Zvláštne správanie chlapa
Ahojte, potrebujem sa trošku "vyrozprávať" a možno aj poradiť. Stala sa mi taká vec. Nie je nič nové, že ľudia sa spoznávajú na zoznamke. Taktiež som sa zoznámila s jedným chlapom. Písali sme si všetko fajn prišiel mi ako zlatý chalan, veselý atď. Prišiel deň D a mali sme sa stretnúť. Už od prvého momentu som videla z jeho vystupovania, že je to dosť veľký extrovert a nemá problém s ničím. Povedala som si ale že to nebudem nejak riešiť lebo veď správať sa snáď vie. Boli sme sa najesť v reštike, potom sme sa išli prejsť a mali sme ešte tak hodinu čas (spoje domov) a tak sme išli na internát. Obaja čoskoro končíme VŠ čiže žiadne také to prvotné bláznenie. Už keď sme boli v reštike tak sa začal správať divne. Sedela som oproti a on celý čas mi akoby posielal pusinky čo by sa ešte dalo prežiť lenže časom začal "ukazovať" čo všetko dokáže s jazykom. Bolo mi dosť nepríjemne. Toto pokračovalo chvíľu aj vonku čo sme sa potom boli prejsť a aj keď sme došli potom na izbu. Čo ma ale najviac zarazilo bolo to, že za tú chvíľku čo som si ja len odbehla do kuchynky pre pohár vody, tak po príchode do izby som ho našla komplet vyzlečeného ako sa prechádza po izbe. Ostala som ako obliata vriacou vodou a nevedela som sa pohnúť. Toto som nečakala. Bolo mi nepríjemne a začal ma presviedčať aby som sa tiež vyzliekla veď sme dospelí ľudia a nemáme sa za čo hanbiť ani na čo čakať. Začal znova s tými svojimi jazykovými somarinami. Ja ako dosť silný introvert som nevedela čo mám robiť a nikdy som sa s ničím takýmto nestretla a toto som teda fakt nečakala. Požiadala som ho aby sa obliekol inak odchádzam. Odmietal a tak som si pobrala veci a išla preč. Samozrejme od prvej chvíle sa ma snažil nie že pobozkať ale doslova vyoblizovať. No fuj. Hneď ako som odišla mi začal vypisovať, že sa mám vrátiť, že on ma chce, že ma ľúbi (príde mi to ako neskutočná somarina zaľúbiť sa do niekoho behom pár hodín, predsa nemám už 10 rokov žeby som bola s Jožkom, Ferkom, Andrejom len zato že mi dá kinderko a ja som hneď zaľúbená). Vypisuje mi doteraz a vraj už aj poukazoval celej svojej rodine moju fotku, povedal že aká som úžasná, že mu je so mnou dobre atď atď. No mne je neskutočne hlúpo lebo nechcem sa s ním už znova stretnúť pretože viem že by som skončila komplet vyoblizovaná (keby som to chcela tak si kúpim buldočka keby mi tie sliny tak chýbali). Keď mu poviem, že už sa s ním nechcem stretnúť lebo proste sa mi nepáči jeho správanie ako na verejnosti tak v súkromí tak mi hovorí, že už nebude, že sa bude krotiť atď. Nejak tomu ale neverím. Čo by ste robili na mojom mieste? V škole sa mu veľmi nevyhnem. Nechodíme na rovnakú ale naše školy sú hneď vedľa seba a aj spojmi chodíme rovnakými domov.
😂😂😂😂 prepáč, ale prečo si vôbec šla na izbu k niekomu, kto už v reštaurácii robil ,,čudné veci s jazykom”? 🙈 To máš podľa mňa ešte veľké šťastie, že si obišla ,,len” takto a nestalo sa niečo horšie. Ja by som ho všade blokla a ignorovala ho. Nakoniec, ak ho aj stretneš, bude to na verejnom priestranstve, kde bude určite ďalších x ľudí okrem vás a ak by šiel za tebou, povedz niekomu v blízkosti, že ťa obťažuje a nechce ti dať pokoj.🤷🏻♀️
ahoj, no bud rada, ze to skoncilo takto a nie nejak horsie. povedz mu jednoducho nie, nemas zaujem, bez vysvetlovania, zablokuj ho a vobec sa s nim nebav. divny typek, snad sa ho rychlo zbavis. a nabuduce nechod k nikomu na izbu, az ked ho lepsie spoznas.
loool toto raz budevyborna krcmova story s ktorou vsade zahviezdis 🙂)) velmi som sa pobavila. dakujem
Mna hneď napadla scéna zo seriálu ako som poznal vašu matku - naháč “naked man” 🤣 to len na odľahčenie
Ty si sa s nim isla este prejst po tych primitivnych trapnostiach co na teba skusal v restike ? A isla si na internat ? No ja umrem 😂😂😂😂
Kks a ešte sa tu s týmto pochváli🤦♀️

Napadol mi pri tejto teme moj zazitok s uchylakom spred par rokov.Isla som pesi po meste a zastavil ma bezne vyzerajuci pan 50+ co mal dlhe vlasy.Ze ci ma moze poprosit a nezapletiem mu vrkoc,mal aj svoju gumicku😀 mozno tiez daka uchylka, aby sa ho nezname zeny dotykali na hlave a jemu to robi dobre..