icon

Aké meno pre dievčatko?

verunqha23
4. sep 2016

Aké meno mám dať pre dievčatko ? ... Vôbec žiadne sa mi nepáči :/ :(

ninda25
5. sep 2016

...akoze zober kalendar a zacni listovat😁

ika85
6. sep 2016

Ja som chcela vzdy Dianu a zrazu ked som porodila a pytali sa ma na meno povedala som Karolina ;D a to som ani na plane nemala 🙂)))

jancika24
6. sep 2016

Ahojky tam my sme mali prvú Magdalénku 🙂 a potom to už bolo jednoduchšie ďalšie mená vyberala Magduška 😉 a to bolo Janka ale tiež najprv chcela Jessicu potom Kačenku. a najmenšia je 3 mesačná Eliška. 🙂

jarushka1981
6. sep 2016

@miushik765 podobne, včera som sa dozvedela , že to bude chlapec. Hmmm, neviem ake meno, už som preala cely kalendár. To co sa páči mne, to sa nepáči manželovi.

petruska1212
6. sep 2016

my mame Rebeku, a lepsie sme si ani nemohli vybrat. Sedi jej, vystiihuje ju. je taka nasa mala rebelka 😀
mne sa velmi pacilo meno Debora, len u mm to nepreslo
mne sa velmi pacia hebrejske mena, neviem preco, ale tie moderne podla mna su velmi otrepane, v skolke je min 5 Sofii, Emka je tiez skoro kazde 5 te dieta, ale daj take ake sa tebe paci, tvoje dieta to je, kazdemu sa paci ine meno, je to otazka vkusu. najtazsie je asi zhodnut sa s partnerom ale urcite sa najde kompromis

celasapremenim
6. sep 2016

@verunqha23 bronka? :D

debora je pekne, ale co jej budes hovorit debka? :D

petruska1212
6. sep 2016

@celasapremenim nie debka, preco by? ked sa vola debora tak volat debora , deborka, debbie preco komolit mena? nechapem

ivett311
6. sep 2016

Lorina, Karin, Tamara, Chiara, Zara 🙂

mijo53
6. sep 2016

@ivett311 ešte tak Tamara

celasapremenim
6. sep 2016

@petruska1212 ja by som nechomolila v ziadnom pripade, ale keby si pocula, co kricia ucitelky v skolke na deti, by si padla
im to je jedno, tebe povedia, ze ano, budu ju tak volat, drzia to mesiac dva a potom deti dva krat pocuju inak a uz ju prezyvaju
mne sa tieto mena tvrdsie dokonca pacia osobne
aj tamara sa mi paci
bronislava, tamara, k tomu sa mi paci napr. lenka kludne, aj romana sa mi paci
chalanske, to mam problem, ale taky miro, marek a podobne to jo

lenyy
6. sep 2016

mame Tamarku-lepsie meno sme vybrat ani nemohli.. da sa na vsetky sposoby🙂) .. skratene ju volame Tara/ nie ako nadavku ale normalne v beznych situaciach/ .. inak krasne znie aj oficialne Tamara a nie je krajsieho ako ked si mala sama povie Tamarka ..

mijo53
6. sep 2016

@petruska1212 poznám Sebastiánu a volali ju Sebka a jedna sa pri rozhovore, že Sebku sa prepočula a pýta sa, že kto má depku?

mijo53
6. sep 2016

@lenyy no Tara to nie, malá je múdra keď si povie, že Tamarka

petruska1212
6. sep 2016

@mijo53 ohladom vyberu mena myslim si ze je fajn poradit sa tu na MK inspirovat sa ale aj tak rodicia vyberaju co je najblizsie ich srdcu

celasapremenim
6. sep 2016

...to kricia som samozrejme myslela ze zvolaavajuu ich z dvora tak :D
to aj ja si myslim, ze nase mena nasich deti su tie najkrajsie a cely cas sme s nimi uplne spokojni :D aj deti

peppermint
6. sep 2016

@lusynka10 tak snáď nemáte nejaké rýdze slovenské priezvisko 🙂

lusynka10
6. sep 2016

@peppermint ...dúfam, že naša dcéra či už Melissa, Chloe alebo Chiara nezostane starou dievkou a za priezvisko jej "budúceho manžela " nezodpovedám 😀 😀 😀

gir
6. sep 2016

Kamila alebo Karolína 🙂

dominikav123
6. sep 2016

My mame tiež Tamaru ale Tara by som jej nikdy nepovedala 🙂

ajko
6. sep 2016

mne sa páči Alica

valentina5
6. sep 2016

Anna, Hana, Greta, Sona, Petra, Sofia, Bea, Tereza, Zlata, Zuzana 🙂

erickatt
6. sep 2016

Moje. Erika. A chlapec Risko

lela123
6. sep 2016

Pri mne si to všetky deti vybrali samo. Keď nevieš, nerieš. Buď sa ti môže prisnit, alebo jednoducho ťa len tak nečakane napadne a to bude ono.

weronika2
6. sep 2016

Liliana 🙂

diablikovci
6. sep 2016

Mne sa paci Maxima 🙂.

melynda
6. sep 2016

Lea 🙂

alena1808
6. sep 2016

pytat sa na fore takuto otazku. ved ti tu baby vymenuju cely kalendar. Skus si zapnut net a najdi si rozsireny slovensky kalendar, tam urcite nieco najdes. Je tam oooovela viac mien, ako v klasickom kalendary. My mame napr. Stelu a velmi sa mi este paci meno Ester. Aaaa este mas kopec casu na vyber, urcite sa ti niektore zapaci.

celasapremenim
6. sep 2016

@erickatt kludne by som tie vase dve mena tiez dala :D krasne

1radula1
6. sep 2016

!!Dominka!! 🙂 každej sa páči niečo iné predsa.