Ako budete tráviť Silvester?
Ahojte no čo ?🙂 zaujímalo by ma kto plánujete Silvester doma s väčšou rodinou , alebo doma len s partnerom, Silvester v meste , na chate , silvestrovský program na nejakom napr.hoteli , alebo ?
Hľadám inšpiráciu a trochu aj pre zaujímavosť , na akom mieste sa dá osláviť vstup do nového roka .
Tento rok vynimocne nepracujeme ani 24.12, ani 25.12, ani 31.12., a ani 1.1., takze vsetky tieto dni budem s radostou doma, s muzom, dcerami a vnuckou. Ked prides do uciteho veku, tak to je to, co ta naplña stastim a uzijes si to lepsie ako na nejakej zabave
Uz druhy rok doma,v klude,dufam zdravy.🙂
Budem na najlepšom mieste na svete.Doma.S najlepšími ľuďmi na svete.S mojou rodinou,deťmi a mužom.Budeme jesť chlebíčky,piť nealko šampanské celý deň a hrať všetky spoločenské hry doradu.Absolutny veget
Ako kazdy rok - na lyzovacke. Po lyzovacke male obcerstvenie a podla toho ako sme v ten lyzovali, bud sme tak unaveni, ze polnoci ani “nedozijeme” alebo s velkou namahou si pripijeme a zalahneme😁ziadne velke oslavy, vystipani pod dekou ako kto vydrzi. Neriesime - proste kazdemu jak je libo😉
Ja ho strávim s dvoma dcérami a manželom doma starší synovia ti budú s priateľmi niekde vonku
@terina25 môžem ísť s vami? 😄😄
@brian007 áno bola som, ten ohňostroj je krásny. A bez poplatku 🎋.
@bielasovicka kludne pod 😀
V Dubaji🌆
@bielasovicka no super ...tak dik za info 😉
Cez deň v robote, po robote nasadáme do auta a ideme do hor. Čakajú nás horúce pramene a lyžovačka.

@marcellka32 v hlave som mala krasne veci, ver ze kazdy ro dufam ze bude dobry a snazila som sa mysliet pozivitne zial tento rok sa vyvinul inac a ja sa uz modlim len za to zdravie.