icon

Zvláštny partner

muchacc
18. jan 2015

Dievčatá nerada sa starám o druhé problémy ale toto mi fakt nedá...Moja sesternica si našla nového partnera pozná ho 3-mesiace a začali spolu bývať .Prve sa mi zdal normálny chlap ale po tom čo mi povedala sa mi zdá že je to úchyl.....Jej dcéra bola na víkend doma,a sprchovala sa a nemajú vo zvyku sa zamykať a vraj jej náhodou otvoril dvere potom sa ospravedlňoval... No ide o to že prišla včera k nám na návštevu a malá vypite išla s oslavy a to čo mi povedala ma dorazilo,vraj po sexe od nej žiadal aby mu ako to napísať až trápne mi je no proste aby mu vylízala anál....Podľa mňa je to choré aký máte názor???

muchacc
autor
18. jan 2015

@miadi vieš mne to prišlo nechutné

cajka_j
18. jan 2015

@muchacc hej ja to chapem, ale to si ozaj musi ona sama zhodnotit... a zasa sprosta snad nie je, ze by robila nieco, co sa jej protivi. dolezite je, ako sa k tomu sama postavi, ale v tom by si nik nemal nechat radit, mal by sa riadit vlastnymi pocitmi.

zita19
18. jan 2015

preco ja mam taky divny pocit z tejto temy? su len dve moznosti:
Nebude to tym, ze nedela poobede, pocasie urcite nie na prechadzky,. v telke nic prevratne zaujimave, . pozehlene, navarene, napecene, decka za kompom, chlap chrni na gauci... Taka strasna NUDAAAAA... A tak sa zalozi novy nick a tema o svojich najtajnejsich sexuálnych snoch a hodi sa to na ubohu sesternicu, co sa ani branit nemoze 😝
2. Alebo sa si niekto potrebuje spravit dobre a nema s kym. Takze si tu zalozi nick, temu a "vytesuje" sa s Ancou Dlanovou, a cela tato diskusia len pridava zazitku na gradoch 😀 😀 😀
Takze pekne dalej diskutujte a spestrujte zivot bud nudiacej sa vzornej konzervativne zalozenej maminecke s podivnými erotickými tuzbami alebo nejakému osamelému uchylovi so zvratenymi chutkami...

oldman50plus
18. jan 2015

@zita19 Pozri sa na zakladateľku témy to určite úchyl nie je, to by toľko o koláčoch písať nevydržal.
Maximálne žienka ktorej milenec navrhol niečo také fuj 😕

liebling98
18. jan 2015

@zita19 vidím, že v iných nemenovaných témach si sa pekne vycvičila v konšpiračných teóriach 😀 😀 😀

caoli
18. jan 2015

no ako podsuvat priamu kauzalitu medzi nahodne vpalenie do kupelne a nie prave misionarske (ale este stale nie zvratene) eroticke fantazie so zaverom, ze urcite ide u uchyla, to je sila.
tu sexualnu vychovu do skol by asi fakt mali zaviest, lebo tolko rozsirenych bludov a nevedomosti, co tu je…

muchacc
autor
18. jan 2015

@oldman50plus
@caoli takto normálna žena som len fakt som chcela vedieť názor,a že jej to navrhol nemala mi to povedať a ja by som to neriešila 😠

liebling98
18. jan 2015

@muchacc mňa by zaujímalo, ako na jeho "ponuku" zareagovala Tvoja sesternica.

muchacc
autor
18. jan 2015

@liebling98 to som sa už veru nedozvedela,prišiel môj manžel tak sme zmenili temu

zita19
18. jan 2015

@liebling98 na toto netreba vycvik v konspiracnych teoriach. Vsak kuknem o co go, kuknem na autorov fotoblog a riesenie je nad slnko jasnejsie. Sice tu su riesenia 2 a vychadza mi, ze som sa do jednej trafila (tak fifty fity) Pravdepodobnost, ze by toto bol pravdivy pribeh sa blizi k nule...

sissy27
18. jan 2015

@mima4 že sesternica je chorá a padnutá na hlavu... to si pekne prehnala... kto si, že si takto dovolíš posudzovať druhých, len preto, že nežijú podľa toho, čo tebe vyhovuje? to, že si niekoho nasťahovala domov po 3mesačnej známosti - a čo?? jej byt, nie tvoj... a že sa zveruje sesternici s intímnosťami? no holt, asi jej dôverovala a netušila, že tá to hodí takto verejne na net, čo už teda je na zamyslenie, ale ona osobne teba svojimi myšlienkami nezaťažovala...
choré a padnuté na hlavu sú úplne iné veci, nie intímny život dvoch dospelých, svojprávnych a slobodných ľudí...

mirkave
18. jan 2015

Kazda nech lize,co chce 😀 . A dokonca nech aj fajci a cmula ,co len chce.

liebling98
18. jan 2015

@muchacc ale tak aspoň z tónu hlasu a z toho, ako sa pri tom tvárila si musela vydedukovať, či jej ten návrh bol proti srsti alebo nie.

muchacc
autor
18. jan 2015

@liebling98 určite nie,ale síce vieš predomnou môže tak pred ním inak....budem si riešiť na MK čo ja chcem a inak toto je jej vec a tiež nato niesom zvedavá prídu na kávu a ja sa budem cítiť trápne že vlastne o tom viem....A mimochodom nemá problém o takých veciach rozprávať s hocikým a hocikde....

oktobermimi
18. jan 2015

@zita19
si normálna?.... prečo noví nick?! muchacc poznám sme v kontakte aj na Fb a je to ZENA a normálna vieš? ...
a Anču Dlančovú asi poznáš dôverne ked ta hneť napadla čo?
a ešte niečo ak by bola ako si ty myslíš chlap tak to by som chcela vidieť ako by mu dcérka prešla cez dierku na penise :-P

muchacc
autor
18. jan 2015

@oktobermimi 😀 😀 😀

miadi
18. jan 2015

@muchacc ak si dobre pamatam originalny prispevok mala vypite ked ti toto povedala.Nemam pocit ze sa stym chvalila skor je mozne ze ju to trapi lebo sa jej do toho nechce 🙂 tuto istu situaciu som videla v jednom diely sex and city a stalo sa to tej najvacsej puritanke Charlote 🙂 toho chlapa nechala..lebo proste sa cez toto nedokazala preniest ked jej vecne v posteli strkal zadok do xichtu ..a iste to nebola velka laska..
Ak spolu budu dlhodobo tak aby bol spokojny obcas..na vianoce moze chlapec dostat darcek co je zadarmo 🙂
Ked k vam dojdu na kavu nesleduj mu zadok 🙂 a nemysli na to 🙂 vsetci partneri sexuju keby som si ich mala predstavovat ked ich vidim ze co robia spolu tak sa bud pogrcam rozosmejem alebo zblaznim 🙂

zita19
18. jan 2015

@oktobermimi no mne tato tema pripada uplne divna,ale uplne divna. Riesit sexualny zivot druhej osoby s cudzími ludmi by som sa neopovazila NIKDY!!! Ale aspon ste sa pobavili. Lebo ja na tom co popisala zakladatelka vôbec nie....

muchacc
autor
18. jan 2015

@miadi ved toto ale to nieje prvý krát čo rozpravala a svojom sexualnom živote aj na verejnosti a som vravela že nikoho to nezaujíma no na chvíľu čo pokoj bol.....

muchacc
autor
18. jan 2015

@zita19 šak nereaguj a máš pokoj

oktobermimi
18. jan 2015

@zita19 čítala som oveľa zaujímavejšie témy 🙂
ale ty asi nie lebo keby hej tak sa nad tým nepozastavíš a ideš ďalej

zita19
18. jan 2015

@oktobermimi neries ma... Ries sesternicu zakladatelky a jej zivot

oktobermimi
18. jan 2015

@zita19 to máš fakt nebudem riešiť niekoho kto sa verejne priznáva ku kamarádstvu jeho a Anče Dlančovej ale téma o partnerskom/sexualnom/ vylízanom spolužití 2 cudzích ľudí je podla teba nevhodná rozoberať z ľuďmi ktorích nepoznáš 🙂

miadi
18. jan 2015

@muchacc mozno sa stym chce machrovat pred tebou ze aky ma pestry zivot 🙂 mam kamosku co jednu dobu vecne len o sexe vravela a ako ju milenci (jednoravovky)chvalia ze je naj majsterka vo fajke 🙂 dokonca priatelovi aj v kaviarni vyfajcila!pritom kto ju pozna by to do nej v zivote nepovedal taka ticha voda..ze ju to bavy a ze keby ju to nebavilo tak by nebola v tom taka dobra..(ja ze no nevim co z toho mas ty vacsina ludi riesi oralny sex skor ako na oplatku ja tebe a ty mne 🙂 a tiez si myslim ze to maloktoru babu bavy (preto ked idu chlapi za profesionalkami vacsinou chcu toto) a ked ju to bavy tak super 🙂 ale ona o tom asi rok dva dookola uz to bolo moc mam pocit ze raz staci takato info a uz ju nezabudnem 🙂 ani keby som chcela ..a teraz som sa jej pytala lebo uz nejaky rok o tom nekvakala...ma babatko a chlapa v hrsti 🙂 a hovori ze nie ze ju to nebavy sak z toho boli sanka alebo napina na vracanie 🙂

muchacc
autor
18. jan 2015

@miadi asi sa toho prejedla 😀 všetkého veľa škodí 😉 mne to je nepríjemné od mojej sesterki pána od mala ju poznám je mi to proste nepríjemne

muchacc
autor
18. jan 2015

@miadi ja tiež sexujem z mojim mužom a na nos jej to nevešiam....

zita19
18. jan 2015

@oktobermimi teba ta Anicka nejak moc zaujala. Uz ju 2x spominas.... Ale naozaj neries ani mna ani Anicku, My dve sme v tejto teme mepodstatne. Podstatna je sesternica, tak ries sesternicu

miadi
18. jan 2015

@muchacc tak v rodine je to o to divnejsie ako keby bola kamoska -je to ozaj privela zdielania sukromnych veci.U nas v rodine sa o takych veciach do detajlov nebavyme 🙂 rozoberat toto s rodinou je trochu divne..tak jej povedz ze taketo sexualne temy snou nemas chut rozoberat ze nech si to necha pre seba teba to nezaujima nechces to pocut.Mala by to respektovat.
mam tetu co emigrovala do finska tam ju opustil muz ked mala babo a ona sa zblaznila behala naha po ulici a odvtedy zije na invalidnom dochodku..(si vedela najst spravne miesto kde sa zblaznit)vzdy ked k nam dosla na navstevu hlucne kvakala o sexe aj v autobuse plnom ludi aj predomnou 9rocnou taka tucna postarsia pani takze to bolo dost nechutne a sme sa hambili aj za nu ked na nas vsetci cumeli 🙂 ale ona ozaj bola trochu na hlavu tak co jej povies pssst tisko? myslim ze proste bola stastna ze ju niekto chcel a mala potrebu to zdielat s celym svetom 🙂

muchacc
autor
18. jan 2015

@miadi no o tom že sesterka je na hlavu neviem 😉 a teta žije sama aj dnes?

miadi
18. jan 2015

@muchacc mala manzela ale ten umrel na rakovinu asi pred 15rokmi o tom sexe kvakala ked uz bola vdova..nie som snou v kontakte aspon 10rokov ale myslim ze je sama.Ma dceru a 2vnucky ale nemaju dobre vztahy ona sa moc o dceru nestarala ta si uz od 6rokov musela sama robit ranajky a roznasala noviny aby mala vreckove.
Mam pocit ze teta chodila na dovolenky do spanielska (cely zivot nepracovala stacil jej invalidny dochodok+vdovsky)tam mas kopec gigolov..Fini maju prasule 🙂 takze tam sa na nu vzdy niekto prilepil.