Aké dary partner dal za dieťa?
Ahojte, aké dary alebo pozornosti ste dostali od muža za dceru, syna?
@lindayaaa mne nic, asi mu nikto nepovedal, ze to treba. Podla mna su to nejake prezitkove zvyky, u nas v rodine sa taketo nikdy neriesilo.
Mne u mojho muza stacilo, ze nas berie ako svoju rodinu, ze som si nemusela na matersku setrit a polovicu prispievat
ako je to moderne v dnesnych casoch. Nejake prstene a nausnice ako vdaku za dieta mi nikdy neboli treba
Jeho stopercentnú pozornosť... 🤷🏼♀️🤔
Tiez nic, ani som nic necakala. Ved dieta som nedala jemu, bol to nas spolocny darcek.
mame jedno dieťa dostala som prsteň s kameňom ktory sa v ich rodine dedi po generacie , asi tyždeň po porode ked sme prišli domov , povedal krásne slová a dal mi prsteň velmi ma to prekvapilo a dojalo 🙂
Ani som nevedela, že sa niečo také robí. 😁
Kyticu ale som nevedela ani že sa dávajú dary
Nic, rovno som mu povedala, nech nic nekupuje….kupovali sme nove auto koli dietatu a kociku pre mna, to bol dost velky vydavok,…
@lindayaaa nič🙄
Nic....stacila mi jeho pritomnost, absolutna spoluucast, maximalne nasadenie. Ostatne si viem kupit aj sama
Zlate nausnice
Nič som nechcela aj tak mi kúpil zlatý prsteň ( zlato nenosím) a rovnaký mám aj strieborný. Takže som ho odložila a dostane ho dcéra keď bude vhodná doba.
@lindayaaa Za prvú dcéru som dostala od svokry zlaté náušnice 🤷. Kdesi ich mám založené... Akože trochu som čumela, absolútne som tento zvyk, či čo to je nepoznala a nič som od nikoho neočakávala. Pri ďalších dvoch deťoch som nedostala nič. Tiež som akosi nič neočakávala. (Teda nech je o deti doma postarané a nech ma čaká uprataný a na bábätko pripravený byt).
@ivik4 aj ja som dostala zlate nausnice😀
Co si ty kocendova?
Ja som si objednala sama sebe co som chcela..
@lindayaaa manzel mi nakreslil obrazok 😅 Nadherne kresli. O tom, ze sa “patri” dat dar, sme ani jeden nepoculi 😂
@simsalabim no tak toto je originalne 🙂 v nasom okoli sa dava, svagrina bude rodit a brat je uplne v inej dimenzii tak sa ma pytal ze co konkretne. Vedela som ze napr prsten kvety, ale take daco ine.
Tiež od svokry zlaté náušnice, veľmi ma to potešilo, nečakala som to, super sa aj trafila do môjho vkusu, nosím ich odvtedy stále a má pre mňa veľkú hodnotu ❤️ od muža nič, tiež si myslím, že nevedel, že niečo také sa robí 😄 ale on, ako aj iní rodinní príslušníci, mi boli veľkou podporou, čo bol pre mňa najväčší dar.
@lindayaaa nielen originalne, ale poriadne od srdca. Este teraz ma to vie dojat a to ma dcera 25. Nic som od neho necakala- nevedela som, ze by som mala. A on tiez o nejakom dare netusil… bol pri porode a doma dal svoju lasku na papier…
Zlatý prsteň. Nikto mu to nekazal, nikdy o tom nepočul, že sa "za pôrod" niečo dáva, no povedal, že mu to nedalo. Pri dávani darčeku mi povedal krásne slová, ktoré potešili viac ako prsteň
Šperky
Pri dcére náušnice a prívesok,pri synovi retiazku. ☺️
Za porod nic, na prvy den matiek mi kupil zlate nausnice- dospelacku verziu dcerinych prvych nausnic. A dceru kupal prve 3 mesiace len on - najkrajsi darcek.

nikdy mi takto mm nedaroval nič... vždy sám za seba.