icon

Aké meno pre dievčatko?

verunqha23
4. sep 2016

Aké meno mám dať pre dievčatko ? ... Vôbec žiadne sa mi nepáči :/ :(

Strana
z5
majka01_74
6. sep 2016

@suzie_17 ja mam Valentínku, ale nie po Tereškovovej, ale po Valentíne Nedobylovej z knihy "Sňatky z rozumu" 🙂

lenyy
7. sep 2016

@mijo53 nam sa pacia kratke a tvrde mena.. na Tara nieje nic zleho, nieje to ako " nadavka" ..a k nej ako k osobnosti sa to hodi🙂

nikky81
7. sep 2016

@diablikovci moja dcéra sa tak volá 🙂, pre mne top meno 😉

mijo53
7. sep 2016

@nikky81 Tamara je pekné, ale Tara ju volať?

mijo53
7. sep 2016

@nikky81 Tamara je pekné, ale Tara ju volať?

elizita
7. sep 2016

@mijo53 manzel tiez chcel Tamaru a ze skratene ju budeme volat Tami... no to sa mne nepacilo, ako mkiekarne, tak mame Hanicku 🙂

misela36
7. sep 2016

Veronika,Alžbetka,Eliška,Alenka,Johanka.Sú moje obľúbené.

mijo53
8. sep 2016

@lusynka10 dnes už staré dievky nie sú iba single

mija51
8. sep 2016

my máme Janku a Anetku 🙂

slzinka23
8. sep 2016

My máme Sáru a Amáliu🙂

levuscik
8. sep 2016

...mne sa zapáčili najnovsie aj také zabudnuté mená ako Viola a Vilma....

ajana1
8. sep 2016

Tak ak bude u nas dievcatko urcite to bude Hanka po mojej babke a nebohej svokre

papywest
8. sep 2016

Keby som mala dievcatko urcite by som ju volala Emma mne sa to meno strasne paci.

monise
8. sep 2016

Pride moment ked ta napadne jedno meno a bude sa ta drzat,tak to je to spravne ktore si babatko vybralo samo a má sa tak volat.U mna to tak prislo.

didamt
8. sep 2016

My máme Ninku...Ninu, Ninočku, Ninozu, Ninušku.. 🙂

drimonna
28. feb 2019

Je veľa pekných mien...Mne sa veľmi páčia aktuálne tieto dievčenské : Klementína/Clementine/Clementina,Karolína/Karla/Kaya,Valentína,Vendulína,Vendelína,Laurélia,Aurélia,Justína/Justýna/Justina,Jazmina/Jasmina/Yasmine,Tamia,Tatiana,Malvína/Malka,Lana,Laina,Kira,Akira,Lina,atď.... Aj mne sa najprv žiadané slovenské ,tak že veľmi pre deti kebyže mám dať nepáčili,zatiaľ kým som nenašla tieto... Páčia sa....hlavne v nejakej kombinácii...napr.Klementína Karolína,Vendulína Valentína...Nie sú celkom slovenské,ale váčšina je aj v slovenskom preklade,ako vidíte....

drimonna
Autor odpoveď zmazal
drimonna
28. feb 2019

@drimonna Väčšinou* Sorry za chyby,ktoré sa mi podarili....Inak,ako sa volá nakoniec?

Strana
z5