icon

Ako chápete Valentín?

lienocka128
14. feb 2022

ako chápete Valentín? ja som to brala ako sviatok zamilovanych.... mm mi kupil ruzu aj svokre.... keby bol MDZ tak nepoviem ani slovo, no teraz mi to pripada divne....

Strana
z2
h2
14. feb 2022

@lienocka128 A preto by nemal ani kúpiť mame na Valentína?

bosorka2302
14. feb 2022

Inak muz sa trosku fucal ze ma to byt jeho sviatok nechape ze preco som aj detom kupila😃 ze na to je den deti🙄 ale rychlo ho to preslo

diamond007
14. feb 2022

@lienocka128 keď budeš mať syna a dostaneš kvet, tak mu ho vrátiš?
Môj muž kupuje kvety na sviatky aj mame, svokor to nerieši nikdy tak jej to kompenzujú synovia lebo vedia že kvety má strašne rada. Je jedno či je Valentín alebo všedný deň

lienocka128
autor
14. feb 2022

@patka06 ani ja z toho nerobim problem, ani som mu na to nic nepovedala.... len tak sa pytam....

lienocka128
autor
14. feb 2022

@belllinka nic ma na to nesere, nerobim cirkus.... len som sa nad tym zamyslela.... ze ako to beru ostatní

jana_eyre_2
14. feb 2022

Valentín chápem ako deň keď dáš maličkosť niekomu koho máš rada.. môj muž kúpi kvety aj máme, nevidím na tom nič zle, ona sa poteší.. muža už nemá, myslím že každá mama bude rada ak si na ňu deti spomenú a prejavia jej lásku aj kvetmi.. a dokonca to pripomeniem mužovi ja keď pôjde za ňou 😉 ja som kúpila maličkosť aj deťom aj mužovi.. valentínky som dostala tiež od deti a od muza kvety.. nerobíme oslavu, len navzájom si radosť.. a dokonca som doniesla lizatka aj deťom kamarátky a povedala som že to je na Valentína, snáď som neurobila nič zle..

lienocka128
autor
14. feb 2022

@viestta
@andreatytler ziaden big problem nerobim,,,, ani som sa ho na to nepytala..... ani nezriarlim..... len som sa opýtala ako to beriete vy.... ja som s tym uplne v pohode

diewcatqoo
14. feb 2022

Ked sme boli decka, tak kazdy rok na valentina otec doniesol kvety mame a my deti sme dostali cokoladku. Zaroven sme dali nejaku valentinku aj my rodicom, bud nieco vyrobene alebo ked sme boli vacsi, tak tiez nejaku sladkost.
Teraz mam svoju rodinu a rodicov daleko. My s manzelom si na valentina kazdy rok kupujeme valentinsky sushi set a synovi davame tiez cokoladku. Syn nam vyrobi obom srdiecka z papiera. Rodicom volam a poprajem im pekneho valentina.
Keby som byvala blizko rodicov, kupim im sladkost. Tak isto keby chlap kupil nieco rodicom, prislo by mi to uplne ok.

petamich
14. feb 2022

mna osobne velmi tesi, ze moj manzel mysli aj na svoju mamu a keby dnes so svokrou sme, tak jej ten kvet kupi (rovnako ako na MDZ a MDD) a presne takto chcem ja vychovat svojho syna 😃 rovnako ako som dnes ja kupila muzovi flasu whisky a drobcovi svetrik (kedze ma 7M), lebo ich oboch lubim a raz sa potesim, ked moj syn mi donesie cokoladu a ked si najde zivotneho partnera, ktory sa z toho bude tesit tiez ❤️

mikadooo
14. feb 2022

@lienocka128 ja som kúpila mužovi aj deťom drobnosť. Keď budú deti dospelé, asi im nebudem kupovať na Valentína nič, ale ešte čakám, čo vymyslí svokra 😂. Ona ľúbi dávať darčeky, takže myslím, že si ani túto príležitosť nenechá ujsť

viestta
Odpoveď bola odstránená
tykat
14. feb 2022

...ked zomrel otec, tak mladsia sestra este byvala s mamou a davali si navzajom. Sestra nemala priatela, mamka tiez nikoho. Mne to pride pekne, kto chce moze vyjadrit ze niekoho lubi. ❤
My si tiez doma davame. Ale napr muz dava len mne, ja davam aj detom, kupim 3 srdiecka. Deti nedavaju nikomu a srdieckam sa potesia.
Ak by syn dal v buducnosti zene a mne nie vobec by ma to nemrzelo, ak by dal aj mne tak by ma potesilo.
A mamka kym zila tak nam aj so sestrou davala na MDD drobnost, ze sme stale jej deti 🤗

kamenica_
14. feb 2022

V škôlke deti oslavujú Valentína, v práci sme mávali zvyk, že sme na Valentína písali kolegom odkaz typu “vážim si na tebe” (anonymne), na Valentína odjakživa (odkedy sa oslavuje na Slovensku, haha) sme si ja s maminou vzájomne kúpili nejakú drobnosť typu červený lak na nechty alebo čokoládové srdiečko. Valentína beriem ako príležitosť povedať niekomu “mám ťa rád / rada” a rozhodne to nemusí byť ľúbostný vzťah. Robím to aj cez rok, a urobím to teda ešte o jeden krát viac aj dnes, poprajem krásneho Valentína mužovi (aj s pozornosťou a koláčikom), deťom, mame, aj bratom zaželám ❤️ A vôbec mi nevadí, keď manžel kúpi čokoládu svokre alebo kvietok. Práve naopak, som rada, že to tak vníma.

lindous
14. feb 2022

Ja to neberiem až tak ako deň zamilovaných, ale deň oslavy lásky, akejkoľvek... Partnerskej, rodinnej, priateľskej, k sebe samému... Darček som síce dávala iba partnerovi, ale pekného Valentína, som popriala aj kolegyniam v práci a otvorili sme si čokoládu...prikláňam sa k žienkam, ktorým príde pekné, že si spomenul aj na mamu, pokiaľ to nepreháňa aj v iné dni

lucpro1
14. feb 2022

neviem, pre nas je toto sviatok, ktory nejako prilis neprezivame, kazdy to vnima inak, ale mne teda to moc nehovori. Nejaku malickost si dame, ale neriesim, ci som dostala cokoladu, pusu alebo co. Pre mna je podstatne to ako sa k sebe spravame cely rok. A uplne by mi bolo jedno keby drahy kupil aj mame kvetinu alebo co. Ved to je jeho vec.

helus888
14. feb 2022

@lienocka128 ja to beriem ako sviatok zamilovaných takže by som tiež nechápala keby dá mm kvet aj svokre . Nikto mu nezakazuje aby na ňu nemyslel ale na to sú iné sviatky MDZ alebo deň matiek.. to s prepacenim bude sa na Valentína mm milovať somnou tak o hodinu neskôr pôjde zaklopať aj svokre? Je to sviatok ZAMILOVANYCH muž má milovať teba . Môj názor

marca12
14. feb 2022

@lienocka128 Valentin je sviatok zamilovanych,ale mnohi ludia ho beru ako roznorodu lásku,cize obdaruvaju aj rodicov a pribuznych. Nevidim na tom nic zle. Snad neziarlis na svokru. Co je na tom,ze jej dal kyticu? Mama sa potesila a to je najdolezitejsie. Ze ty s tym mas problem,je len tvoj problem. Hnevat sa na muza,ze potesi vlastnu mamu? Hlava mi to neberie.

lienocka128
autor
14. feb 2022

@marca12 precitaj si ostatne komentare...neziarlim ani sa na neho nehnevam...len som chcela vediet ako to beru ostatni

evkamotka
14. feb 2022

Mne by to nevadilo, kebyze da na valentina nieco aj jeho mame. My ale Valentína neslavime, tak nic.

helus888
14. feb 2022

@lienocka128 myslím si ze to berieš úplne normálne. Keď to je sviatok zamilovaných tak to ma nejaký dôvod

siska53
14. feb 2022

@lienocka128 Pre mna je to bezny den, neriesila som, neriesim a nebudem riesit..

jana_eyre_2
14. feb 2022

"nepoviem ani slovo, no teraz mi to pripada divne...."
"ale dospely chlap a mamicke da kvet na sviatok zamilovanych???"

Z týchto tvojich viet to nevyzerá tak že by ťa to nijako nestvalo a len si chcela vedieť ako to berú iní..

@lienocka128

danielinaa
14. feb 2022

@lienocka128 u nas zakaznici kupovali bonboniery, sladkosti aj manzelkam, detom, svojim mamam naraz, co je na tom? Ved aj kamaratky v skole si davaju valentinky a nie su par. Pekne si sa vyfarbila, ze pre jeden kvietok ziarlis na jeho matku, mala by si sa nad sebou zamysliet.

tncka
14. feb 2022

@lienocka128 muzovi aj dcere som kupila tortu a spolocne sme ju zjedli😅dcera to preziva viac ako my,nakreslila nam valentinske obrazky a bolo mi luto ju z toho "sviatku vynechat" ale inak mam na haku cely Valentin,so starym si ho spravim kedy chceme,neriesime. Mame a svokre sme kupili bonboniery a od nich sme tiez dostali lepsiu kavu a vinko co mi je na figu lebo nepijem ani jedno ani druhe ale snaha sa ceni😅

euka210
14. feb 2022

@lienocka128 ja to beriem tak, ze mi kupil kvet, lebo ma lubi...lebo vie, ze tento sviatok neznasam a ked som v Lidli videla tie kytice, tak som si povedala, ze keby mne moj kupil, tak mu ju otrieskam o hlavu 🤣...takze to ber ako prejav lasky k tebe a mame kupil kyticu lebo mu darovala zivot...sviatok Valentina z toho vynechaj a mas o problem menej 😉

lienocka128
autor
15. feb 2022
thoughtfulweirdo
15. feb 2022

Vždy je krásne nájsť si dôvod niekoho obdarovať 😉 deti, rodičov, kolegov, súrodencov... Prečo nie? Lebo "sa to" tak nerobí? A prečo sa nejakým "sa to" riadiť? Keď to niekto cíti tak, že chce v tento deň prejaviť lásku aj iným blízkym, nevidím dôvod to neurobiť pre nejaké "sa to". Lepšie viac lásky než menej 😁

Strana
z2