Ako by ste reagovali, keby dostanete k narodeninám používaný darček?
Baby ako by ste reagovali keby vám dá kamarátka k narodeninám používanú kozmetiku-nie len odskúšanu ale normálne 3/4mimute..bohatá ,kamarátka.necakam dar (aby bolo jasné)ale v tomto prípade si myslím že je lepšie dať len čokoládu a bola to lacná kozmetika z drogérie ,žiadny 200e krém na tvár že ešte aj 1/4 čo zostala by mala nejaku hodnotu 🤷 trošku sa ma to dotklo alebo som len nevďačná ?
Dopouzivat ti to mohla ponuknut, ale urcite nie tak, ako to urobila. Ako pre nejaku chuderu 😨 Mali ste urcite aj ine prilezitosti, kedy sa to dalo riesit, ked uz teda nechce vyhadzovat. A kedze nechces vyhadzovat istotne ani ty 😉 a ste super kamosky, tak jej ten kremik vrat naspat s nejakym prislusnym komentarom.
Hlavne si nepytaj cokoladu ako darcek do buducna. Okrem pozarucnej doby mozes vyfasovat aj par nalamanych kuskov v odtrhnutom alobale, ako sa to stalo uz aj nam 😂
A je to určite tvoja kamarátka? Či len známa? Ak kamarátka, porozprávala by som sa s ňou. Ak známa, kašľať na to. Ale urobila by som si podľa toho na ňu názor.
Hodila by som jej ho do hlavy 😄 bežne si s kamoškami niečo vymeníme na dopouzivanie ako kvázi tester, ale nikdy nie ako hlavný dar k sviatku 🤦♀️
to sa ani neda povazovat za darcek, jednak kozmetika moze byt kontaminovana, nevhodna pre tip pleti, radsej nedarovat nic ako toto
ak to takto povedala " kde je na 3pouzia z celého balenia (ak nepreháňam),normálna veľkosť čo mi aj povedala že mi želá všetko najlepšie a nech dopouzivam .." tak je to vyslovene zakernost a drzost
To co je za krepotinku? Ja si štandardne nedávam pozor na ústa, asi by som jej povedala co si myslim a neozvali sa jej asi uz nikdy. Neviem prečo toto ludia robia, co jej behá hlavou ked to považuje za Dobry nápad.
Ved prave pre to majú na také veci love...🤣akoze sila to je...ze sa nehanbí...
Ja by som jej slušne povedala, ze co to ma znamenať??a asi dlhu dobu sa s nou nebavila...ked este vobec ....tito je kamoska?ani cloveku v núdzi sa nepatri davat použitu kozmetiku preboha..
Autorka,
a to ti dala normalne ako darcek?
alebo len tam mimo vsetkeho ze "pocuj, mam otvoreny krem ale nesedi mi, nechces?"
@zmrzlinka2021 darček normálne
Je to absolutne nevhodne,nezdvorile a ukazka toho,co pre "kamaratku" znamenas.
Keď ste kamošky tak by som sa jej opýtala či jej ten krém nesadol, keď ho najprv používala a potom ho dala tebe…
Moja kamarátka mi pravidelne dala k sviatku kozmetiku po záruke. Synovi, ktorý mal vtedy rok, dala ako darček trenky síce s visačkou, ale na 10rokov (po jej synovi, čo nepoužil), alebo plysak používaný. Mňa to veľmi mrzelo, lebo ja som sa vždy s darčekom pre ňu a jej syna vyhrala.
Nakoniec mi prešla trpezlivosť a sekla som s tým, narovinu jej to povedala.... A odvtedy sviatky neriešime. 🤷♀️
Bohatá a šetrná... tak to býva 😁

Si si istá že ona z toho použila ?
Mne sa raz stalo že kupila som v drogerke puder a polovica z toho chýbala. Zobrala som to naspäť, lebo mi to nedalo. Asi to tam niekto otvoril a poškodil a ja som to zobrala a nevšimla si to az doma.
Zisti …možno nie ona je na vine…