icon

Ako by ste reagovali na darček pre bývalú?

dejzy10
2. dec 2024

Ahojte ako by ste reagovali keby zistíte že ste dostali darček Od priateľa ktorý predtým dal svojej bývalej? On nevie o tom že ja to viem. Ale chcem mu to povedať ,pretože chcem vedieť aká bude jeho reakcia a dôvod prečo to urobil ale možno sa len zbytočne Nad tým moc zamýšľam ,neviem

Strana
z2
biba_18
2. dec 2024

inak to vracanie darov je také infantilné že až…

ivik4
2. dec 2024

@sisska96 darcek adekvatny veku bude v poriadku 🙃

elviku11
2. dec 2024

@dejzy10 keď je ten plyšák u neterky, tak by som ho tam aj nechala. Nech sa aspoň malá pohrá... Nebrala by som jej ho.
ale jemu by som vyčistila žalúdok

mondolina
2. dec 2024

@dejzy10
a k čomu si ho dostala, k akému sviatku?

dejzy10
autor
2. dec 2024

@gribka1 šla som si z jeho starého mobilu postahovat naše spoločne fotky a keďže už tam veľa fotiek nemal tak som si to všimla

dejzy10
autor
2. dec 2024

@mondolina len tak.. vtedy sme spolu len začínali “randiť”

viestta
2. dec 2024

@dejzy10 neries plysaka, to malichernost, ktora mu asi ani nedocbakla, obzvlast ked si toho plysaka este aj posunula dalej, tak by bolo trapne vytahovat to a riesit. Su dolezitejsie veci ako pouzity plysak, na tie sa sustred.

sissy27
2. dec 2024

@dejzy10 no, mne by vadila ta recyklacia po exke - ci uz by to bol plysak alebo zlate rolexky. To nema 20€ na noveho plysaka??

gribka1
2. dec 2024

@dejzy10 Asi by som sa ho opýtala, že si si všimla plyšáka, či iného už v obchode nemali. Trošku s humorom. Len kvôli odsledovaniu jeho reakcie.

janinah
2. dec 2024

Toho sa drž.spirovlivy typ.A stavím sa.ze si vôbec nepamätá putovnu históriu konkrétneho plyšaka.
Nerieš.ono sa to všetko nejako vývinie.

bystrozraky
2. dec 2024

@dejzy10 Co ak ma toho plysaka rad a len sa za to hanbi 🙂 Spytaj sa ho. Alebo si povedal, vsak ak o tom nevie, tak v tomto plysaku su rovnake molekuly ako v novom. Nejake nase "pocity vlastnictva" nic s molekulami plyasaka nic nerobia (to je extremne muzska logika). A samozrejme, ze je aj tretia moznost ;)

sisska96
3. dec 2024

Tak chcel si ušetriť peniaze :D
Budú aj väčšie problémy, neboj sa

Strana
z2