Aké meno pre dievčatko?
Aké meno mám dať pre dievčatko ? ... Vôbec žiadne sa mi nepáči :/ :(
Ja som chcela vzdy Dianu a zrazu ked som porodila a pytali sa ma na meno povedala som Karolina ;D a to som ani na plane nemala 🙂)))
Ahojky tam my sme mali prvú Magdalénku 🙂 a potom to už bolo jednoduchšie ďalšie mená vyberala Magduška 😉 a to bolo Janka ale tiež najprv chcela Jessicu potom Kačenku. a najmenšia je 3 mesačná Eliška. 🙂
@miushik765 podobne, včera som sa dozvedela , že to bude chlapec. Hmmm, neviem ake meno, už som preala cely kalendár. To co sa páči mne, to sa nepáči manželovi.
my mame Rebeku, a lepsie sme si ani nemohli vybrat. Sedi jej, vystiihuje ju. je taka nasa mala rebelka 😀
mne sa velmi pacilo meno Debora, len u mm to nepreslo
mne sa velmi pacia hebrejske mena, neviem preco, ale tie moderne podla mna su velmi otrepane, v skolke je min 5 Sofii, Emka je tiez skoro kazde 5 te dieta, ale daj take ake sa tebe paci, tvoje dieta to je, kazdemu sa paci ine meno, je to otazka vkusu. najtazsie je asi zhodnut sa s partnerom ale urcite sa najde kompromis
@verunqha23 bronka? :D
debora je pekne, ale co jej budes hovorit debka? :D
@celasapremenim nie debka, preco by? ked sa vola debora tak volat debora , deborka, debbie preco komolit mena? nechapem
Lorina, Karin, Tamara, Chiara, Zara 🙂
@petruska1212 ja by som nechomolila v ziadnom pripade, ale keby si pocula, co kricia ucitelky v skolke na deti, by si padla
im to je jedno, tebe povedia, ze ano, budu ju tak volat, drzia to mesiac dva a potom deti dva krat pocuju inak a uz ju prezyvaju
mne sa tieto mena tvrdsie dokonca pacia osobne
aj tamara sa mi paci
bronislava, tamara, k tomu sa mi paci napr. lenka kludne, aj romana sa mi paci
chalanske, to mam problem, ale taky miro, marek a podobne to jo
mame Tamarku-lepsie meno sme vybrat ani nemohli.. da sa na vsetky sposoby🙂) .. skratene ju volame Tara/ nie ako nadavku ale normalne v beznych situaciach/ .. inak krasne znie aj oficialne Tamara a nie je krajsieho ako ked si mala sama povie Tamarka ..
@petruska1212 poznám Sebastiánu a volali ju Sebka a jedna sa pri rozhovore, že Sebku sa prepočula a pýta sa, že kto má depku?
@mijo53 ohladom vyberu mena myslim si ze je fajn poradit sa tu na MK inspirovat sa ale aj tak rodicia vyberaju co je najblizsie ich srdcu
@verunqha23 pod do skupiny, https://www.modrykonik.sk/group/4103/
...to kricia som samozrejme myslela ze zvolaavajuu ich z dvora tak :D
to aj ja si myslim, ze nase mena nasich deti su tie najkrajsie a cely cas sme s nimi uplne spokojni :D aj deti
@lusynka10 tak snáď nemáte nejaké rýdze slovenské priezvisko 🙂
@peppermint ...dúfam, že naša dcéra či už Melissa, Chloe alebo Chiara nezostane starou dievkou a za priezvisko jej "budúceho manžela " nezodpovedám 😀 😀 😀
Kamila alebo Karolína 🙂
My mame tiež Tamaru ale Tara by som jej nikdy nepovedala 🙂
mne sa páči Alica
Anna, Hana, Greta, Sona, Petra, Sofia, Bea, Tereza, Zlata, Zuzana 🙂
Moje. Erika. A chlapec Risko
Pri mne si to všetky deti vybrali samo. Keď nevieš, nerieš. Buď sa ti môže prisnit, alebo jednoducho ťa len tak nečakane napadne a to bude ono.
Liliana 🙂
Mne sa paci Maxima 🙂.
Lea 🙂
pytat sa na fore takuto otazku. ved ti tu baby vymenuju cely kalendar. Skus si zapnut net a najdi si rozsireny slovensky kalendar, tam urcite nieco najdes. Je tam oooovela viac mien, ako v klasickom kalendary. My mame napr. Stelu a velmi sa mi este paci meno Ester. Aaaa este mas kopec casu na vyber, urcite sa ti niektore zapaci.
@erickatt kludne by som tie vase dve mena tiez dala :D krasne
!!Dominka!! 🙂 každej sa páči niečo iné predsa.

...akoze zober kalendar a zacni listovat😁