icon

Aké šaty pre mamu na prvé sväté prijímanie?

4. máj 2026

Dobrý deň aký outfit je vhodný pre mamu na 1 sväté?

anonym_025a32
4. máj 2026

Ja som objednala z temu taketo za 14e 😂

parvinka0001
4. máj 2026

Za mňa nie . Keby že sú po kolená len ok ale dlhé nie

anonym_eb6ab9
4. máj 2026

@anonym_autor určite nie žiadne dlhé. Keby mali midi dľžku, boli by ok.

biba_18
4. máj 2026

všetko čo som videla z temu bolo 🤢 takže pozri niečo doma …
ale čo sa hodí? nevieme aký si typ, ani aký máš vkus…
niečo okolo kolien a bez výstrihu a zakryté ramená…
švagriná bola myslím v čiernych nohaviciach a kvetovanej blúzke…

michaela329
4. máj 2026

Tak my ideme v nohaviciach, ja mám kostým v baby blue farbe. Toto je typ šiat na svadbu alebo ples (ku kvalite sa nejdem vyjadrovať).

anonym_01e612
4. máj 2026
@anonym_025a32

@anonym_025a32 určite nie, daj si radšej nohavice a blúzku

amalka07
4. máj 2026

@anonym_025a32 podľa mňa vedia vyzerať veľmi pekne. U nás by si za takéto dala 80 eur. Za tých 14 aj keby ich neoblečieš tak to je fajn kúpa ale hneď by som ich nezatracovala. Ak by si chcela kratšie stále sa dajú aj skrátiť ale prídu mi veľmi pekné. Mne naopak chýba to, že mamičky už na takéto udalosti chodia veľmi málo vyobliekané. Ja som ten typ, že vždy by som chodila čo najviac elegantne (samozrejme vrámci toho ako sa ro na danú udalosť hodí)

amalka07
4. máj 2026

@anonym_autor vedela by si trocha bližšie popísať svoju postavu a vkus? Tak ti budeme vedieť ľahšie a lepšie poradiť

anonym_09fe54
4. máj 2026

Mala som pripravene toto. Akurat ale boty som mala nakoniec klasicke bezove lodicky so zatvorenou spickou, nie tie sandale. Mali sme dost chladno, preto aj hrube sako.
Tie saty, co su vyssie, sa podla mna nehodia. Ale boli tam aj maminky v takychto podobnych satach.

joesvk
4. máj 2026

Podľa mňa dlhé nie.
Skôr puzdrové alebo s áčkovou sukňou.
Napr.

biba_18
4. máj 2026

@anonym_09fe54 toto je veľmi pekné

ivicatolic
4. máj 2026
@anonym_025a32

@anonym_025a32 mamička má koľko rokov?

ivicatolic
4. máj 2026
@anonym_09fe54

Mala som pripravene toto. Akurat ale boty som mala nakoniec klasicke bezove lodicky so zatvorenou spickou, nie tie sandale. Mali sme dost chladno, preto aj hrube sako.
Tie saty, co su vyssie, sa podla mna nehodia. Ale boli tam aj maminky v takychto podobnych satach.

@anonym_09fe54 veľmi slušivé 😊👍👍👍

anonym_025a32
Včera o 07:38
@ivicatolic

@anonym_025a32 mamička má koľko rokov?

@ivicatolic mamicka ma 36 rokov. saty prisli a su velmi milym prekvapenim ziadna krivo usita umelina. keby viseli v butiku bez problemov by som za ne dala aj 60-70e ja kratke saty zasadne nenosim.. prekrytie ramien do kostola je viac ako ziaduce takze uz nemusim riesit sako.saty mi sedia aj sa mi naozaj pacia.bluzku a nohavice nosim takmer denne do obsluhy na rajon to pre mna nie je slavnostne oblecenie..nakoniec pravdepodobne stravim viac casu pred kostolom s mladsou nez v lavici v kostole.. bezne u nas nosia baby (mamy) dlhe sukne aj dlhe saty na krst birmovku aj prijimanie..