Zvláštny partner
Dievčatá nerada sa starám o druhé problémy ale toto mi fakt nedá...Moja sesternica si našla nového partnera pozná ho 3-mesiace a začali spolu bývať .Prve sa mi zdal normálny chlap ale po tom čo mi povedala sa mi zdá že je to úchyl.....Jej dcéra bola na víkend doma,a sprchovala sa a nemajú vo zvyku sa zamykať a vraj jej náhodou otvoril dvere potom sa ospravedlňoval... No ide o to že prišla včera k nám na návštevu a malá vypite išla s oslavy a to čo mi povedala ma dorazilo,vraj po sexe od nej žiadal aby mu ako to napísať až trápne mi je no proste aby mu vylízala anál....Podľa mňa je to choré aký máte názor???
@liebling98 🙂 daj priklad
@sono2 3x23= 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 co k tomuto dodat?
@liebling98 neviem 😀ako viem, ale neviem, čo sa tým myslí
no jasom po 3mes znamosti tehotna zostala, mame uzasnu takmer 6r dcerku, druhe babenko nam zial zomrelo este v brusku , no len pre info mame spolu krasny o chvilku 7r manzelsky zivot.....vobec to nieje o tom kolko sa pozname, mam kamosku co sa po 7 r znamosti braali a do 2r sa rozviedli .... tak asi tak
@muchacc v milovaní je všetko dovolené, kľudne aj kakať ak to je príjemné obom.

@muchacc Sex je nieco co musi vyhovovat obom. Ked to vyhovuje aj jej tak neries, ked nie nech to nerobi. A ked sa situacia s nahodnym vojdenim do kupelne v case sprchovania dcery bude opakovat nech ho okamzite "na hodinu" vyrazi z bytu.