Aké darčeky pre manžela na Vianoce?
Baby poraďte prosím nejaké tipy, čo kupujete manželom na Vianoce. Ten môj nič nepotrebuje, vraj všetko má. Koníčky extra žiadne nemá.
@barbie2023 aby sme si nekúpili blbosť a aby to bolo pred malou zahráme že aj nám doniesol niečo ježiško
@bucko555 ja nechcem aby to vyznelo, že rypem alebo co len sa tak "nahlas" zamýšľam, ale to si fakt neviete po rokoch kúpiť nič navzájom, aby ste sa prekvapili?
@barbie2023 vieme akože to si aj drobnosť kúpime o ktorej nevieme ale také väčšie darčeky si každý vyberie sám
My si davame podla toho,co aktualne potrebujeme a ked nic nepotrebujeme bud je to nejaky zazitkovy darcek alebo oblecenie a puzzle,to je vzdy. Mame obaja radi puzzle,takze aj ja dostanem od neho a aj on odomna. Zijeme dobu,ked mame vsetko dostupne a vieme si kupit,co potrebujeme. Napr.minuly rok otalal s kupou mobilu,tak som mu vybrala a dostal na Vianoce. Tento rok netusim,cim ho prekvapim. Tiez nic nepotrebuje momentalne
My si kúpime spoločne Xbox 😂 inak v decembri má aj narodeniny tak dostane darčekový poukaz na motokáry
tak ak miluje masaz, tak sa vykasli na kameru, kup mu komplet pernamentku na masaze a vybavena vec.
Tento rok to budu znackove boxerky, kolagen, velka sviecka s praskajucim knotom a kniha, mozno este nieco z merchu jeho oblubeneho hokejoveho klubu 🙂

@bucko555 to ma aký vyznam potom? 🤦♀️