50. výročie svadby - aký darček starým rodičom ??
Ahojte žienky, o mesiac ideme na oslavu 50. Vyročia svadby mojich starých rodičov. Cele manzelstvo maju krasne, lubia sa dodnes (a velmi). Az babka chcela teraz specatit lasku v kostole.
No moja otazna znie, co im kupit ?
Welnes vikend nie (maju 69 a 73 rokov - vitalni ludia) avsak necestuju. Vravia, ze vsetko maju (takze velmi ani do domacnosti neviem co kupit, vyuzivaju svoje stare zauzivane veci).
Jedine co mi napadlo je kosik s oblubenymi potravinami, ale akosi sa mi ziada na tuto prilezitost cosi viac ako alko a cokolada.
Prosim poradte🙏
Ďakujeem❤️❤️❤️
moji starký mali tiež nedávno 60. výročie. Dali sme im spraviť fotoknihu od ich mladosti až po narodenie pravnúčeniec. Velmi sa tomu potešili.
@dzejsik ja to vidim na nasej babke, 90 rocna, ona uz 20 rokov vsetko ma, nic nepotrebuje. ale ked dostane foto, kalendar, hrncek s fotkou, pohladnicu z dovolenky, to sa vzdy rata - fotky ma vsetky vystavene a kuka na ne ako na svaty obrazok.
@patinqaa este ak nie tie foto dary, tak ako pise @0sylvia0 - nieco na zahradu, alebo novu telku, ci PC ... alebo daky pekny strom, co si ako spomienku zasadia v zahrade? alebo zaplatit fotografa, co vam urobi pekne celorodinne foto z oslavy ...

Koláž rodinných fotiek od mladosti. Alebo parádnu fotoknihu.