icon

Zvláštny partner

muchacc
18. jan 2015

Dievčatá nerada sa starám o druhé problémy ale toto mi fakt nedá...Moja sesternica si našla nového partnera pozná ho 3-mesiace a začali spolu bývať .Prve sa mi zdal normálny chlap ale po tom čo mi povedala sa mi zdá že je to úchyl.....Jej dcéra bola na víkend doma,a sprchovala sa a nemajú vo zvyku sa zamykať a vraj jej náhodou otvoril dvere potom sa ospravedlňoval... No ide o to že prišla včera k nám na návštevu a malá vypite išla s oslavy a to čo mi povedala ma dorazilo,vraj po sexe od nej žiadal aby mu ako to napísať až trápne mi je no proste aby mu vylízala anál....Podľa mňa je to choré aký máte názor???

Strana
z3
mala_hobitka
18. jan 2015

@muchacc Sex je nieco co musi vyhovovat obom. Ked to vyhovuje aj jej tak neries, ked nie nech to nerobi. A ked sa situacia s nahodnym vojdenim do kupelne v case sprchovania dcery bude opakovat nech ho okamzite "na hodinu" vyrazi z bytu.

sono2
18. jan 2015

@muchacc nestaraj sa. A neni. Dvaja ľudia si robia kadečo, keď sa to obom páči a chcú to obaja neni to absolútne choré. Choré sú úplne iné veci...

sono2
18. jan 2015

@liebling98 🙂 daj priklad

liebling98
18. jan 2015

@sono2 3x23= 😀

gazovicka
18. jan 2015

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 co k tomuto dodat?

sono2
18. jan 2015

@liebling98 neviem 😀ako viem, ale neviem, čo sa tým myslí

muchlovacka
19. jan 2015

no jasom po 3mes znamosti tehotna zostala, mame uzasnu takmer 6r dcerku, druhe babenko nam zial zomrelo este v brusku , no len pre info mame spolu krasny o chvilku 7r manzelsky zivot.....vobec to nieje o tom kolko sa pozname, mam kamosku co sa po 7 r znamosti braali a do 2r sa rozviedli .... tak asi tak

muzskylukas
28. dec 2023

@muchacc v milovaní je všetko dovolené, kľudne aj kakať ak to je príjemné obom.

Strana
z3