icon

Aké originálne dary pre hostí na svadbe?

1. máj 2024

Ahojte pordte prosim co sa hodi dat hostom na svadbu. Mame 45ludi a na nicom sme sice nesetrili ale nevieme ci sa oplati im davat este nieco drahe ak ich dobre pohostime a zabezpecime dost kvalitneho jedla a programu. Niesme zgrlosi a samozrejme dostanu dost kolacikov aj v krabicke no nic ako dar nas nenapada, kedze alkohol sa ani na jednej zo stran moc nedaruva a veci typu magnetky a ine kravinky hosti zo skusenosti tiez nechytaju. Co originalne ste hostom davali vy? 😅😊

Strana
z2
4stanka4
2. máj 2024

Ja som piekla cookies a každý bol osobitne zabalený a bola to vlastne aj menovka. Deťom sme dali malých plyšových medvedíkov 🙂 bolo to pred 8 rokmi

rorino
2. máj 2024

Dostali sme malý ihlicnaty stromček,ale podľa mňa žiadne dary netreba dávať.

greentrees
2. máj 2024

Páči sa mi tic tac pre každého a ešte mini bylinkový cajik

greentrees
2. máj 2024

Stretla som sa aj s tým,že mali na zvlášť stolíku sukulenty a kto chcel si ich zobral na pamiatku

princezna_bosorka
3. máj 2024

my sme davali vino (svadba vo vinnej pivnici), ale z takych konzumnych veci sa zvykne davat malicky med, nejaka drobna sladkost (podla toho, kto ma co dobre poruke), kamoska na jednej svadbe dostala od nevesty rucne robene cestoviny a taliansku rajcinovu omacku s receptom na dorobenie obeda (balenie na dve porcie), mydielko, kupelova bomba.... kamarat, co ma kupelnove studio dal hostom ako darcek maly vreckovy navijaci meter (uz ho mam 10 rokov a stale ho pouzivam).

Ale podla mna to nie je nevyhnutne dat nieco hostom....

valise
10. máj 2024

Ak bude svadba v lete, my sme na jednej dostali vejare 🤷‍♀️. Vyuzila som priamo tam a doteraz ho nosim v lete v kabelke, vyuzivam v lete v mhd alebo v cakarni u lekara.

michellemary
21. máj 2024

Minulý rok v novembri som bola na svadbe kamoške, ktorá mala 40 ľudí, a každý z nich dostal osobný darček. Deti lego, švagriná obľúbený parfém, ja napríklad sadu špeciálnych korenín a valček na cesto, lebo vie, že rada varím. Všetci sa z toho svojho osobného tešili. 🙂

mirkam3
21. máj 2024

@michellemary Wau, tak toto si neviem predstaviť. Jednak to nebude cesta pre ľudí čo kupujú lacné 2 eurové magnetky/mydielka/medovníky, a jednak ja mám problém vybrať napr vianocne darčeky širšej rodine.. predstava, že kupujem personalizovany dar každému hosťovi, by ma zabila 😉. Nehovoriac o úplne zbytočných nákladoch… Ale tak keď to mladomanželom urobilo ich svadobný deň krajší, tak prečo nie..,

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
milanemila
21. máj 2024

My sme mali vino s vlastnymi etiketami a teda tie “sproste magnetky” zavesene na flasi v organzovom vrecusku. Dizajn bolo drevene srdiecko a v nom vypalene, jednoduche bezfarebne.
Takto ja nie som fanusik magnetiek a nemame doma ani jednu, ale vela ludi si aj z dovolenky kupuje, tak sme vybrali to. Komu sa nepacila zahodil a komu ano nechal si na pamiatku, nikdy sa neda trafit do vkusu vsetkym 🤷🏼‍♀️ ked sme boli po navstevach, tak som bola az prekvapena, kolko ludi ma tu nasu na pamiatku na chladnicke 🙂
My sme na jednej svadbe (bola v zime) dostali med a caj, to bolo fajn a zuzitkovali sme to. Podla mna ak vas nic co by sa hodilo nenapadne, tak sa na to vykaslite, ved to nie je povinnost a pises, ze budete mat ako vysluzku uz kolace.

lalilla
21. máj 2024

My sme na ziadnej svadbe nedostali nic okrem vysluzky kolacov a flasku domacej s inicalami. Ani som nikdy nic necakala ze dostanem, pride mi to divne 😀 napr taka magnetka alebo ina blbost je za mna uplna zbytocnost, pacia sa mi napady ze med napr ale ja si myslim jd to vobec nie je potrebne

nedockavka372
21. máj 2024

Dávala som toho veľa 😆 ale najlepší darcek pre žienky boli vejáre 😊 mali sme klímu v sále, ale ocenili to a takisto aj vonku pred sálou sa zišli, bolo horúco aj chlapi sa ovievali 🤣 🙂 a niektoré doteraz vejár majú doma :D
A ku krabičke koláčov sme dávali fľašu vína a vodky

nikasmile
21. máj 2024

Dávali sme na 1 rodinu 1 fľašu Peregu a výslužky. Potešili sa všetci.

Strana
z2