Zvláštne správanie dcérky
ahojte ludkovia pisem sem lebo chcem trosku poradit, poznat niekoho nazor na to co sa deje.. mam 8r dcerku. som rozvedena a otec dietata si vidi dceru ked dovolim.. cize tak raz za tyzden na 2 dni alebo ako kedy no. a teraz k veci. dnes mi dcera urobila nieco z coho som sokovana a neviem ci som paranoidna alebo sa mam zacat bat.. ked mala dcerka vydlicku v ruke pri jedle zacala onanovat s tou vydlickou akoby si chlap honil. normalne som ostala ako obarena ze to kde videla.. a dnes sa mi este obtrela svojou cikulkou o mobil. tak sa suchala par x.. zarazilo ma to.. podobne veci urobila uz davnejsie ked od otca prisla.. minule si znova suchala cikulku.. neviem co to s nou je a odkial to ma.. ale poviem len jedno... ex manzel je deviant.. robil veci uz pocas manzelstva o ktorych nechcem moc pisat.chodil do prirody si.... a ine zvrhlosti podivne. a este mal v mobile 500 ulozenych zenskych genitalii ale nie obrazky zien... ale len zamerane na zensku vaginu... doslova uchylak zatazeny na to a este nejakej 13r pisal na pokeci aku ma krasnu kundu. a pod uchylnosti. .. a ja mam vazne strach ci nieco nemoze aj dcere robit lebo u neho clovek nikdy nevie a neverim mu.. a neviem co si mam myslit. pocula som ze sa to realne deje ze otec moze obchytkavat svoju dceru. ze su take pripady.mala mi nechce nic povedat. co si o tom myslite. mali ste s tym uz nejake skusenosti? alebo to deti normalne robia. dakujem
@mamina7070 moze byt jasne, lenze ked je pri mne, nikdy to nerobi len ked od otca pride... ale dlho bol klud.
smer psycholog ak mas vazne podozrenie, pri takchto malych detoch sa nerozprava o tom, ale skor hrou (napr. maju babiky a ukazuju ako sa hraju a pod.) cize je jasne ked sa jej priamo opytas tak ti nepovie (mozno je to tajomstvo medzi nou a otcom a pod.).. Nepodcenuj to. (samozrejme, ze deti v tomto veku objavujú svoje telo, ale ako je vyssie prispevok je dolezite odlisit to--- mozno sa potrebuje upokojit, co robia s otcom ked je u neho ako sa hraju, venuje sa jej? nie je tam pod stresom a pod.
@majah212 nie praveze sa velmi tesi k otcovi. maju celkom dobry vztah. vacsinou pozera telku. sem tam sa zahraju nejaku hru.. ide do detskeho centra atd... tesi sa tam tak neviem... ale ma niekedy zvlastne spravanie
@jedinecna888 ty sa jej nepytaj na to dieta to moze vnimat ako konflikt loajality, mozete si prip vyziadat aj vys u detskej gynekologicky ale ja by som zacala s psychologom moze to byt uplne nevinne ale nemusi
zaroven je pravdou ze najviac zneuzivania sa deje v rodinach a neni zriedkave ani u deti v tomto veku a nizsom
@mamina7070 ved prave uvedomujem si to. keby som si nepresla s exom peklom a nenasla co robil a tak.. verte mi ze toto by ma ani v zlom sne nenapadlo na to mysliet zeby jej mohol nieco robit.
@jedinecna888 skús sa odosobnit od toho - zneužívané deti casto nevedia, že sú zneužívané, pretoze su zmanipulované (netvrdím, že je to tento prípad), ale kopec ludi si povie, ved co to nepovedali a pod. Avšak dieta veri svojmu rodicovi a ten ked povie ze je to ok, nepovieme to mame, je to nase tajomstvo, je to super a pod. - tak to dieta to berie ako "zákon" povedal to tato a ja mu verim, zabávam sa s ním a pod.
To je strasne len citat, daj na svoje pocity 🫤 Mne by nie ze blikali kontrolky ale majaky a sireny... Absolutne by som tomu muzovu neverila (hlavne po tom, co si o nom napisala... on nie je ok) a uz nikdy ju nenechavala a nim osamote. Dcerka ti sama nevie povedat co sa deje. Psychicke a fyzicke zdravie dietata je na prvom mieste.
Akože nehnevaj sa , ale ja byt tebou , dcéru by som mu nedala…. Keď dokázal byt hentaky úchylák v minulosti , podľa mňa nemá problém niečo riesit aj so svojou dcérou. Tvoje obavy sú na mieste podľa mňa … môj názor , ale toho chlapa by som sa bála
Urcite co najskor za psychologom… Si matka, jedine ty si dceru poznas najlepsie a ak mas nejake tusenie, ze sa moze nieco nekale odohravat u tvojho expartnera, nepodcen to. Je pravda, ze je normalne, ze deti v tomto veku sa „spoznavaju”, ale nemalo by to byt sexualizovane sposobom, akym ty opisujes (napodobnovanie muzskej masturbacie).. To moze naznacovat, ze take nieco videla (aj napr. v tv), ale aj nieco horsie.. A ze sa k otcovi tesi, to nemusi znamenat, ze sa tam nic nedeje.
Zacni tym ze nazves casti tela tak ako sa volaju, ziadne cikule, tvoja dcera ma normalne vonjaksi genital vola sa to vulva a vnutorny genital teda vaginu. Ruku tiez nevolam chytadlo. Uprimna komunikacia sa zacina uz pri vhodnom slovniku a konci pri tom ako nam nase deti dokazu povedat najvacsie tajomstva. Drz sa a snad to je naozaj len o nejakom samoobjavovani. V opacnom pripade by som na tvojom mieste ziadala sudnou cestou o styk s otcom pod dohladom
@makakova ano to mi vravia aj rodicia ale co mam urobit. nemam dokaz o nicom zeby jej nieco robil. je otec a ma plne pravo na to. nemozem mu to zakazat lebo uz sme mali vymenu nazorov ze mu dceru nedam tak sa vyhrazal ze to da na sud... a je otec nemam pravo mu brat dceru kym nemam dokazy bohuzial tak to je.
@jedinecna888 chapem , skús toho psychológa. Normálne by som povedala svoje obavy , z jeho minulosti ( aký bol a čo robil narovinu ) .. a že dcérka sa po návšteve uňho chová podivne.
Inak nemala di absolútne obavy o dcéru keď si vedela o tom aký je úchylák ? Ja by som to asi povedala už pri rozvodovom konaní. Pretože to čo robil nieje ok
@jedinecna888 prepáč ale ak to čo píšeš je pravda už dávno si mala riešiť obmedzenie styku. Si veľmi mladá alebo naivná? Najviac obťažovaní sa deje v rodine a po tom čo píšeš je viac menej jasné, že sa niečo deje. Chráň svoje dieťa ona to nedokáže.
@makakova nechcela som o tom pisat ale poviem len to ze som mu nasla v mobile eate pred narodenim dcery ako sa ukajal v pivniciach. velmi casto bol tam. prislo mi to cudne. nakoniec som zistila ze si daval na prirodzenie gumicky. zviazoval si semenniky, a daval si kraslice akoby viseli na konariku... a vsetko si fotil... povedala som to pri rozvode.. sudca sa ho to opytal a exova odpoved bola ze to bola vianocna sutaz🙈preto si to robil.. a o tom ze sem tam mi aj vypalil jednu koli druhym k..... pisat ani nebudem.
@januska12323 ved keby sa to dialo nejak casto by som to riesila ale nejak casto to nie je..... stalo sa mi to asi 3x z odstupom par mesiacov.. preto to nejak neriesim a si vravim ze je to asi normalne alebo ze maju v triede divochov a chalani si takto srandu robia. viete ako chlapci. vsetko mozne vystrajaju
@jedinecna888 pozri si vo svojom meste/okoli centrum pedagogicko-psychologickeho poradenstva (niekde najdes aj skratku cppp) tam majú psychológov skús sa ty ako dospela tam zastavit a poradit sa a pripadne sa objednat.
Radšej zistiť, že je všetko v poriadku a nič zlé sa nejde, ako si potom trieskať hlavu, že ako dlho si to neriešila, aj keď sa ti niečo nezdalo...
Smer psycholog, oni vedia co sa pytat a ako
Super, ze sa o to zaujimas, ja by som takemu cloveku nedala dieta ani na hodinu. A vybavila by som na sude zakaz styku
Ja neverím že takáto mater existuje. Tak ty vieš o
tom že nejakej 13rocnej pisal hentaku zvrhlosť a ty tam pošleš dcéru samu?!!! Prečo si si to hneď neofotila! To ti to neprislo divne?! Či nebodaj normálne že stary chlap píše malemu dievčatku?! O tých dalších uchylkach ako že si vešal kraslice na vtaka ani nehovorím! Ak o tomto vieš a už dávno si dopredu nehromadila dôkazy aby si zakázala jeho styk bez tvojej prítomnosti, alebo kurately, tak si spoluvinníčka!
Dúfam že si tu niekto robí dobrý deň keď ma prázdniny lebo inak fakt neverím!
@jedinecna888 mne sa teda nozik itvara pri slove cikulka 😖
Suska, pipina znesiem... ale toto slovo...
No a k podstatnemu. TY ju pustas ako chces? Takze vy nemate sudom urcene podmienky stretavania? Aj tam prespava? Informacie o tom co za fotky ma v telefone si nam povedala, ale sud to nevie? Dovod rozchodu boli tieto jeho "hobby"?
Je divne, ze to teda robi vidlickou, ak to robi... nechapem tento prah tolerancie. Zda sa mi to ako nejaky troll a provokacia.
Zmazat by to bolo treba a ty sa obrat na prislusne urady
@kristinka92 to jej napisal len koment nepisal jej nic viac ani nemal ziadne male dievcatka tam.. iba dospele zeny ktorym vypisoval. a to robi skoro kazdy chlap ze vypisuje.
Vieš čo možno ho len videla že ONA to robil a nevie celkom čo to je a mysela si že to čo napodobni že je správne.Treba to riešiť.Jej nemusel urbiť nič len možno to robil a videla ho pri tom.Toot je važne toto treba riešiť.Za toto môže ísť do basy.Nikdy nevieš či niečo dieťaťu aj cuziemu neurobi.
@kitycat nie som ziadny trol.. pisem ako to je. dnes to s vydlickou urobila prvy x.. skor usudzujem ci to nema zo skoly.. lebo skor mi to bije do chlapcov co tam maju. su najhorsia trieda za posledne roky.. viem od ucitelky. tazko obvinovat niekoho. a to ze je ex uchylak este neznamena ze to moze aj malej robit. nic suvisiace s pedofiliou som u neho nikdy nezaznamenala.
@alickapusinka moze byt aj to.. ktovie. alebo to ma aj zo skoly. ktovie. dnes su hocijake deti
@jedinecna888 takze ty ho ešte obhajuješ? 🤮 nie nerobí to každý chlap a už vôbec nemá každý chlap 500 fotiek nahých kund v telefóne.
@kitycat Je to offtopic, ale za mňa zase je cikulka omnoho lepšie ako tie ostatné, zo slova šuška mi je až fyzicky blbo 😅
@jedinecna888 Tak načo si sem písala, keď to vlastne riešiť nechceš a iba hľadáš výhovorky? Jasné, tie úchylky čo má z neho nerobia pedofila, ale ten koment na 13 ročné dievča aj hej… a samozrejme, že to môže mať zo školy alebo z netu alebo to v čom ty vidíš honenie, tak ona vôbec nemusela myslieť… ale proste máš podozrenie, deje sa to po návštevách otca, máš blby pocit, neveríš mu, treba to riešiť… opakujem, radšej aj zbytočne… či si myslela, že ťa tu iba uchlácholíme, že všetko ok??
@lenkasarka neobhajujem ho... nemam dovod keby bolo po mojom nedam mu ju nikdy lebo on otec nie je.. ale sud sa vyjadril ze je otec nezmozem nic.a na take obvinenie musim mat dokazy... a tie nemam.. nikdy by ma nenapadlo ze si musim odfotit tie vwci co robil...
@lindous pojdem za psychologickou.. budem mat istotu.. lepsie ist ako sa dozvediet neskor nieco

vzala by som dceru k psychologovi na vysetrenie a posudenie nakolko je to len prirodzene objavovanie funkcii tela a ci uz tam nie je nieco neprirodzene
nepodcenovala by som to