Aké mená sa vám páčia pre chlapca?
Chcela by som sa spýtať aké mená sa vám páčia a aké by ste vybrali alebo aké ste vybrali pre svojho synčeka ??? 🙂
@h2 ved ano to mas pravdu ale stale som nenasla to prave meno pre drobca ktore by sa mi tak velmi pacilo ze by mi bolo jedno kto ho ma alebo komu sa nepaci ja neviem preco asi ze to tehu bolo uplne necakane alebo co no neviem 😎
Ja som menom Erika a malý sa volá Erik. Mne sa to meno veľmi páči, lebo sa mu nedá urobiť žiadna zhovadenina a ani zdrobnenina. Síce ho všetci volajú Ejo, lebo keď bol krpec, tak deti nevedeli povedať " r " a hovorili mu Ejik a potom nejako to prešlo na Ejo ale nám to nevadí, lebo aj my s manželom ho tak voláme 😎 A teda nikto sa tak nevolá v našom okolí 😉
A ešte sa mi páči veľmi meno Roman, ale to som synovi dať nemohla, lebo to je jeho priezvisko 😀 Takže mám u syna obe mená, ktoré sa mi páčia 😉
@skorpionik30 aj mňa odhovárali od mena Erik lebo kedysi v našom okolí žil jeden darebák a tak sa volal. Ale to som si povedala, že predsa nezáleží na mene, čo z neho bude, ale na výchove a vykašľala som sa na tie múdre reči. Neboj ono Ti samé to meno padne do oka 😉
@skorpionik30. Krásne mená vždy som chcela Jakubka máme Emmku ale páči sa mi aj Patrik 🙂
@viki1077 Náš synček sa volá Branislav (voláme ho Branko, Braňuško - má 2,5 roka, neviem, dokedy bude oslovenie "Braňuško" tolerovať 😀 ), páči sa mi to meno, v súčasnosti je dosť málo používané. Ešte sa mi veľmi páči meno Tomáš, Daniel, Radoslav, Martin, Michal, Pavol a pekné je aj Janko, Janíčko (Ján ako také je už také dospelácke).
Naše malo byť Dávidko 🙂 ale potom M uvažoval dať meno po sebe , teda Michal 🙂 No je to dievčatko- takže Sarah 😀
mne sa páčia čisto slovenské mená,lebo už teraz sú ojedinelé,máme Martina a Lukáša a ak by som raz mala ešte chlapca,tak by bol Juraj,ale páči sa mi aj Adrián,David a Matúš 😀
Ja mam Tadeáša,pre mna je to najkrajsie meno,dost boli vsetci zarazeni vyberom mena,odhovarala ma cela rodina,ale nedala som sa,je proste moje naj.. Este sa mi paci Šimon..sestra ma Mateja,Adama a Jakuba,subto krasne mena len vemi frekventovane
Mne sa pacia mena - Matej, Richard a Andrej 😉
My cakame chlapceka a bude sa volat Rudolf 🙂 cize Rudino 😀 nikto v okoli taky nie je okrem jeho tatina 😉
My budeme mat chlapca a meno bude po tatinovy a to je dušan 🙂 je to pekne a v dnesnej dobe aj malo pouzivane meno.. Aleee este sa my pacia aj adam ,matúš
My sme mali z chlapcenskych mien vybrate Matej, Jakub, Juraj....
@miselka007 René ja a Rudolf chodivame na golf 🙂 ...mne sa tiez paci Rudo
Ale ja dam tuez po otcovi Tomas,mozno Thomas aby si neotvarái postu jeden druhemu 😀
Samuel Simon- spolu pouzit obe,tak sme to mali vybrate my...ale hovorit po anglicky saimon,ak by bolo treba povedat pekne tak Samko
@happyfrog80 hihi tu reklamu poznam 😀 tak nam sa Rudinko paci a priatel chcel aby bol menom po nom a ja s tym nemam problem.. budem mat doma Rudkov.. a ako mu hovori moja mama- jeho svokra ze Rudko prdko 😀 😀 😀 😝
@h2 by som im dala aby mi niekto ofrflavá meno mojich deti 😀 ,je to moje dieta a ich druhych je prd po tom ake meno dame s muzom.Sme dospeli a nik nam nebude radit
Lukas /bez mäkčeňa/, Nikolas, Viktor, Denis, Mathias
Tomaš, Maroš, Matej,Šimon, Peter,Lukaš Ak by bolo raz druhe babo a bol by to chlapec tak velmi velmi by som chcela Tomaška 😉
@viki1077 my mame Šimona a Matúša. paci sa mi Marek, Tomáš, Lukáš. paci sa mi Martin, Peter, Michal , take normalne mena. V skolke mame teraz asi 10 Jakubkov, co je uz dost vela. nepacia sa mi neslovenske mena, ktorym potom nevedia rodicia a znami, ako ich maju volat, tak bymyslaju sialene odvodeniny. Christian, Mathias, Thomas - preco to nemoze byt Kristián a Matúš, Tomáš?
mne sa pacia mena ako Roman, Patrik, Sebastian, Dominik a Davidko 🙂 ale nevedela by som si z nich jedno vybrat :D
@viki1077 môj je Alexander a voláme ho Alex, Alexík, Ajo, Ajko, Alexko 🙂
ja mam Tomáška po ockovi a volame ho Tominko, Tomčo, ale aj klasické Tomaš je pekne kazdy uz dava kadejake mena ale myslim ze nase slovenske su tiež rovnako pekne a ked sa napasaju k priezvisku🙂
Dominik, Eduard, Samuel, Adam, Jakub.... chalanskych je viac peknych na vyber ako babskych
Mame Janka po ockovi. Volame ho Ňaňo, ale obavam sa, ze akonahle si zacne uvedomovat, ako ho volame, budeme musiet prestat :D Inak mne osobne sa pacia mena Michal, Tomas, Erik....
Radoslav.
Podla mna ako je dieta krstene tak by malo byt aj volane...ziadne zkomoleniny, zdrobneninky, a co ja viem co este.... My mame Filipa a volame ho len Filip, Tak isto cakame babatko, ktoreho budeme volat len Oliver,

@skorpionik30 Na tých sa vykašli tiež. 😀