icon

Ako by ste reagovali, keby dostanete k narodeninám používaný darček?

6. jan 2022

Baby ako by ste reagovali keby vám dá kamarátka k narodeninám používanú kozmetiku-nie len odskúšanu ale normálne 3/4mimute..bohatá ,kamarátka.necakam dar (aby bolo jasné)ale v tomto prípade si myslím že je lepšie dať len čokoládu a bola to lacná kozmetika z drogérie ,žiadny 200e krém na tvár že ešte aj 1/4 čo zostala by mala nejaku hodnotu 🤷 trošku sa ma to dotklo alebo som len nevďačná ?

Strana
z3
ingush616
6. jan 2022

Si si istá že ona z toho použila ?
Mne sa raz stalo že kupila som v drogerke puder a polovica z toho chýbala. Zobrala som to naspäť, lebo mi to nedalo. Asi to tam niekto otvoril a poškodil a ja som to zobrala a nevšimla si to az doma.
Zisti …možno nie ona je na vine…

julka828
6. jan 2022

@ingush616 autorka uz asi 3x pisala ze jej vyslovene povedala nech to DOPOUZIVA tak tazko to bolo omylom

lintu
6. jan 2022

Dopouzivat ti to mohla ponuknut, ale urcite nie tak, ako to urobila. Ako pre nejaku chuderu 😨 Mali ste urcite aj ine prilezitosti, kedy sa to dalo riesit, ked uz teda nechce vyhadzovat. A kedze nechces vyhadzovat istotne ani ty 😉 a ste super kamosky, tak jej ten kremik vrat naspat s nejakym prislusnym komentarom.

Hlavne si nepytaj cokoladu ako darcek do buducna. Okrem pozarucnej doby mozes vyfasovat aj par nalamanych kuskov v odtrhnutom alobale, ako sa to stalo uz aj nam 😂

ingush616
6. jan 2022

@julka828 áno už vidim

zuzliq
6. jan 2022

A je to určite tvoja kamarátka? Či len známa? Ak kamarátka, porozprávala by som sa s ňou. Ak známa, kašľať na to. Ale urobila by som si podľa toho na ňu názor.

jenny224
6. jan 2022

Hodila by som jej ho do hlavy 😄 bežne si s kamoškami niečo vymeníme na dopouzivanie ako kvázi tester, ale nikdy nie ako hlavný dar k sviatku 🤦‍♀️

zuzana76
6. jan 2022

to sa ani neda povazovat za darcek, jednak kozmetika moze byt kontaminovana, nevhodna pre tip pleti, radsej nedarovat nic ako toto

zuzana76
6. jan 2022

ak to takto povedala " kde je na 3pouzia z celého balenia (ak nepreháňam),normálna veľkosť čo mi aj povedala že mi želá všetko najlepšie a nech dopouzivam .." tak je to vyslovene zakernost a drzost

sasanka605
6. jan 2022

To co je za krepotinku? Ja si štandardne nedávam pozor na ústa, asi by som jej povedala co si myslim a neozvali sa jej asi uz nikdy. Neviem prečo toto ludia robia, co jej behá hlavou ked to považuje za Dobry nápad.

ariana_30
6. jan 2022

Ved prave pre to majú na také veci love...🤣akoze sila to je...ze sa nehanbí...
Ja by som jej slušne povedala, ze co to ma znamenať??a asi dlhu dobu sa s nou nebavila...ked este vobec ....tito je kamoska?ani cloveku v núdzi sa nepatri davat použitu kozmetiku preboha..

zmrzlinka2021
6. jan 2022

Autorka,

a to ti dala normalne ako darcek?
alebo len tam mimo vsetkeho ze "pocuj, mam otvoreny krem ale nesedi mi, nechces?"

autor
6. jan 2022

@zmrzlinka2021 darček normálne

maminkadeticiek
6. jan 2022

Je to absolutne nevhodne,nezdvorile a ukazka toho,co pre "kamaratku" znamenas.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
6. jan 2022

Keď ste kamošky tak by som sa jej opýtala či jej ten krém nesadol, keď ho najprv používala a potom ho dala tebe…

lusanko
6. jan 2022

Moja kamarátka mi pravidelne dala k sviatku kozmetiku po záruke. Synovi, ktorý mal vtedy rok, dala ako darček trenky síce s visačkou, ale na 10rokov (po jej synovi, čo nepoužil), alebo plysak používaný. Mňa to veľmi mrzelo, lebo ja som sa vždy s darčekom pre ňu a jej syna vyhrala.
Nakoniec mi prešla trpezlivosť a sekla som s tým, narovinu jej to povedala.... A odvtedy sviatky neriešime. 🤷‍♀️

daniela2202
10. jan 2022

Bohatá a šetrná... tak to býva 😁

Strana
z3