Kedy dať svadobný dar? Sobota alebo nedeľa?
Ahojte. V sobotu je svadba, muž ide za svedka a po sobáši je obed. Budeme tam len my a rodičia. Hostina a oslava bude v nedeľu. Tam budú aj ostatní hostia. Neviem kedy im máme dať dar. Či v sobotu, alebo v nedeľu. Ďakujem za odpoveď.
@aurnae ja osobne by som dala už v sobotu. Príp. by som mala dar pripravený, a podľa toho, ako budú s darom na tom ostatní (rodičia).
Toto je taka neoficialna svadba ze je uplne jedno,kedy
Kedze v sobotu vas bude menej a budete len v uzkom kruhu,bude menej stresu...myslim,ze je to vhodnejsie.
@aurnae predstav si, kedy by pre teba bolo príjemnejšie dostať ten dar, keby si bola na ich mieste a podľa toho sa rozhodni. Maj dar pripravený a keby sa sobotňajšia situácia náhodou ukázala ako nevhodná, dáš v nedeľu.
Ja by som dala v sobotu.neviem si predstaviť že pôjdem do kostola alebo na úrad ,zagragulujem a pôjdem sa najesť a to s prázdniny rukami
Prečo v nedeľu hostina? Aby usporila na alkohole? Lebo piť sa nebude keďže pondelok sa ide do prace.
Prečo v nedeľu hostina? Aby usporila na alkohole? Lebo piť sa nebude keďže pondelok sa ide do prace.
@anonym_22e86e a preco nemoze byt hostina aj bez alkoholu?
My uz posledne roky oslavy a slavnosti len takto 🤣 vzdy je niekto sofer. Tehotna. Dojciaca...
@anonym_22e86e a preco nemoze byt hostina aj bez alkoholu?
My uz posledne roky oslavy a slavnosti len takto 🤣 vzdy je niekto sofer. Tehotna. Dojciaca...
@anonym_7fff22 tehotná a dojciaca si len ty. Takže tvoj muž piť môže. Alebo ho donútis aby nepil ani on, keď ani ty nemôžeš? Tak nemá ani on. Hm. Nuž sú aj také "bosorky"🤣
@anonym_7fff22 tehotná a dojciaca si len ty. Takže tvoj muž piť môže. Alebo ho donútis aby nepil ani on, keď ani ty nemôžeš? Tak nemá ani on. Hm. Nuž sú aj také "bosorky"🤣
@anonym_22e86e tvoj sice prizemny nazor ti neberiem. V nasej rodine siroko daleko nik neholduje alkoholu. A nie je dovod ani na roznych oslavach a akciach.

Myslím že to je jedno 🙂