chces ale nemusis to kazdemu vykvakat, toto je tajomstvo co moze ostat nim navzdy. 😖

seraa
20. dec 2013

zeny mi to tak pride, ze niektore tu sedite za pc cele dni a len cihate na niekoho koho krytizovat a vysmiat sa
sak to co pise moze uplne byt pravda akoze o co vam ide
to sa fakt tak nudite alebo je vo vas taka zlost a si to potrebujete vybit tu na mk?
no ak vam to pomoze.... 🙄

Strana
z6