Sú tieto šaty vhodné na prvé sväté prijímanie?
Su pekne, vzala by som si ich, ale mne by bola zima. Musela by som si vziat kabat navrch. A saty by nevynikli
nie, majú holé časti tela, do kostola nevhodné. Ale ak si na to niečo dáš alebo nejdeš do kostola, tak OK.
Nie
Kazdy veriaci, co chodi do kostola vie, ako sa ma obliect. A prve svate prijimanie nie je vynimka.
Toto nie su ziadne decentne saty, ani vhodne na takuto prilezitost. Tie vyrezy po bokoch sa do kostola nehodia, tak isto styl tych siat.
Ano, kazdy si moze obliect co uzna za vhodne, aj suknu a bluzku. Dnes sa z prijimania stala pomaly modna prehliadka.
Kazdy veriaci, co chodi do kostola vie, ako sa ma obliect. A prve svate prijimanie nie je vynimka.
Toto nie su ziadne decentne saty, ani vhodne na takuto prilezitost. Tie vyrezy po bokoch sa do kostola nehodia, tak isto styl tych siat.
Ano, kazdy si moze obliect co uzna za vhodne, aj suknu a bluzku. Dnes sa z prijimania stala pomaly modna prehliadka.
@muchotrafka298 Tiez mi napadlo, ze toto bude dalsia formalita a o ziadnu vieru tu nejde. Pani matka ocividne do kostola este nepachla, ked si chce taketo daco obliect🤦♀️
Tak su pekne, ako farba a tak, akoze chapem, ze kazda chce byt jedinecna, ale treba trosku respektovat nejake pravidla....a potom aj tak to nezmenime, lebo minule tu bola diskusia kde tiez sa jasne povedalo autorke ze saty co si vybrala nelichotia jej postave a aj tak tak si ich tvrdohlavo objednala a trva si na svojom...takze uplne zbytocna otazka....ja len tolko, daj si ich za predpokladu ze mas takuto krasnu postavu ako modelka (umelo vytvorena fotka), lebo inak bude brucho vidno, tu musis mat aj pekny zadok, aby to vyzeralo aj pekne zo zadu a hlavne pas, aby ti to tam "nevytekalo", inak to bude posobit dost komicky a nevkusne...a teraz pride ze je tam sietka telovej farba...ano aj vtedy potrebujes mat doslova dokonalu postav aj do takych siat
autorka sa pýtala na názor šiat, nie na posudzovanie jej viery, to naozaj , v každej diskusii , ženy musíte si netaktne rypnúť? Je to jej osobná vec, tak to sa kresťania nesprávajú...
@anonym_autor štay sú krásne , ale áno väčšinou sa odporúča nemať holé časti tela, nie je to striktne zakázané, ale asi by som pozrela ešte niečo, inak sú krásne.
hole vyrezy absolutne nevhodne, nikam. Ešte tipujem že chrbat drzia pokope len snurky
Saty su krasne, vhodne aj na spolocenske prilezitosti ako oslava narodenin, svadba a pod., ale nie do kostola.
autorka sa pýtala na názor šiat, nie na posudzovanie jej viery, to naozaj , v každej diskusii , ženy musíte si netaktne rypnúť? Je to jej osobná vec, tak to sa kresťania nesprávajú...
@anonym_autor štay sú krásne , ale áno väčšinou sa odporúča nemať holé časti tela, nie je to striktne zakázané, ale asi by som pozrela ešte niečo, inak sú krásne.
@felycity otázka znie - sú tieto šaty vhodné na prijímanie?.... ešte raz odpoveď - nie, nie sú
Su pekne, vzala by som si ich, ale mne by bola zima. Musela by som si vziat kabat navrch. A saty by nevynikli
@lasona v juni? Kabat???
@muchotrafka298 podľa mňa tie šaty, ak by nemali tie výrezy by boli vhodné aj na 1.sv. prijímanie.
@muchotrafka298 Tiez mi napadlo, ze toto bude dalsia formalita a o ziadnu vieru tu nejde. Pani matka ocividne do kostola este nepachla, ked si chce taketo daco obliect🤦♀️
@anonym_5f8ee6 no inak hej, normalne bezne saty alebo slusne nohavice s bluzkou, co bezne nosim v nedelu do kostola, akoze naco cirkusy okolo toho? Ja som dokonca na synovom prijimani mala upletove saty z Bonprix, prestrihnute na prsiach, take prekrizene, aby som mohla dojcit babatko a bezne ich nosim, ked sa otepli. Tu to v kuse tieto otazky, ale tak ked nechodia do kostola, nevedia...😒.
Tieto saty su vhodne skor na svadbu, oslavu.
Za mna nemusi byt ani midi dlzka, kludne po kolena, ak su na ramienka, tak prekryt plecia, nie velky vystrih a kludne aj letne saty, bude teplo. Ale nie zbytocne precackane a poodhalovane kde co. I ked, mne sa patentky urvali a dekolt mi zakryvala iba mala dcera, keby mi spala v kociku, tak sa od hanby prepadnem, sa mi to otvaralo 🤣.
Krásne sú, zober ich. Farárovi to isté vadiť nebude, leda dedinskym klebetniciam ktore na také šaty nemajú figuru
@anonym_autor nie, tak isto ako sa do kostola nechodí v crop tope či s odhaleným chrbtom. Bez tých výrezov by boli v pohode a nie, nie je to preto, že na ne nemáme figúru :D :D :D
Tu sa casto zeny pytaju, co si maju obliect. Co by robili bez Modreho konika? Nie, taketo saty nie su vhodne do kostola, nech ma ta zena akukolvek postavu. Nehovoriac o tom, ze tento strih a material neodpusti ani gram nadbytocneho tuku. Nie kazdy odev sa hodi na kazdu prilezitost, teda jeden ano a to su tzv. male cierne saty.
@felycity otázka znie - sú tieto šaty vhodné na prijímanie?.... ešte raz odpoveď - nie, nie sú
@ivicatolic teba som nechtiac označila - ospravedlňujem sa chcela som označiť baby, kde posudzujú vieru autorky - so šatami súhlasím , preto som to zmazala, pod tebou príspevok bol o posudzovaní viery..
@anonym_autor sú nádherné a za mňa si ich určite zober.
@anonym_autor saty su velmi pekne ale kedze maju tie vyrezy, tak do kostola nie su vhodne. ak by si si dala na to nejaky kardigan alebo sako, ktore to zakryje, tak ok ale zrejme sa tie rukavy potom pokrcia a na oslave uz to nebude vyzerat dobre. alebo si pod saty daj nejake body priblizne v tej farbe a potom v restauracii na wc vyzlecies. ja viem, trosku komplikovane. saty, ak mas na ne postavu, sa urcite hodia na nejake oslavy, na svadbu ale do kostola za mna nie.
Vážne vám vadia tie mini otvory? Ledva som si ich všimla, viac by vadil odhalený hrudník po pupok. Kľudne si ich vezmi.
ja by som si ich vzala. tie otvory vobec nie su nejake do oci bijuce a nevhodne podla mna.
@lasona v juni? Kabat???
@anonym_6fcaa4 v starých kostoloch je aj v auguste zima, hrubé múry, už sa mi neraz stalo, že vonku 30 stupňov a ja som v kostole drkotala zubami, a mala som aj sveter alebo ľahkú bundu na sebe😉
@anonym_autor do kostola sa chodí modliť a nie predvádzať.

Sú krásne, ale ja osobne by som si ich do kostola nevzala. Keby ešte so sakom, ale zas tie rukávy by sa zrejme pokrčili....