Aké mená sa vám páčia pre chlapca?
Chcela by som sa spýtať aké mená sa vám páčia a aké by ste vybrali alebo aké ste vybrali pre svojho synčeka ??? 🙂
Pavol - Palko - a uplne ze original... jediny siroko daleko 🙂 nam sa to meno velmi paci
nasi sa volaju Daniel a Oliver, este sa mi paci Michael, Emil, Bruno, Hugo
Samko alebo Oliver 🙂
môj syn sa volá Hugo...u nás dosť ojedinelé meno.zatiaľ... 🙂
Mne sa strašne páči meno Adrián... potom ešte Oliver a Michal alebo ešte aj nad Dominikom sme uvažovali... zatial ešte nevieme čo to bude 🙂
Šimon, Oliver, Viliam, Viktor, Michal 🙂
...môj je Dominik, sestrin Leo 🙂
Mne sa vzdy pacili mena Jakub, Lukas a nakoniec mame Ondrejka a ak sa nam teraz narodi chlapec (nechavame sa prekvapit) tak sa bude volat Timotej
synček sa vola Lucas chcela som s mm nejake ine co u nas v okoli nikto nema 🙂 a paci sa mi velmi a este aj Sebastian
pre mna uplne naj meno a v dnesnej dobe "neokukane" Marek a potom je este krasne Matej, ale vela zavisi aj od priezviska, aby cele meno spolu krasne znelo, ved predsa chlapi ho maju na cely zivot 😀
Oliver, Adam (brala by som aj Matusa, Alexa aj ine, ale uz mame v rodine a v blizkom okoli a tie prve dve este nie su obsadene) 😅
no hlavne treba myslieť na to, aby sa meno páčilo aj jemu keď príde do dospelého veku, aby ti potom nekričal, čo za meno si mu dala. Nestači aby sa len tebe teraz páčilo, ale on s ním bude žiť 🙂
My mame Martina 🙂 este sa mi paci Alex a Lukas, uvidime mozno ked bude dalsie babo 🙂
Damián 🙂
mne a paci Timurko,poznm iba dvoch...
@aadulik2110 waw trafila si aj mne sa veľmi tieto mená páčia .... len aby nevznikol niaky konflikt kedže ma tu niektoré už poznajú a vedia že ja babatko ešte nemám tak aby sa nečudovali že na čo to potrebujem :D ale kamarátke pomáham vybrať lebo nemá ani najmenšiu šajnu aké dá pre synčeka meno tak som veľmi rada že ste nám pomohli už stačí si len vybrať naozaj krásne mená 🙂 Ďakujeme za inšpiráciu 🙂 ;)
Matej
ten moj je Andreas Yannick 🙂
ja som teraz tiez tehu pôrod o 2 mesiace a vyberam vyberam a vyberam mam uz doma 2 baby a teraz cakam chlapca, v prvom momente to mal byt Jakub - slovenske a tradicne ale za posledny mesiac sa u nas narodili dvaja tak som to zrusila a vymyslala dalej, pri prehadzovani kalendara mi padol do oka Teodor - Teo co zas cela rodina ofrflala a teraz ma drzi Filip ale viac uz asi nevymyslim mne sa nic nepaci a baby maju kratucke mena Ema a Nela tak nieco k nim neviem tiez by som potrebovala radu 😒
Pre mňa je najkrajšie Viliam 🙂 , ale v užšom výbere bol aj Matej a Eduard.
@skorpionik30 Ak chceš radu: nevyberaj meno, aby sa hodilo k menám súrodencov, nemá to žiadny význam. A nedaj sa odradiť frflajúcou rodinou, vždy sa nájde niekto, čo Ti ofrfle akékoľvek meno. 😉
a inak z tych menej otrepanych ma este napadlo Maximilian, Simon, Marko, Viktor, Matias ale to vsetko maju kamaratky alebo rodina tak sa nechcem opakovat

Filipko :D