Aké darčeky vás najviac potešia?
Krásny večer žienky, chcela by som sa opýtať aké darčeky máte najradšej? Čo vás vie potešiť? Spraviť vám radosť?
Osobne mam najradsej ked sa darca so mnou poradi. Moze aj polopatisticky, vsak uz som velka, viem ako to chodi. Neznasam prekvapania typu pracholapac, sviecka, salka, phalenopsys (ano, kvety mam rada, ale radsej si sama kupim)... Ked si niekto nevie rady, nech mi da nieco na zjedenie.
vzdy ked sa mi blizi sviatok alebo pred vianocami, rodina sa opyta co chcem/potrebujem a to dostanem. Alebo mi na to poslu peniaze. Najcastejsie je to nejaka kniha, resp viac knih alebo to miniem na masaz, rastliny, kurz a podobne. Momentalne mam pred 31 narodeninami a vypytala som si kurz portulagciny 😄 ale cokolada nikdy neurazi ❤️
Voňavé darčeky 🤣 parfémy, spreje, šampóny, krémy, sprcháče
@zuzanka.zuzu Predstav si, že nie. Vždy si zoberú celú tašku. Nevyhadzujem handry,ale pekné oblečenie, ktoré je ešte stále moderné. Alebo veci a textil do domácnosti.
A minulý týždeň som triedila laky na nechty,tak tým som tiež niekoho potešila.
@jaja20 asi si nepochopila môj príspevok 😀 ja keď prídem ku smetiakom, tak celú tašku šľahnem dnu 😉 áno, aj mňa určite nejaká potešila 😂
@zuzanka.zuzu Ty ma vôbec nezaujímaš,ani ľudia na vašom sídlisku.
U nás sa to vždy dostane tomu,kto má záujem. Že u vás sú bordelári,to je váš problém. A že sa chváliš tým, že dobré veci zahodíš do kontajnera,aj keď mohli ešte niekomu poslúžiť,no,to mi už nestojí ani za komentár...
@jaja20 bordelári sú tie socky ktorým nechávaš tvoj odpad pred smetiakmi 🙈 aké dobré veci, ty matka tereza, tie čo vyhadzuješ? to sú SMETI, moja, a už aj malé deti učíme, že tie patria do koša 😉 nie na kľučku od smetiska, nauč sa to aj ty
Ja mám rada darčeky osobné, ktoré vynosim, sú minimalistické a ku všetkému, ľahko kombinovateľné, ešte znesiem knihy a obrazy
@zuzanka.zuzu Pani mudrlantka,nechaj to mňa,čo robím. Som svojprávna a nepotrebujem od teba žiadne nevyžiadane rady 😁
To, že ty vyhadzuješ staré handry, je tvoja vec.
Ale nerob z toho pravidlo, že to, čo popisuješ,sa deje všade.
Zazitok
Ja take, ktoré reálne chcem a viem, že využijem...dostala som xy vecí, ktoré áno, boli pekné, milé, veľakrát aj drahé, ale nepotešili, resp. musela som predstierať radosť, čo mne teda nikdy nešlo...
Darček, ktorý je darovaný z lásky, niečo malé, drobnosť.
Som zástancom toho, že kto si neváži malé darčeky, ten si nezaslúži ani tie veľké.
Lístky do divadla/poukážka do kníhkupectva/veci využiteľné v kuchyni/orchidey. Už som to konečne naučila celé okolie.

Kvety.

Ja viem ze to neni darcek typu wau ale peniaze a sama si vyberiem kupim. Ked nie tak tak daky sperk, tenisky, kozmetika, ale nie kazdy sa trafi do vkusu alebo jedlo ci vylet dovolenka, potesi ma ale aj cokoladka, malickost, kvety. Nemam rada skor take blbosti co niekto kupuje len aby sa nepovedalo