icon

Aké mená sa vám páčia pre chlapca?

viki1077
27. jan 2014

Chcela by som sa spýtať aké mená sa vám páčia a aké by ste vybrali alebo aké ste vybrali pre svojho synčeka ??? 🙂

Strana
z4
lenka2077
27. jan 2014

Filipko :D

katy2
27. jan 2014

Pavol - Palko - a uplne ze original... jediny siroko daleko 🙂 nam sa to meno velmi paci

peta268
27. jan 2014

nasi sa volaju Daniel a Oliver, este sa mi paci Michael, Emil, Bruno, Hugo

jaanuska01
27. jan 2014

Samko alebo Oliver 🙂

huginko
27. jan 2014

môj syn sa volá Hugo...u nás dosť ojedinelé meno.zatiaľ... 🙂

katrinka8
27. jan 2014

Tomasko 🙂 A este aj Daniel, Oliver ( @peta268 - tieto sme mali v uzsom vybere 😀), Samuel, Simon (s makcanom)

erijonka
27. jan 2014

Mne sa strašne páči meno Adrián... potom ešte Oliver a Michal alebo ešte aj nad Dominikom sme uvažovali... zatial ešte nevieme čo to bude 🙂

skorvankova
27. jan 2014

Šimon, Oliver, Viliam, Viktor, Michal 🙂

dafinka
Autor odpoveď zmazal
evinaz
27. jan 2014

@erijonka dobrý výber 🙂

leonela666
27. jan 2014

...môj je Dominik, sestrin Leo 🙂

aadulik2110
27. jan 2014

Mne sa vzdy pacili mena Jakub, Lukas a nakoniec mame Ondrejka a ak sa nam teraz narodi chlapec (nechavame sa prekvapit) tak sa bude volat Timotej

charluc
27. jan 2014

synček sa vola Lucas chcela som s mm nejake ine co u nas v okoli nikto nema 🙂 a paci sa mi velmi a este aj Sebastian

viera77
27. jan 2014

pre mna uplne naj meno a v dnesnej dobe "neokukane" Marek a potom je este krasne Matej, ale vela zavisi aj od priezviska, aby cele meno spolu krasne znelo, ved predsa chlapi ho maju na cely zivot 😀

mariankamk
27. jan 2014

Oliver, Adam (brala by som aj Matusa, Alexa aj ine, ale uz mame v rodine a v blizkom okoli a tie prve dve este nie su obsadene) 😅

briketa
27. jan 2014

@viki1077 Mame Neal Kenneth a Liam Daniel. Anglicke priezvisko, prvorodeneho vyberal manzel, najmladsieho ja.

fialka18
27. jan 2014

no hlavne treba myslieť na to, aby sa meno páčilo aj jemu keď príde do dospelého veku, aby ti potom nekričal, čo za meno si mu dala. Nestači aby sa len tebe teraz páčilo, ale on s ním bude žiť 🙂

martinamatko
27. jan 2014

My mame Martina 🙂 este sa mi paci Alex a Lukas, uvidime mozno ked bude dalsie babo 🙂

gab1kaaa
27. jan 2014

Damián 🙂

katkasofi
27. jan 2014

@viki1077 Simone - Vyberala som ja..big problem pri zapisovani do rodneho listu...vraj je jediny na sk 😉
Este sa mi paci Silvio...😉

zuuzika
27. jan 2014

mne a paci Timurko,poznm iba dvoch...

viki1077
autor
27. jan 2014

@aadulik2110 waw trafila si aj mne sa veľmi tieto mená páčia .... len aby nevznikol niaky konflikt kedže ma tu niektoré už poznajú a vedia že ja babatko ešte nemám tak aby sa nečudovali že na čo to potrebujem :D ale kamarátke pomáham vybrať lebo nemá ani najmenšiu šajnu aké dá pre synčeka meno tak som veľmi rada že ste nám pomohli už stačí si len vybrať naozaj krásne mená 🙂 Ďakujeme za inšpiráciu 🙂 ;)

viki1077
autor
27. jan 2014

@katkasofi waw teda musím uznať pekné mená ;)

smario5
27. jan 2014

@viki1077 Matej 😉

daniela076
27. jan 2014

Matej

andrea999
27. jan 2014

ten moj je Andreas Yannick 🙂

skorpionik30
27. jan 2014

ja som teraz tiez tehu pôrod o 2 mesiace a vyberam vyberam a vyberam mam uz doma 2 baby a teraz cakam chlapca, v prvom momente to mal byt Jakub - slovenske a tradicne ale za posledny mesiac sa u nas narodili dvaja tak som to zrusila a vymyslala dalej, pri prehadzovani kalendara mi padol do oka Teodor - Teo co zas cela rodina ofrflala a teraz ma drzi Filip ale viac uz asi nevymyslim mne sa nic nepaci a baby maju kratucke mena Ema a Nela tak nieco k nim neviem tiez by som potrebovala radu 😒

h2
27. jan 2014

Pre mňa je najkrajšie Viliam 🙂 , ale v užšom výbere bol aj Matej a Eduard.

h2
27. jan 2014

@skorpionik30 Ak chceš radu: nevyberaj meno, aby sa hodilo k menám súrodencov, nemá to žiadny význam. A nedaj sa odradiť frflajúcou rodinou, vždy sa nájde niekto, čo Ti ofrfle akékoľvek meno. 😉

skorpionik30
27. jan 2014

a inak z tych menej otrepanych ma este napadlo Maximilian, Simon, Marko, Viktor, Matias ale to vsetko maju kamaratky alebo rodina tak sa nechcem opakovat

Strana
z4