icon

Aké darčeky pre manžela na Vianoce?

4. nov 2023

Baby poraďte prosím nejaké tipy, čo kupujete manželom na Vianoce. Ten môj nič nepotrebuje, vraj všetko má. Koníčky extra žiadne nemá.

Strana
z2
barbie2023
5. nov 2023

@bucko555 to ma aký vyznam potom? 🤦‍♀️

bucko555
5. nov 2023

@barbie2023 aby sme si nekúpili blbosť a aby to bolo pred malou zahráme že aj nám doniesol niečo ježiško

barbie2023
5. nov 2023

@bucko555 ja nechcem aby to vyznelo, že rypem alebo co len sa tak "nahlas" zamýšľam, ale to si fakt neviete po rokoch kúpiť nič navzájom, aby ste sa prekvapili?

bucko555
5. nov 2023

@barbie2023 vieme akože to si aj drobnosť kúpime o ktorej nevieme ale také väčšie darčeky si každý vyberie sám

tom_i
5. nov 2023

@bessie12 náhodou super darčeky.

marca12
5. nov 2023

My si davame podla toho,co aktualne potrebujeme a ked nic nepotrebujeme bud je to nejaky zazitkovy darcek alebo oblecenie a puzzle,to je vzdy. Mame obaja radi puzzle,takze aj ja dostanem od neho a aj on odomna. Zijeme dobu,ked mame vsetko dostupne a vieme si kupit,co potrebujeme. Napr.minuly rok otalal s kupou mobilu,tak som mu vybrala a dostal na Vianoce. Tento rok netusim,cim ho prekvapim. Tiez nic nepotrebuje momentalne

bessie12
6. nov 2023

@tom_i zniesla by som mu aj modre z neba keby sa dalo a pre maminu tiez 🙂 ale netesim sa na balenie, to nemam rada 😂 budem viac unavena ako z prace, pretoze mi to zaberie pol dna energie a nervov, tak ako kazdy rok 😂

nikha2809
6. nov 2023

My si kúpime spoločne Xbox 😂 inak v decembri má aj narodeniny tak dostane darčekový poukaz na motokáry

simca06022011
6. nov 2023

tak ak miluje masaz, tak sa vykasli na kameru, kup mu komplet pernamentku na masaze a vybavena vec.

miamaria
7. nov 2023

Tento rok to budu znackove boxerky, kolagen, velka sviecka s praskajucim knotom a kniha, mozno este nieco z merchu jeho oblubeneho hokejoveho klubu 🙂

Strana
z2