Aké prstene si ženy želajú na zásnuby?
Mohli by ste mi dať nejaké tipy ženy? Aké sa vám napríklad páčia prstene / poprípade aký je vaš vysnený prsteň? Bol? Viem, že každý ma iný štýl, ale rád si pozriem toho viac.
@pralinka25 Tak ono tych zien je podla mna strasne vela, kde logo je dolezitejsie ako ostatne faktory. Su zeny, ktore su ochotne sa nechat ponizovat, ziju v nestatnych manzelstvach, manzelovu milenku "nevidia" ale hlavne ze Lady Dior zavesena na predlakti a k tomu monogramovy svetrik od LV, kde logo je vidno az do Kosic.
A potom su take, ktore sa "neposeru" zo znaciek. Ja mam tiez rada kvalitu a znacku neriesim. Mam drahe veci, mam lacne veci, ale hlavne su to veci BEZ LOGA.
Co sa tyka prstenov, ja svoje nenosim, muz stratil. Druhu si ani nemieni dat robit, neznasa sperky. Takze v podstate nemame ziaden sperk, co suvisi s manzelstvom, napriek tomu zijeme v ukazkovom manzelstve uz pekne dlhu dobu a cim dalej, tym mame vztah lepsi. Takze nejakeho Cartiera mozem okaslat ja osobne. Kupim si ho sama, ked budem chciet a budem mat cestu vo FR. Teraz mam ine veci na starosti. A ako minimalizmus je najlepsia volba a aj najpraktickejsia. Lebo take tie okaz ale velke kusy sperkov, nech sa na mna nikto nehneva, toto vidim len na cigankach. Uplne idealne prsten na kazdom prste, naramky a zo 5 retiazok s krizikmi a inymi priveskami pokombinovane.
Autor a ty nechapem co vypisujes na forum pre zeny s detmi, kde vacsina zien ma matersku a v tom horsom pripade musia zobronit od manzela aj na vyzivu pre decko. Ako vidis, vacsine je sumafuk aky prsten dostanu. Dlhodoby vztah sa nebuduje na sutri. A ak vam na znackach tak zalezi, nech sa paci bookni predvianocny romanticky pobyt v Parizi, pozriete vianocne trhy a zavedies ju ku Cartierovi ci Chanelovi a slecna si vyberie suter.
Podla mna nejde vobec o cenu. Ked sa zena chce vydat za teba, aj keby bol zdratu vyrobene povie ano .. ked pozera na cenu.... No taku by som nechcel za zenu
@deborahzelenkava no jo sme rozni. ja ani nemam tusenie kolko stal moj. ale to ja nemam tusenie o mnohych veciach co vlastnim a co mi muz kupil. ja sa to sem tam dozviem uplnou nahodou po mnohych rokoch co vlastne mam a len oci vyvalujem a potom sa to bojim nosit.
ja svoje nosim obrucku aj snubak. nezavadzaju mi. su uplne jednoduche a vlastne uz aj hodne opotrebovane. aj som si myslela ze trebars na 20 vyrocie si ich dam "opravit" ale nedam. vlastne sa mi tak pacia pretoze kazdy skrabanec predstavuje vsetky tie roky kedy spolu sme a zatial mam skrabance nastastie len na prstenoch a nie medzi nami.
strasne mi tu bola sympaticka ta odpoved kde baba pisala ze dostala drotik s koralkou. mile romanticke a kreativne. na to ani cartier nema ani Cullinanov diamant. moj muz je z rodiny kde sa na znackach fici a jemu vazne dlho trvalo pochopit ze u mna tym moc nepochodi. dostavam od nich take veci ale som stastna lebo dcera konecne dorastla a mozem jej tie veci posuvat. jej to nevadi 😀 a ja som zas rada ze nasli vyuzitie.
S nevystupenym kamienkom ja som mala s vystupenym a vsade sa mi zachytaval nakoniec mi vyapdol a stratil sa 😔 takze za mna radsej mensie kamienky vsadene do vnutra a za mna zlte zlato pre mna biele posobi ako striebro 🤷 ale zavisi co nosi
prvy som mala biele zlato v strede sutrik okolo male diamantiky, vratila som mu a rozisla sa s nim 🤦
teraz som uz vydata a zasnubny som ani nedostala len sme si povedali ze sa vezmeme a bolo 😁 inak by som si kupila prsten z pana prstenov 😁
Ja mám takýto a vyberala som si ho sama 😀 Pre istotu 😀 Moment prekvapenia som však už nechala na muža 🙂 https://www.sofia.sk/sk/sofia-zlaty-zasnubny-pr...

@deborahzelenkava 😀 tak v podstate mas pravdu. uz len aby bol hlavne dokonalym manzelom a aby nezostalo len pri dokonalom prstene.
inak ja som tiez minimalista a mam rada umenie takze by som si sama za seba vybrala nejaky taky autorsky, biele zlato a drobny kamienok. za mna sa prezentacia lasky velkostou sutra nepocita. nenosila by som taky prsten. a ja ani napriklad nemam rada celkovo znacky. mna by cartierom chlap neoslovil. mojmu muzovi to chvilu trvalo kym to pochopil, takze par takych veci mam aj ja ale nepouzivam. deti aspon budu mat dedicstvo. takze ja vazne nikdy nepochopim otazky tohoto typu. lebo tisic ludi milion chuti.