Aké darčeky venovať k Dňu otcov?
Ahoj, aké darčeky plánujete kupovať/vyrábať ockom vašich detí?(náš ma skoro 2 roky, takže sám nekúpi 😀)
Videla som coffeein balíček, personalizované knihy otec+dieťa (tie sa mi páčili, ale boli iba na pochybných stránkach), na čo ste narazili vy?
ja by som to nechala na dietati nech nieco vytvori s tvojou pomocou napriklad nejake srdiecko z papiera a ty tam potom napises venovanie alebo nalepis na jednu stranu ich spolocnu fotku. Podla mna zbytocne kupovat ked dieta z toho nema rozum co vlastne daruje 😂 so stsrsim dietatom je to samozrejme ine, ked bude vediet nieco vymysliet alebo vybrat v obchode.
@silvia8313
Super nápad, uložím si na neskôr, teraz by sme museli maľovať byť, keby to dostal krpec do ruky 😀
Tie personalizovane knihy su odpad. Maly dostal od kamosov, ani sme ju nedocitali. Radaej kupim kvalitnu knizku a napisem do nej venovanie.
Ja som davala oblubene sladkosti, pohladnicu s odtlackom rucky ako podpis, rovnake tricka star wars pre syna a otca kedze je fanusik, piekla som uz aj kolac, oblubeny obed ktory je ale prplacka takze robim vynimocne, “pustila” ho na pansku jazdu s tym ze na druhy den moze spat kolko potrebuje a ja spacifikujem potomstvo

ahoj, my nic take speci nekupujeme 🙂 skôr to riesime niecim sladkym :D co spolu potom zjedia