icon

Zvláštne správanie dcérky

jedinecna888
21. apr 2025

ahojte ludkovia pisem sem lebo chcem trosku poradit, poznat niekoho nazor na to co sa deje.. mam 8r dcerku. som rozvedena a otec dietata si vidi dceru ked dovolim.. cize tak raz za tyzden na 2 dni alebo ako kedy no. a teraz k veci. dnes mi dcera urobila nieco z coho som sokovana a neviem ci som paranoidna alebo sa mam zacat bat.. ked mala dcerka vydlicku v ruke pri jedle zacala onanovat s tou vydlickou akoby si chlap honil. normalne som ostala ako obarena ze to kde videla.. a dnes sa mi este obtrela svojou cikulkou o mobil. tak sa suchala par x.. zarazilo ma to.. podobne veci urobila uz davnejsie ked od otca prisla.. minule si znova suchala cikulku.. neviem co to s nou je a odkial to ma.. ale poviem len jedno... ex manzel je deviant.. robil veci uz pocas manzelstva o ktorych nechcem moc pisat.chodil do prirody si.... a ine zvrhlosti podivne. a este mal v mobile 500 ulozenych zenskych genitalii ale nie obrazky zien... ale len zamerane na zensku vaginu... doslova uchylak zatazeny na to a este nejakej 13r pisal na pokeci aku ma krasnu kundu. a pod uchylnosti. .. a ja mam vazne strach ci nieco nemoze aj dcere robit lebo u neho clovek nikdy nevie a neverim mu.. a neviem co si mam myslit. pocula som ze sa to realne deje ze otec moze obchytkavat svoju dceru. ze su take pripady.mala mi nechce nic povedat. co si o tom myslite. mali ste s tym uz nejake skusenosti? alebo to deti normalne robia. dakujem

jakubrianka
21. apr 2025

@jedinecna888 ty normálne vystavuješ svoju dcérku ďalej deviantovi? Si si vedomá, že jej otec má poruchy sexuality a čakáš že jej sa nič nestane? Chodí k nemu na dva dni v týždni, nevybavila si si zákaz? Spoliehaš sa, že nie je pedofil. On ani nemusí byť pedofil, ten zneužije málokedy, lebo si ne svojej poruchy vedomý. Stačí že je sexuálny predátor.

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@jakubrianka baby asi mate pravdu nemala by som to brat na lahku vahu a asi som prilis blba a tolerantna. a len dufam ze sa nic nedeje... ale mam. twraz volno zajdem za psychologickou..

jakubrianka
21. apr 2025

@jedinecna888 prečítaj si niečo aj o groomingu, ktorý predátori používajú.

larinka552
21. apr 2025

Dobre citam, ze on ani otec nie je? 😳😲 Tak naco este cakas?!! Smer sud a zakaz styku. Ved to je riadne chore aby sa malolete dieta stretavalo so sexualnym deviantom, ktory ani nie je otec ale cudzi chlap 😡😡😡🤮 Vystavujes svoje dieta sexualnemu predatorovi ak nie rovno pedofilovi! 🤢🤮😡 Ak jej nechces znicit zivot, tak konaj okamzite! A ked nie je jej otec tak to daj na sud a cela vec bude rychlo vyriesena.

makakova
21. apr 2025

@larinka552 ja som to pochopila tak že ,, nieje otec,, akože v zmysle , že sa o ňu patrične nestará a nevyvhivava ju ( proste že je kkt) …

larinka552
21. apr 2025

@makakova tak to by davalo aspon zmysel, lebo inac je to uplne absurdne! Ale ja by som to riesila sudne aj tak. Zakaz styku alebo maximalne pod dohladom. Radsej takto, akoby malo dieta traumy na cely zivot. Lebo podla mna, to ze to robi ked pride od neho svedci o vsetkom ako on je ocividny sex. deviant. Zdravie dietata je prednejsie, tu nie je na mieste hrat sa na toleranciu kvoli uchylovi 🙄😑

makakova
21. apr 2025

@larinka552 súhlasím. Keby viem že toto robí môj muž alebo príbuzný tak moje dieťa snim v živote dáme nenechám

mamina7070
21. apr 2025

a on je voci tvojmu dietatu co ? je biologicky otec? je uvedeny v jej rodnom liste?

larinka552
21. apr 2025

@makakova presne! ☝️A podla statistik najviac zneuzivania sa deje v rodinach prostrednictvom pribuznych. Ako matka mas odovodnene podozrenie, musis chranit svoju dceru! Netreba si zavierat oci pred tymto! 😡

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@larinka552 je otec.14 r sme spolu zili.

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@makakova spravne presne tak som to myslela ze on ju neuci nicomu. ziadna samostatnost. on akoby z nej babatko robil... zasekol sa niekde

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@larinka552 neriesila som to zatial koli tomu ze to mala. spravila zatial iba 3 x. a nebolo to vzdy ked od neho prisla.. to urobila teraz.. preto som to brala a rezervou reku asi mam paranoje a deti odkukaju od inych deti hocico a kedze maju divokych spoluziakov tak som myslela ze to od nich berie.

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@jedinecna888 aj s perom sem tam pobehuje aloze cika🙈tak toto musi mat len od chlapcov.. a hra sa akoze ma pipik..troaku je to morbidne ale vzdy si poviem no co.. dieta...

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@jedinecna888 nevinne to je

makakova
21. apr 2025

@jedinecna888 chapem. Jasne že človek nevie a neverí žeby sa mohlo také niečo diať. Ale určite lepšie skúsiš toho psychologa preistotu a určite nejakým spôsobom od malej zistiť podrobnosti.

larinka552
21. apr 2025

Rozumiem, ty si poznas dceru a vies vyhodnotit najlepsie co sa deje. Ja by som to rozhodne nepodcenovala a zacala tym psychologom ako ti radia vyssie. Najma v suvislosti s jeho poruchou je to realne nebezpecenstvo.

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@mamina7070 jasne ze je otec 14r sme spolu zili

0kristina0
21. apr 2025

@jedinecna888 8 rocne je sice dieta ale nie je retardovane aby ti nevedelo povedat kde take nieco videla. Mam rovnako staru dceru a ked sa mi nieco nezda co robi, opytam sa priamo, kde to videla a dcera mi normlane odpovie. Podla odpovede by som sa zariadila dalej. Neviem ako ty s dcerou komunikujes ale ja uz teraz dcere vysvetlujem, ze sa nesmie nikto dotykat kdekolvek na jej tele a ak sa take stane ma nam to povedat. Prave toto co ti tu radia nepytat sa atd. je viac na skodu, pretoze keby sa s dcerou otvorene primerane k jej veku rozpravas tak sama by vedela, ze to nie je ok.

alickapusinka
21. apr 2025

@jedinecna888 veru tak vieš čo radšej si pozisťuj informácie.Aby si nahodou bývaleho neobvinila a potom bude mať zbtočne problémy.

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@0kristina0 tak rozpravam sa s nou otvorene.. odpovedala mi na to ked som sa jej opytala ci sa jej otec dotyka na intimnych miestach tak mi odpovedala, ze co? nieee... a tak sa zasmiala akoby som vtip povedala. uplne v klude.ziadny naznak zeby ostala nejaka mrzuta alebo smutna..

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@0kristina0 ale inak mi nepovie kde to videla. mlci. ze nevie.. ani odkial to ma. nic.. nedostanem to z nej. ked sa opytam ze ci to ma od chlapcov zo skoly povie ze nie. tak ja uz neviem.

ema22270
21. apr 2025

Ak je toto realna tema, tak to ries co najskor. - ak mal taketo spravanie nikdy si mu nemala dovolit sa s nim stretavat bez tvojej pritomnosti. Nepride mi to extra normalne spravania u 8 rocneho dietata.

damira90
21. apr 2025

@jedinecna888 moja tebe aby nenabehla socialka. Lebo toto si vsimnú niekde inde skola atd. Podla dcerky a este tvoj byvaly ma zenske vag..... v mobile? Ved tá malá to vidí ked je sním. To nemas iq? A este mu ju dáš? A mal problemy takéto?

Kolko más rokov a skadial si.
Dieta onanuje normálne skor sa ale chytá samo alebo o vankúš sa tre, ZJAVNE TVOJA TO ROBÍ ked príde odneho. Ty sa este tu pýtaš?
Mam chuť aby ta preverili oboch...

ema22270
21. apr 2025

https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/3-5-rocne-dieta-chce-len-tatka-2/
Toto je tvoja starsia tema..takze dcera lipla na otcovi asi odmalicka, nie? No svietili by mi vsetky kontrolky.

damira90
21. apr 2025

Dat sa liecit asi kompletka

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@damira90 on ma mobil na heslo🙈neviem ci nevies citat ale urobila mi to iba 3x za 8r zivota🙈je to to najuzasnejsie dieta na svete. pokojne.

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@jedinecna888 a ako som napisala idem to riesit so psychologickou aby som mala istotu. nepotrebujem dalsie starosti. a aby si vedela zijeme si dobre. nie sme ziadni asociali ani nic podobne sme slusny ludia. to ze mam exa debila s tym nespravim nic.a mozno to bolo uplne nevinne detske vystrajanie. keby mi to robila denno denne ked od neho pride myslim ze to by bol problem. dcera nema ziadne psychicke problemy je sikovna. nebyva xhora ani nic co by nasvedcovala zeby sa malo nieco diat. opytala som sa to slusne ze ci sa s tym niekto nestretol u dietata. nic ine

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@damira90 a este nieco mala nemam. mobil v ruke ani raz. neucim ju na novodobe kraviny ako vacsina ludi. u mna mobily. tablety neexistuju. u exa pozera akurat tak rozpravky. nie mobil a heslo nevie aj takebo to viem naisto.

damira90
21. apr 2025

@jedinecna888 predtym si písala ze nanom malá lipne tskze jemna ziarlivost sklamanie ale ze ma vagí... v mobile a vies aký je? Psychologovi treba hlavne s vami s vami nie s malou malá je odraz vás. Ak má 8 mám doma 7 rocné tiež a nerobí toto a na social.kur. ano stretla soci.su tieto prípady riesi sa rodinna vazba, takze aby si sa raz neprekvapila. Viac otom písat nemožem. O mobil nejde bezne tieto veci su v mobile na youtube neni, zjavne jej tvoj ex ktorý je mimo dal svoj mobil prípadne snou pozerá..

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@damira90 ktovie no.. uvidime kazdopadne to idem riesit.. uvidime co vytiahne z nej doktorka
dufam ze sa to nepotvrdi. a co viem ex mava mobil mimo nej. par x som sla na navstevu len tak skontrolovat ako byva. akoze idem malej odniest nejake veci a tak. a uz som tam pobudla pol hodku. vsimla som si to ze mobil mal vysoko na polici.. a nechcem mu zase krivdit mozno naozaj o nic nejde. a si to nahovaram. mala vela pochyta zo skoly. nie je nejaka problemova.dobre dieta. pomaha mi vzdy. vela sa spolu smejeme vystrajame.. neviem mozno keby jej nieco robil to by s na nej videla asi