Aká svadba by bola pre vás svadba snov?
Chcem sa opýtať, že ak by ste mali čarovnú paličku, kde by ste sa vydávali, ženili. Aká svadba by bola pre Vás ako svadba snov.
Miesto, šaty, počet ľudí …
Praveze vobec nekritizuju ani neohovaraju, len sa tesia, ze aki su mladi krasni a ze dufaju, ze budu stastni a podobne. Ked si niekto aj nieco mysli, u nich sa to nehovori nahlas 😀
Ja by som zas chcela s mojím súčasným manželom v kostole. Nuž ale nedá sa keď som už jeden prešľap spravila a práve v tom kostole🤦.
Ja som svoju rozprávkovú a vysnívanú svadbu zažila, naozaj 🙂 a na druhy deň rozprávka skončila a o 5 mesiacov sme boli od seba. Rozvedení o 10 mesiacov po svadbe.
Čaká ma druhá svadba, bude jednoduchá, s našimi deťmi, farebná, s rodičmi a súrodencami. Svadba nieje dôležitá. Stačí mať zopár fotiek q spomienky, dôležité je pekne žiť po svadbe.
Ale predstavujem si ju v ovocnom sade pod stromami, vieš, svetielka na stromoch, balóny, vánok, teplá noc, ... a taka romantická garden party so sladakmi
@babovka2321 ja som tak mala...vždy to bol môj sen...my a dvaja svedkovia...orgovanové šaty nad kolená a mala strapatá kytička...veru by som nemenila ani po rokoch 🙂
Presne ako sa vyššie píše. My sme mali svadbu v Central Parku. Pršalo celý deň aj fotky máme také takže nemusí to byť len o počasí. Bolo to niečo neopísateľné. 🤭 Ten dážď, nikde nikto nebol a fotky stoja naozaj za to.
Obrad sme mali s človekom čo má na to certifikát a tá nám potom aj dala ďalšie info ako ďalej postupovať. Deň po obrade sme obehali všetky úrady a naozaj sme boli asi na dvoch-troch, kde sme potrebovali pečiatky a rôzne dokumenty. Všetky tieto veci sme niesli na Slovensko, dali preložiť, overiť notárom a podávali na matriku. Do mesiaca sme boli už aj na Slovensku svoji. 🙂
My sme si svadbu spojili s dovolenkou. V ramci tripu na plachetnici v chorvatsku, sme sa vzali v katedrále v Trogire. Boli s nami len kamarati. Rodinu sme volali ale neprisli, ale akceptovali nase rozhodnutie a nikto sa neurazil. Jedina moja starost bolo kontaktovať agentúru, cez nu sme riesili aj fotografa a kadernicku, plus som si na sr pozicala svadobne saty . Poobede sme mali fotenie, potom obrad a nakoniec sme sa sli vsetci najest do prvej restauracie ktora sa nam pacila. Oslavovali sme na plachetnici. Super to bolo! Skoro bez starosti a ovela lacnejsie jak jeden vecer s 50 hosťami 🤦🏼♀️
@martinmmartin my sme video nemali, mali sme presne taký istý názor, ako ty
@martinmmartin ani my sme nemali video. Len jeden muzov kamarat, ktory velmi rad foti nam spravil taky 30 minutovy zostrih naj momentov, prostredia, nieco z chaty, priania od svadobcanov z muzovej strany...muz je cudzinec, kamarati vsetko Spanieli, tak pre nich bola svadba na SK ze wau. Je to mila spomienka, darcek. Ale ani ja som nechcela 3 hodinove video toho, ako sa ludia natriasaju.
Na pláži (Hawai) s našimi deťmi a svedkami. Nic nie je nemožné ale toto je naozaj crazy sen 😃 Na prvý tanec by nám spievali Backstreet Boys - How did I fall in love with you (môj na nej spolupracoval a vtedy netusil, ze mi raz ňou vyzná lásku)-spievajú o priateľstve, ktore sa zmenilo na lásku. No a potom iba slávnostna vecera s rodinou a priateľmi. 🥰
My dvaja a svedkovia,, po svadbe párty kde by sme najbližším oznámili že sme svoji a pili do rana bieleho,,, nikdy som nesnívala o veľké svadbe, ale vždy som sa chcela vydať,,, naša svadba bola mega trápna ja som tam mala 5 ľudí, maminu, brata 2 kamoškya frajera jednej z nich a z mužovej strany 30 ľudí babky, tetky lebo svokor by neprežil ak by neboli,,, viem viem nemala som to dovoliť ale bola som tehotná a celu svadbu som mala na háku a boli mi všetko jedno,,,
Ako decka sme sa so sterašou sestrou vbavili akú svadbu chceme. Ja som chcela svadbu, že my dvaja + dvaja svedkovia. Moja sestra chcela zahradnu oslavu. Mali sme to presne naopak. :-P Ale teda vysnivana je taka ultramalinka a rýchla. Bez tých zbytočností okolo.

Jaj zabudla som napisat, aj ja aj mamzel sme slovaci (neviem ci sa riesi extra to ked si v cudzine beries cudzinca)